Sorusuz telefon

basophil12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ama huyum kurusun tek sıkıntılı yanını okursam soğuyorum telefondan lg g4 alacaktım bi dünya sorun çıktı soğudum şimdi istemiyorum gm5 plus alayım dedim bu gün tekrar ölü piksel ışık sızması gibi sorunlar çıktı huawei g8 alayım dedim bildirim gelmiyor dediler her telefonlarda sıkıntı mı var yoksa bunlar binde bir şeyler mi çok ufak detaylara mı takılıyoruz yoksa cidden bu telefonlarda sıkıntı var bi huawei masum mu kalıyor sıkıntısız bi telefon var mı lütfen şu fiyat bandında 1300 lerde illa sıkıntısız bi telefon almak için 3 4 bin lira para verip firmaları daha da mı zengin etmemiz gerek yoksa.
teşekkürler şimiden cevaplarınız için.

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ama huyum kurusun tek sıkıntılı yanını okursam soğuyorum telefondan lg g4 alacaktım bi dünya sorun çıktı soğudum şimdi istemiyorum gm5 plus alayım dedim bu gün tekrar ölü piksel ışık sızması gibi sorunlar çıktı huawei g8 alayım dedim bildirim gelmiyor dediler her telefonlarda sıkıntı mı var yoksa bunlar binde bir şeyler mi çok ufak detaylara mı takılıyoruz yoksa cidden bu telefonlarda sıkıntı var bi huawei masum mu kalıyor sıkıntısız bi telefon var mı lütfen şu fiyat bandında 1300 lerde illa sıkıntısız bi telefon almak için 3 4 bin lira para verip firmaları daha da mı zengin etmemiz gerek yoksa.
Yani ilk başta alıp 2-3 ay sorunsuz kullanabilirsin ama sonradan apple hariç diğer ürünler gerek yazılım olsun gerek telefonda olsun bi yerden fire veriyor bencede huyun kurusun :D

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kusursuz telefon yok :)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

1300 lira bandinda en iyi urun suanda lg g4. Kronik boot sorunu oldugunda servise gonderin zaten degistiriyorlar. Her konuda 4/4'luk urun bulamazsiniz. İllaki rakiplerine gore geri kaldigi bir nokta vardir. 1300 bandinda islemcisi, ekrani, kamerasi ile suanda en guclu urun g4. onunda eksi yani var tabiki. g4unde pil suresi cok iyi degil. Bide kronik boot sorunu oldugu aciklandi ama ben kullananlarda pek rastlamadim.

masteraslx305

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba, 1300 lira bandinda en iyi urun suanda lg g4. Kronik boot sorunu oldugunda servise gonderin zaten degistiriyorlar. Her konuda 4/4'luk urun bulamazsiniz. İllaki rakiplerine gore geri kaldigi bir nokta vardir. 1300 bandinda islemcisi, ekrani, kamerasi ile suanda en guclu urun g4. onunda eksi yani var tabiki. g4unde pil suresi cok iyi degil. Bide kronik boot sorunu oldugu aciklandi ama ben kullananlarda pek rastlamadim.
Merhaba, 1300 lira bandinda en iyi urun suanda lg g4. Kronik boot sorunu oldugunda servise gonderin zaten degistiriyorlar. Her konuda 4/4'luk urun bulamazsiniz. İllaki rakiplerine gore geri kaldigi bir nokta vardir. 1300 bandinda islemcisi, ekrani, kamerasi ile suanda en guclu urun g4. onunda eksi yani var tabiki. g4unde pil suresi cok iyi degil. Bide kronik boot sorunu oldugu aciklandi ama ben kullananlarda pek rastlamadim.

masteraslx305

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
1300 tl lik g4 boot sorunu çıktığında ithalatçının garanti sine nasıl güvenelim

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
1300 tl lik g4 boot sorunu çıktığında ithalatçının garanti sine nasıl güvenelim
Resmi distitobitor'un de urunu kesinlikle birebir degisim yapacaginin garantisini kimse veremez. Bu noktada tercih meselesi almayi dusunrn kullaniciya kaliyor. Ornegin g4 icin ele alalim. Lg Türkiye garantili Lg g4 tekno mgazalar ve lg shop'larda 1800-1900 tl. Ithalatci garantili g4 1200 tl. Aralarindaki fiyat farki cok fazla. Bu noktada guvenip guvenmemek kullaniciya kalmis.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
kronik sorunlar dışında pek sorun olmuyor cihazlarda. kronik sorunlar da 5-6 içinde ortaya çıkıyor zaten.

lg g4 bootloop sorununda ekim 2015 öncesi üretimlerde sorun olduğu söyleniyor.
2 ay önce hepsiburadadan lg g4 aldım. evo ithalatçısından geldi 2016 üretim.
g4 ile ilgili yaşanan sorunların hiçbiri yok şu an. umarım olmaz.
ilk 2 ay içinde birşey çıkmayınca bastım root'u boot unlocked takılıyorum.

oldurda yarın bir arıza çıkarsa gönderirim paralel servise. sorun kronikse tüketici hakem heyetine başvururum.
benden kaynaklıysa zaten yapmaz hiçbir servis.

yine çözemezsem sorun bootloop olsa 300 e değişir anakart en fazla.
ekran sorunu olsa yine 300 civarına çözülür.

hiçbiri olmazsa param cebime kalır.