Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Annem o kadar dedi o yumurta unutulmuş dolapta 2 gündür bekliyor yeme diye ama ben yedim yine de. Şimdi de serumu yedik aklımı başıma geldi. Yok efendim zehirlenmişim :blink:
sen ne biçim bir mevsimsin,ısınmam imkansız.Donmamak neyime,titrememek çok zor.Rüzgarların buzdan serin,tadı eksik meyvenin.Ne senle aşka dalmak kolay ne senle hayallere.Kursağımda düğümlenir laflar sana içimi açmak istedikçe.Sen ne kadar anlarsın ben anlatmak istesem de?
Allahım sen insanımıza akıl fikir ver
üstgeçidin altından karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadın , gözümün önünde yol arasındaki çitin üstünden atlamaya çalışırken kafa üstü asfalta çakıldı
Uykum var uyumak istemiyorum, göğsüm daralıyor... Koşmak istiyorum saatlerce, sanki bu beni rahatlatacak gibi. Tüm enerjiyi boşaltmak istiyorum içimden... En sonunda bir yere yığılıp öyle uyumak istiyorum günlerce. Uyanınca herşey bitmiş olsun...