Sosyal bir insan olmak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 06mert94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

06mert94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardım edin

selam ben 19 yasımdayım ankarada oturuyorum anadolu üniversitesi aöf 1 sınıf maliye bölümü kazandım bu sene ben biraz içine kapanık bir insanım ve asosyalim ve arkadaşım yok (bu güne kadar hiç olmadı) e tabi aöf de olunca iyice koptum hayattan şuan hiç arkadaşım yok bende kendimi çok kötü hissediyorum asosyallikten nasıl kurtulacağım bilmiyorum nereden arkdaş edinebilirim onuda bilmiyorum .. şuan sadece sosyal bir hayatım olsun istiyorum bana yardımcı olun lütfen artık bir arkadaş çevrem olsun istiyorum arkadaşlarımla yapacak aktiviteler olsun istiyorum insanlar beni önemsesin istiyorum

bana arkadaş edinebileceğim yerler önerebilirmisiniz.................

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
arkadaş sağdan soldan edinilmez. sağdan soldan edinirsen de arkadaş olmaz.
belki şuana kadar arkadaş olabileceğin biriyle tanışmadın. bu kötü bir şey değil.

sosyal bir hayatım olsun diyorsan facebook, twitter gibi "sosyal medya" denen asosyal ortamlar dan uzaklaş.
vardır mutlaka yatkın olduğun bir konu. onunla ilgilen. mesela ben bilgisayarları seviyorum. bu yüzden canım sıkılınca oturup bilgisayarla uğraşıyorum. eskiden hiç arkadaşım yoktu. şimdide yok :D varda çok az var. ama öz var.

sosyal bir hayat istiyorsan kapalı ortamlardan, yapay insanlardan uzak dur. güne sakin ve zinde başla. insanlarla iletiğim kurarken ne isen o şeklide davran. değişmene gerek yok.

içine kapanık sessiz sakin biri olman bence sana verilmiş büyük bir nimet. çünkü senin gibi olmayan bir çok insanın nasıl davrandığına, hayatlarının sosyal olup olmadığına sen karar ver :)

hayatın bir amacı var. o amacı bul. yoksa 100 tane arkadaşında olsa, telefon rehberin dolup taşsa da hayat sana dar gelir. kaçıp kurtulmak istersin.

06mert94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında tiyatro ile ilgilenirsem arkadaş bulabilrim ama yeteneğim var mı bilmiyorum e bir yerden başlamak lazım

senin yorumun nedir

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ankara b belediyisi nin ücretsizdi galiba

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
aslında tiyatro ile ilgilenirsem arkadaş bulabilrim ama yeteneğim var mı bilmiyorum e bir yerden başlamak lazım

senin yorumun nedir
en samimi odluğun kişi kim.? annen, baban, bir hocan vs. onunla konuş. seni tanıyan biri olsun. senin ne yapabileceğini o bilir :) sen belki acaba dersin ama seni tanıyan biri sen şunu yapabilirsin vs diye net bir cevap verebilir.

uğraş çok önemli. bir uğraş bulduğun zaman bir çok şeyin değiştiğini görürsün. ama bunu arkadaş bulmak için yapma. bazı şeyler aradıkça bulunmaz :). yani akışına bırak. hobi edin. sevdiğin bir şey olsun. seni tanıyan biriyle karar ver buna.

sessiz sakin insanlar genelde iç dünyasında fırtınalar kopan insanlardır. kendimden biliyorum :)

şuralarda arkadaş edinilir diye bir cümle yok. anlaşabileceğin kişiler zamanla karşına çıkar. bir sürü bozuk paran olacağına bir tane tüm paran olsun. oda zamanla olur zaten. kimse gelipte gel arkadaş olalım iyi anlaşırız demez. ama farklı alanlarda uğraşırken karşına insanlar çıkar. anlaştığın kişiler olur. onlarla dostluğun istemesende ilerler. bu böyle sürer. ama arayarak arkadaş bulamazsın.

06mert94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında şu Anda beni iyi anlayacak kimse yok

sanırım sizde bendensiniz beni iyi anlaya biliyorsunuz

bu hafta kpss kursuna yazılacam

inşallah dediğiniz gibi olur zamanla karsıma çıkar insanlar...

06mert94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya aslında ben biraz üniversiteliler gibi yasamak istiyorum aöf okuyorum ama .....

ne yapsam acaba

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Spor yap. Beraberinde özgüven gelecektir emin ol. ;)

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bence bi işe gir gerisi gelir

06mert94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
spor olabilir aslında..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kardesim bende ankaradayim [MENTION=105823]bt38[/MENTION] ile birlikte ankara bulusmalarimiz oluyor gel tanisalim

06mert94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ankara buluşmalarınıza gelmeyi çok isterim teşekkür ederim bakalım benim videlerde bitsin