- Reaksiyon puanı
- 2,135
Bi gün de, beklediğim gibi bir şey yazsalar ya 
Bi gün de, beklediğim gibi bir şey yazsalar ya![]()
Yarın yazıyorum bekleeeee.![]()
![]()
E hadi inşaallah.
Sen kendi tarihini yazıyorsun, Benim sıfırdan yazmam lazım![]()
İNŞALLAH demeyi unutmuşum.![]()
Yazarsın ortak ya istedikten sonra var ya neler neler yazarız aslında.
![]()
Tek bizim sözümüz ile olsa tamam da. 2. tekil şahıs işin içine girince her şey bozuluyor![]()
Olsun nefes aldığın sürece umut vardır.![]()
Sırf bu söz için dövücem seni bir gün![]()
Biri Nefes mi dediNefes varsa sorun yok
![]()
Biri Nefes mi dediNefes varsa sorun yok
![]()
Ufff... PHP yaza yaza artık kod kuscam bu gidişleŞu scripti bitirsemde kurtulsam
![]()
Hayırdır hocam ne script'i yazıyosun![]()
Hocam cafe açan bir arkadaşım için hesap scripti yazıyorum. Günlük gelir-giderler için giriş+hesap , aylık hesap , ay,yıl..vs seçimine göre hesap...vs. 2 gündür yazmaya başladım. Bazen öyle bir kaptırıyorumki sanki hesap scripti değilde normal bir blog yada arkadaşlık scripti yazıyorumHatta bir caps koymak istiyorum
Link : http://ressim.net/s/upload/e5592849.png
Hocam tasarım / içerik olarak çok amatörce. Ama henüz geliştircem. 2 günde ancak bu kadarını yapabildim. Ve tasarım / içerik olarak görüşlerine açığım. Ama kısaca şuan için geldiğim nokta ;
- Kullanıcı login/logout - Şifremi unuttum - Avatar yükleme,bilgi güncelleme..vs
- Yönetim paneli için (eğer giriş yetkisi varsa üyenin) login / logout..vs
- Anasayfada , yönetim panelindeki ayarların seçimine bağlı olaraktan gelir-gider listeleme
- Gelir listesi - gelir ekleme - Güncelleme (silmek için yönetim paneli -> abes oldu biras sanırım ama ilerde degistirebilirim)
- Gider listesi ^^ Yukardakinin aynısı
- Eğer site kurulmamışsa(mysql kontrolu ile) vBulletin tarzı kurulum panelinin çağrılması(mySiteKur.php)
Yani genel olarak böyle. Şuan için sanırım bir çok özellik belki gereksiz hatta abes farkındayımDediğim gibi görüşlerine açığım hocam.
Öncelikle kolay gelsin hocamProgram iyi güzel hoş ama site gibi tasarlama. Sanki bir masaüstü yazılımmış gibi tasarla siteyi. Bu tip uygulama scriptlerine daha uygun kaçar. Tasarım için de kendine küçük bir CSS framework'ü yazabilirsin. Zira çok zor bir şey değil. CSS biliyorsan hiç zorlanmazsın.
Kolay gelsin![]()
Teşekkürler üstad. CSS'de işimi görcek kadar yazabiliyorum. Görüşün çok güzel. Aslında daha önce vB.Net ile mini bir öğrenci otomasyon yazmıştım. Bunu neden php ile yaptım bilmiyorumAma sanırım PHP'ye olan aşkımdan olsa gerek
Tekrardan teşekkür ederim görüşlerinden ötürü hocam.
Tam forumu kandırdım derken bu iletiyi aldımMesajı gönderdikten sonraki 15 Dakika içerisinde , Mesajı değiştirme izniniz var. Bu süreniz maalesef dolmuştur, Mesajda değişlik yapılmasını istiyorsanız, Lütfen buradan Yönetici ile irtibata geçin.
Bu Konu kapatılmıştır, Özür Dileriz.
Disko Kralı süper bu gece yaGece gece iyi sardı
Kıllı Elma , Kuşum Aydın ... Patladı gidio :lol:
AmcamınoğLu nişanLanıyor.....sıra bana geLdi![]()