- Reaksiyon puanı
- 68
en yorucu günümdü

Birde biz mi denesek?
Linux Firefox ile Flash playerın arasındaki anlaşmazlık meşhurdur. Biz kararlı sürümü bekleyelim.Ben kullanıyorum yavaşlama, çökme filan herhangi bir sorun olmadı. Ama hayatımda çok değişmedi yani
Not : Internet Explorer 9 kullanıyorum. (Amele değilim)
Kore savaşında, bir denizci bölüğü sayı kaybetmiş ve düşman karşısında geri çekilmeye başla-mıştı. Bölük nehir üzerindeki köprüyü geçmiş ama düşman diğer tarafta sesiz durmaktadır. Eğer içlerin-den biri geri gidip köprüyü uçurursa bir olasılık kurtulabileceklerdir. Köprüyü uçurmak için gidecek olan kişi, büyük bir olasılıkla kurtulamayacaktır. Dörtte bir olasılıkla ölmüş olacaktır. Geri çekilmeyi en iyi yönlendirecek olan Bölük komutanıdır. Komutan, bu görevi gönüllü olarak yapmak isteyenleri sorduğun-da kimse gönüllü olmamıştır. Eğer kendisi giderse, geri kalanlar sağ salim geri dönemeyeceklerdir çünkü sadece kendisi geri çekilmeyi yönlendirmeyi bilen kişidir. Bölük komutanı, bu zor görev için birini görev-lendirmeli mi yoksa kendi mi gitmelidir? Neden?
Hop, hemen cevapları görelim.![]()
![]()
![]()
13 değil mi?12 şehit varmış :S
komutan gitmelidir. eğer o askerin kaçacak kadar bile aklı yoksa köprüyü hiç uçuramaz, hepsi ölür![]()
Benim anlamadığım komuntan uçursun köprüyü ölsede bir şey olmaz. Sonuçta düşman nasıl karşı tarafa geçecek? yada uçurmadan önce mi öldürülme şansı 1/4 mü?
Kore savaşında, bir denizci bölüğü sayı kaybetmiş ve düşman karşısında geri çekilmeye başla-mıştı. Bölük nehir üzerindeki köprüyü geçmiş ama düşman diğer tarafta sesiz durmaktadır. Eğer içlerin-den biri geri gidip köprüyü uçurursa bir olasılık kurtulabileceklerdir. Köprüyü uçurmak için gidecek olan kişi, büyük bir olasılıkla kurtulamayacaktır. Dörtte bir olasılıkla ölmüş olacaktır. Geri çekilmeyi en iyi yönlendirecek olan Bölük komutanıdır. Komutan, bu görevi gönüllü olarak yapmak isteyenleri sorduğun-da kimse gönüllü olmamıştır. Eğer kendisi giderse, geri kalanlar sağ salim geri dönemeyeceklerdir çünkü sadece kendisi geri çekilmeyi yönlendirmeyi bilen kişidir. Bölük komutanı, bu zor görev için birini görev-lendirmeli mi yoksa kendi mi gitmelidir? Neden?
Hop, hemen cevapları görelim.![]()
![]()
![]()
Bunu düşünmemiştim...hımm...mantıklı yav. :blink:
yani. Önce bir soruyu anlayalım cevabın bir yere kaçtığı yok![]()
Her zaman cevaplayamadığım soruya cevaplayamadım demem soruyu anlamadım derimBence aynı şey herkes için geçerli. Anladığımız sandımız ama cavaplayamadıklarımız aslında anlayamadıklarımızdır
(abovv bune bunu ben mi söyledim
![]()
)
dahada siyah mı kullanıyorsunuzsiyahından sıkıldım 2 hafta sonra
![]()