Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bi gün de, beklediğim gibi bir şey yazsalar ya :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Biri Nefes mi dedi :D Nefes varsa sorun yok :P

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Sırf bu söz için dövücem seni bir gün :D

Dayak yiyeceksem senden yiyeyim. :D :D :D

Biri Nefes mi dedi :D Nefes varsa sorun yok :P

ahahahahahaha :4:

şu şarkıya bitiyorum birisinin yüzünden. :wub:

Dışarda yağmur var, rüzgarla bulut arkadaş olmuş
Haberim yok,haberim yok
Kim... Kim... Kimse bana hiç birşey söylemedi ki bileyim

Acele yaşanan o aşklara
Ve de acele yağan o yağmura
Benim soracak bir sorum var

Denize açılan bir yelkene
Kapılıp gidenin vay haline
Onu bana getirin hadi yağmurlar

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Kendi Toprağımda oLmama rağmen,Gurbette gibiyim be Ankara :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Ufff... PHP yaza yaza artık kod kuscam bu gidişle :( Şu scripti bitirsemde kurtulsam :(

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bu sefer olacak doğru gece sanırım.. Sanırım Sensiz "Son" geceye hoş geldim!!..

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Hayırdır hocam ne script'i yazıyosun :)

Hocam cafe açan bir arkadaşım için hesap scripti yazıyorum. Günlük gelir-giderler için giriş+hesap , aylık hesap , ay,yıl..vs seçimine göre hesap...vs. 2 gündür yazmaya başladım. Bazen öyle bir kaptırıyorumki sanki hesap scripti değilde normal bir blog yada arkadaşlık scripti yazıyorum :D Hatta bir caps koymak istiyorum :)

Link : http://ressim.net/s/upload/e5592849.png

Hocam tasarım / içerik olarak çok amatörce. Ama henüz geliştircem. 2 günde ancak bu kadarını yapabildim. Ve tasarım / içerik olarak görüşlerine açığım. Ama kısaca şuan için geldiğim nokta ;
- Kullanıcı login/logout - Şifremi unuttum - Avatar yükleme,bilgi güncelleme..vs
- Yönetim paneli için (eğer giriş yetkisi varsa üyenin) login / logout..vs
- Anasayfada , yönetim panelindeki ayarların seçimine bağlı olaraktan gelir-gider listeleme
- Gelir listesi - gelir ekleme - Güncelleme (silmek için yönetim paneli -> abes oldu biras sanırım ama ilerde degistirebilirim)
- Gider listesi ^^ Yukardakinin aynısı
- Eğer site kurulmamışsa(mysql kontrolu ile) vBulletin tarzı kurulum panelinin çağrılması(mySiteKur.php)

Yani genel olarak böyle. Şuan için sanırım bir çok özellik belki gereksiz hatta abes farkındayım :D Dediğim gibi görüşlerine açığım hocam.

Reaksiyon puanı
189
Hocam cafe açan bir arkadaşım için hesap scripti yazıyorum. Günlük gelir-giderler için giriş+hesap , aylık hesap , ay,yıl..vs seçimine göre hesap...vs. 2 gündür yazmaya başladım. Bazen öyle bir kaptırıyorumki sanki hesap scripti değilde normal bir blog yada arkadaşlık scripti yazıyorum :D Hatta bir caps koymak istiyorum :)

Link : http://ressim.net/s/upload/e5592849.png

Hocam tasarım / içerik olarak çok amatörce. Ama henüz geliştircem. 2 günde ancak bu kadarını yapabildim. Ve tasarım / içerik olarak görüşlerine açığım. Ama kısaca şuan için geldiğim nokta ;
- Kullanıcı login/logout - Şifremi unuttum - Avatar yükleme,bilgi güncelleme..vs
- Yönetim paneli için (eğer giriş yetkisi varsa üyenin) login / logout..vs
- Anasayfada , yönetim panelindeki ayarların seçimine bağlı olaraktan gelir-gider listeleme
- Gelir listesi - gelir ekleme - Güncelleme (silmek için yönetim paneli -> abes oldu biras sanırım ama ilerde degistirebilirim)
- Gider listesi ^^ Yukardakinin aynısı
- Eğer site kurulmamışsa(mysql kontrolu ile) vBulletin tarzı kurulum panelinin çağrılması(mySiteKur.php)

Yani genel olarak böyle. Şuan için sanırım bir çok özellik belki gereksiz hatta abes farkındayım :D Dediğim gibi görüşlerine açığım hocam.

Öncelikle kolay gelsin hocam :) Program iyi güzel hoş ama site gibi tasarlama. Sanki bir masaüstü yazılımmış gibi tasarla siteyi. Bu tip uygulama scriptlerine daha uygun kaçar. Tasarım için de kendine küçük bir CSS framework'ü yazabilirsin. Zira çok zor bir şey değil. CSS biliyorsan hiç zorlanmazsın.

Kolay gelsin :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Öncelikle kolay gelsin hocam :) Program iyi güzel hoş ama site gibi tasarlama. Sanki bir masaüstü yazılımmış gibi tasarla siteyi. Bu tip uygulama scriptlerine daha uygun kaçar. Tasarım için de kendine küçük bir CSS framework'ü yazabilirsin. Zira çok zor bir şey değil. CSS biliyorsan hiç zorlanmazsın.

Kolay gelsin :)

Teşekkürler üstad. CSS'de işimi görcek kadar yazabiliyorum. Görüşün çok güzel. Aslında daha önce vB.Net ile mini bir öğrenci otomasyon yazmıştım. Bunu neden php ile yaptım bilmiyorum :) Ama sanırım PHP'ye olan aşkımdan olsa gerek :) Tekrardan teşekkür ederim görüşlerinden ötürü hocam.

Reaksiyon puanı
189
Teşekkürler üstad. CSS'de işimi görcek kadar yazabiliyorum. Görüşün çok güzel. Aslında daha önce vB.Net ile mini bir öğrenci otomasyon yazmıştım. Bunu neden php ile yaptım bilmiyorum :) Ama sanırım PHP'ye olan aşkımdan olsa gerek :) Tekrardan teşekkür ederim görüşlerinden ötürü hocam.

Ne demek hocam :) Artık hayat web'de :) Doğal olarak uygulamaları da web'e taşımak daha mantıklı :) Her platformda da sorunsuz çalışabilmesi cabası :) Uygulama için bir de cep telefonu arayüzü hazırlayabilirsin. Akıllı telefonlar aracılığı ile giriş çıkış yapılabilir böylece sisteme :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Disko Kralı süper bu gece ya :D Gece gece iyi sardı :) Kıllı Elma , Kuşum Aydın ... Patladı gidio :lol:

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Mesajı gönderdikten sonraki 15 Dakika içerisinde , Mesajı değiştirme izniniz var. Bu süreniz maalesef dolmuştur, Mesajda değişlik yapılmasını istiyorsanız, Lütfen buradan Yönetici ile irtibata geçin.
Tam forumu kandırdım derken bu iletiyi aldım :(

Neden 15 dk ? Niye istediğimiz her zaman düzenleyemiyoruz kendi mesajlarımızı ?

EK 1:
Bu da forumun ilk mesajını editlemek isterken aldığım uyarı :D
Bu Konu kapatılmıştır, Özür Dileriz.

EK 2:
Can sıkıntısı başa bela :mrgreen:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
AmcamınoğLu nişanLanıyor.....sıra bana geLdi :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...