Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
corpuscallosum dedi ki:

salata yemekten yeşerecen

Al hemşerim

nehirs_iskender.jpg

sabahtan beri iskender resimlerine bakıyorum

http://images.google.com.tr/images?...GGL_trTR265TR278&um=1&sa=N&tab=wi

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ya bi kız pis pasaklı olur mu kadının en önemli süsü makyajından önce kişisel temizliğidir.suratına tonla boya sürmeyi biliyon tuvaletten çıkınca ellerini de yıkasana.ayyyy midem bulanıyo sennle aynı evde yaşamaktan senn dokunduğun kapı kollarına lamba düğmelerine dokunmaktan.ıyyyyk

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Babalar Günün Kutlu Olsun Baba :)

baba4.gif

Buda içimden geldi
baba1eg9.jpg

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
çokkkk özledim yaa SDN yii
yeri nasıldaa belliymişşş benimm içinnn

semaved

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kadarına pes! Fethiye'de özel bir eğlence gecesinde, 12 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisiÖnce yerel sanatçılar çıktı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Salı Pazarı Meydanı'nda dün akşam düzenlenen eğlence gecesinde yerel sanatçılar ve müzik grupları sahne aldı.

Saat ilerledikçe işin şekli değişti

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise gösterilerin şekli değişti ve sahneye dansçı kızlar çıkmaya başladı. Saatler ilerledikçe yaş sınırının düştüğü gecede sahneye son olarak iki küçük kız dansçı olarak çıktı.

Seyirciler şoke oldu sahneye 12 yaşında dansöz çıktı

İzleyicilerin alkışlarını bıçak gibi kesen ve moralleri bozan olay sonrası sahnede dans etmeye başlayan 12 yaşındaki Binnur N. profesyonel dansöz kıyafetleri dans etti. 6.Sınıf öğrencisi olduğunu belirten Binnur N. sahne sonrası kendisine sorulan sorulara "İlk defa dans ediyorum. Yaptığım oryantal dans bence güzel oldu ve izleyenler beğendi" dedi.

14 yaşında erotik dans yapan Esra K.: Yaşıma uygun değil biliyorum

Küçük kızın ardından sahneye çıkan 14 yaşındaki diğer ilköğretim okulu öğrencisi Esra K. ise tabure üzerinde yaptığı striptiz şovuyla herkesi şaşkınlık içinde bıraktı. Geceye katılanların anlam veremedikleri gösteri yaklaşık beş dakika sürdü. Gösterisi sonrası Esra K da "İlköğretim okulu öğrencisiyim ve yaptığım modern dans. Yaşıma göre bu dansa uygun değilim ama annem ve babamdan izin aldım" dedi.

dansöz, 14 yaşındaki başka bir kız çocuğu da striptizci olarak dans ettirildi.

duru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok üzgünüm Türk müziğinin ünlü bestekarı Avni Anıl vefat etmiş :(

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
mavinok.ta dedi ki:
he beni kale almıon yani :O

kusura bakma yeni geldim.. üstünden 5-7 sayfa geçmiş
olurmu öyle şey.. sadece filmler konu olarak buraya yazılmaması gerekenleri var arada.. ;)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yine Şişti Bu Bilgisayar Adam etme zamanı geldi, Sadece Şişen bilgisayar mı? Beynime de bir Format lazım... Bildiğiniz Bir yer varmı ? :)

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
RadoN sana gıcık oldum sürekli bana küçük diyip duruyon mini mini birler çalışkan ikiler gibi o kadar da küçük falan değilim 8 e geçtim seneye ortaokul bitecek bana küçük deme

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
hahahhaaa...

radonun sekreteri ;
radon şuanda koptu.. ayılana (gazoz) kadar yok .. :P :D

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Aa herkes Tamam söylüyor rahatlıyor ben bakıyorum..

Yarın öss sınav cıkısına yetişip millete zuhahaha sınavamı girdiniz deyip gerekirse dayak yicem :D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
saat 00:39 ben format atıyorum yarın öss var okula bile gitmedim gerçi mezun olmayada da 7 gün kaldı 5 final kolay değil.

hayata belkide yarın yeniden başlıyacam ama bu yaştan sonrada yapılacak birşey kalmıyor....

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
üüffff sana muhalefet olabilmek için demedim yahu çocuk muyum ben öyle bişi yapayım az evvelde espri yapıordum sana yannış anlama usta ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...