Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Sonsuza kadar dayanan pil gerek.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
[MENTION=34027]finix[/MENTION]: Pil ömrünü sonsuz yapamazsak, sonsuzu pil ömrüne indirgeriz. :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Vaybe :)) Yeni bir şey farkettim. Facebook mail hizmetini başlatmış. Kendime FB üzerinden mail gönderdim geldi. Sonra normal olarak baska bi taraftan hesabım[MENTION=48449]facebook[/MENTION].com olarak gönderdim onuda aldı. Mail hizmeti iyi oldu :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bende encok elmali olani ictim enguzelide o bence

elmalı yeni başlayanlar içindir, en hafifidir. ondan sonra kavunlu ve cappucino gelir. ve aromalılar arasında en ağırı olan yani benim tek tercihim olan üzümlü gelir. (tabi el-fakir marka olacak)

bir de sellum var. tadı sigaraya çok benzer. orta derece ağarlıktadır, pek tercih etmem.

ve bir de tömbeki vardır. genelde insanlıktan çıkmışların tercihidir:) 8 senedir nargile içerim ama ilk tecrübe edişim bu sene içerisinde kısmet oldu. 3 kişi ciğerlerimiz sızlayana kadar uğraştık, bir de nargileci dayı arada destek çıktı ama yok, 1 saatde toplasan 2 balon duman ancak çıkarabilmişimdir:). Ancak nargileci dayının şu sözü çok güzeldi, "Tömbeki Mecnunlar içindir. aklında sadece Leyla olmalı, yoksa boşuna uğraşma". ben de dedimki " Leylam olsa yanında olurum, burada ne işim var. Al götür şunu :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Pazartesi gecesi dönüyorum Ankara'ya baydı artık Antalya yeter bu kadar tatil. :D :D Yandım yeteri kadar. :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
baktığım yıldız bile kayıyor:P yada yıldız kaydığı için mi bakıyom? kayan yıldız mıydı? yada bakan ben miydim?bakmasaydom kayar maydı? kaymasaydı bakar mıydım? yeter bu kadar saçmalık dağılın:D

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ölüm kendini astı hiç silah sesi duymadım ben
Çığlık bazen en gösterişli susmak bir bakıma
Susması bazen bir sessiz çığlık bir kadının

Uzaklara öyle bir bakışın vardı kafeteryada keşke!
Keşke yalnız bunun için sevseydim seni***

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
baktığım yıldız bile kayıyor:P yada yıldız kaydığı için mi bakıyom? kayan yıldız mıydı? yada bakan ben miydim?bakmasaydom kayar maydı? kaymasaydı bakar mıydım? yeter bu kadar saçmalık dağılın:D

Şu bi tane dr.oetker mi ne onun reklamı vardı, küçük kız konuşuyodu bunlar nası kabardı, çilekler böyle böyle vs. diye o reklamı hatırlattın bana. :D ama bulamadım bulsam paylaşcaktım burada. :D :D

Ahahahahaha buldum. :D :D

[video]http://www.reklam.tv/player/PlayerPublic.swf?v=8CAFE8FCA33F19A[/video]

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
:D babam böyle kek yapmasını nerden öğrendi:mrgreen: zaaa:D

Bana akıl yaşın küçük mü demeye çalışıyorsun:D :P

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
o zaman bana " beni anlamadın diyiyorsun" anlama kabiliyetin zayıf demeye çalışıyon. lafı nereye getiriyorsun. çabuk söyle:D :lol:

Beni anlamadın diyimiyorum. :D :D Lafı bi yere getirmeyorum. :4: Zaten o reklam aklımdaydı, hatırlattın birden.Dedim paylaşı vereyim. :D Hadi ben kaçtım tatile devam edeyim, çok sıcak balkona kaçıyorum. İyi geceler. :D :D Dikkat edin hepinizi kendinize. :D pazartesi gece dönüyorum evime. :D :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
çık balkona temiz bir hava al iyi gelir:D Gece tatile devam edenide ilk defa görüyorum.:D

her neyse gece gece bu kadar aksiyon yeter. İyi geceler, üstüne bir şey örtmeyi unutma gece gece üşürsün, balkondan kimseyede laf atma milleti toplama başımıza gece gece:P :D Gece gece:lol:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] Aleyküm selam : )

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
yine güzel bir güne merhaba :D

a.s [MENTION=52555]by efsane[/MENTION]

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] Aleykümselam :) Ben de gezmek istiyorum o tarafları ama ne zaman belli değil :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
2895.jpg

Aleykümselam [MENTION=52555]by efsane[/MENTION] , bende yarım kalan çikuyu yiyeyim bari :) erimemiş haha

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Vardık çok şükür :). Ara ara cepten giriyorum, yazamadığım zaman kusura bakmayınız. Yarın bol bol resim koyacağım :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Site de sorun mu var acaba,SürekLi baktığım konular mesaj yazılmadığı halde ana sayfada yukarı gelip duruyor,Biri birşey mi yazdı diye bakıyorum.
Ama aynı kişinin mesajı halen duruyor :D

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Meğer Ne Çok Yanarmış Canı İnsanın, Baktığı Yerde Göremeyince Görmek İstediğini...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...