Sosyal Medyada Açım Diyen Kişinin Yardım Paraları ile Alem Yapması !!!

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Bir Video çekip eşim çalışamıyor çok zor durumdayız çocuklarım aç deyip evini ve buzdolabını çeken kadına yardım severler yardım yapıyor. Devamında ise kadın yardım paraları ile dans ederken eğlenirken video paylaşıyor :) Gelde insanların yardımlaşma isteğini kırma. Üstüne toplanmış içiyorlar yardım paraları ile. Millet çocuklar için verdi belki paraları kendileri yiyorlar parayı. Gerçekten yazık... Birde VİSKİ almışlar :)

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,538
Bir Video çekip eşim çalışamıyor çok zor durumdayız çocuklarım aç deyip evini ve buzdolabını çeken kadına yardım severler yardım yapıyor. Devamında ise kadın yardım paraları ile dans ederken eğlenirken video paylaşıyor :) Gelde insanların yardımlaşma isteğini kırma. Üstüne toplanmış içiyorlar yardım paraları ile. Millet çocuklar için verdi belki paraları kendileri yiyorlar parayı. Gerçekten yazık... Birde VİSKİ almışlar :)

5 sene önce cami önünde dilenen birini görsem düşünmeden verirdim 40, 50 TL.
Bu olayları gördükçe artık içimden 5 krş vermek bile geçmiyor.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991

Abi açım diyen kadının 4+2 dublex villası ve 12 Pro'su var. Bu hiç birşey.

Reaksiyon puanı
10,327
Allah Teala bu ahlaksız rezile lanet etsin. Ben asıl gerçekten ihtiyacı olup da dile getirmekten bile hicap duyan mağdur insanlar için üzülüyorum.

Bu ne kadar rezil, aşağılık bir pislikmiş ki üstelik rezaletini de göstere göstere insanların bütün yardım duygularını öldürebiliyor. Bir kez daha diyorum, Allah size lanet etsin, Allahınızdan bulasınız. Allah size o paraları zehir eder inşaallah, cehennemin odunları...

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
viski şişesini atmasınlar,bir ara otururlar belki

Son düzenleme:

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
Küfür etmek isterdim ama hem kurallar izin vermiyor hem de dayım da bunlardan biri.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Karakter her insanda bulunmaz adlı çalışmamız.

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
suratları gözüktü aslında bunlaı herkesin izleyip birşey satmaması lazım tanıyıp o zaman görürler fakirliği

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Ben yemek yedirmeye götüyorum. Zaten ihtiyacı olmayan gelmiyo.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Bu yüzden gördüğüm dilencilere para vermiyorum. Peçete vs. satanlar oluyor en azından uğraşıyorlar onlars destek olunabilir ama bu olay rezillik.

g9genc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten ihtiyaç sahiplerine de bu tipler yüzünden yardım yapılamaz oldu

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,902
Nasıl oynamışlar ya. Bi de viski almışlar. Viskiyi duyunca aklıma gelen: Mekanın sahibinden "viski döküp ................ :D"

ydahS milS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,876
Konuyu hemen de devlete ülkeye millete bağlamayın gözünüzü seveyim. Kadının para istediği herkes mi para verdi sanki ?. Hem ben durumu kötü insanların para verdiğini düşünmüyorum.

mahmutokkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
55
Kimsenin ahı kimsede kalmaz, yakın zamanda burunlarından fitil fitil geldiğini de görmek nasip olur inşallah :)

cecenhlt

Asistan
Reaksiyon puanı
124

Ne yapsın bi viski olmuş 300 lira

Nebulas7234

Asistan
Reaksiyon puanı
256
İnsanların duygularını süistimal ediyorlar.Yazık...

oguzrx

Profesör
Reaksiyon puanı
680
Biz bunlara karaktersiz ve toplumun içindeki cahil insanlara diyoruz, böyle insanlar profesyonel acitasyonculardir, böyleleri yüzünden artık millet yardım felanda edemiyor, yazıklar olsun, haram zıkkım olsun fitil fitil burunlarindan gelir, yardıma ihtiyacı olupta yardım istemeyen insanlar gördüm ,ama böyle karaktersiz insan ......