Alnair Alsad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 29
Suyun kaynağına götürecek seni ,al bunu Furkan.Suuuuuuu suuuuuuuu![]()

Not: Deniz kenarında denedim, işe yarııyor! :mrgreen:
Suyun kaynağına götürecek seni ,al bunu Furkan.Suuuuuuu suuuuuuuu![]()
hocam o ne öyle? Sadece suya mı yarıyor, altın?
Dağ gibi bulaşık var sular kesik ankaranın göbeğinde 21. yüzyılda yaa
Dağ gibi bulaşık var sular kesik ankaranın göbeğinde 21. yüzyılda yaa
Altın mı? Pırlanta, elmas, "O" değerinde.Altın değerinde zaten su, bu saatlerde.[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] 11880'e soralım, o bilir!
![]()
Bir yudum su gibi özledim seni. Bugün online göreyim bunu söylemezsem namerdim.
Ooo. Kafam karışık yahu. Dilim susuzluktan, kalbim onsuzluktan halsiz. Hangisi için dua etsem?Tercih yapmanı istememiştim hiç,Ama Tercih etmeni istemiştim inan...
Hangisi için dua etsem?
dewlet yanlislikla su mu icerler oruclari kacar diye yardimci oluyoAga içmek için değil bulaşık yıkıycam yaa mutfakta şey kadar zaten afedersin![]()
Gelsin söylemezsem su içemiyim. Ama seviyom demicem. Bir yudum su gibi özledim seni dicemNot ettim.Etmezsen yandın.![]()
![]()
Ben yine "O"nu seçeyim. Ölürsem cennette içerim su, ölmezsem iftardaNiye, kota sınırı mı var? Her ikisi için de et.![]()
knoppix tabanli distrolarda sihirli kelime suÇok şükür susamadım ama mesajlara bakınca psikolojik yönden baskı hissediyorum ve her an susabilirim
SDN istatistiklerine göre ramazan ayında her 5 mesajdan birinde "SU" kelimesi geçiyor:mrgreen:![]()
Gelsin söylemezsem su içemiyim. Ama seviyom demicem. Bir yudum su gibi özledim seni dicem.Virtual çok susadım yahu
![]()
O'nun için dua etmeli insan...Ooo. Kafam karışık yahu. Dilim susuzluktan, kalbim onsuzluktan halsiz. Hangisi için dua etsem?
Oda bi ümit işte. Göremem biliyom ondanİyi, seviyom deme, aman! Anlar falan sonra.Bir yudum su gibi özledim de, hı hı.
![]()
İyi, seviyom deme, aman! Anlar falan sonra.Bir yudum su gibi özledim de, hı hı.
![]()