- Reaksiyon puanı
- 3
İyi akşamlar SDN Forum üyeleri. Sizlerden dün akşam yaşadığım bir sorun için çözüm isteyeceğim. Lenovo marka kasamı dün akşam Windows 7’den Windows 10 Pro’ya yükseltme yaptım. Herşey normal gidiyordu fakat yükseltmeden sonra ekran çözünürlüğüm düştü ve anormal bir şekilde CPU kullanımı %100 oldu. Windows 7 Professional’de ise herşey normaldi. Ama asıl sorun bu değil. Bilgisayarımı soğuması için kapattım ve açtığımda her zamanki hata karşıma çıktı. Bu hata Windows 7 Professional’de de oluyordu. Fakat F1 tuşuna basınca normal bir şekilde başlıyordu. Windows 10’da bu hata hiçbir şekilde kapanmıyor, ayrıca klavyeyi de görmüyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp BIOS’u resetlemek istesem de BIOS’a da girmiyor. Hangi F tuşuna bassam cızırtıyla karışık TIRTIRTIR bir ses geliyor. Print screen tuşuna basınca ise DIT sesi çıkıyor. Aşağıya hata kodunu ve sistemimin özelliklerini bırakıyorum. Bilgisayar için çözüme acilen ihtiyacım var çünkü 10GB’lık bir fotoğraf arşivim var. Fotoğraflarımı kurtarmam lazım. Lütfen imkan var ise formatsız bir çözüm söyleyin.
HATA KODU: DRIVE ERROR NOT EXIST (F1 TO CONTINUE)
SİSTEMİM:
İşlemci: Intel Pentium E2180
Ekran kartı: Radeon HD 2 GB (Modelini bilmiyorum)
RAM: 3 GB
Depolama: SSD ama markasını bilmiyorum.
Şimdiden cevaplarınızı bekliyorum. İyi akşamlar.
HATA KODU: DRIVE ERROR NOT EXIST (F1 TO CONTINUE)
SİSTEMİM:
İşlemci: Intel Pentium E2180
Ekran kartı: Radeon HD 2 GB (Modelini bilmiyorum)
RAM: 3 GB
Depolama: SSD ama markasını bilmiyorum.
Şimdiden cevaplarınızı bekliyorum. İyi akşamlar.