Sorunsuz çektiğim videoda FPS sorunu var

Serhat76

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarimin sistemi yeterli 8gb RAM 4 GB amd ekran kartim var oyunları sorunsuz oynuyorum videoda çekerken sorun olmuyor yine donmadan oynuyorum ama çektiğim videoya baktığımda donuk donuk FPS si berbat bir video görüyorum video kalitesini dusursemde fark etmiyor yardımcı olursaniz çok sevinirim

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Obs kullan obs real time olarak çekiyor oyunları sıkıntı yaşamazsın

Serhat76

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca farklı farklı programlarda denedim obs bandicam falan ikisinde de aynı sorun var

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Video sorunluyken niye render liyim
Dostum render yapıyor musun derken renderdan sonra mı böyle oluyor demek istemiştim şimdi oyun oynarken herhangi bir sıkıntı yok ama çektiğin kayıtta kasıyo gibi gösteriyor değil mi? işlemcin ve ekran kartın ne?

Serhat76

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum render yapıyor musun derken renderdan sonra mı böyle oluyor demek istemiştim şimdi oyun oynarken herhangi bir sıkıntı yok ama çektiğin kayıtta kasıyo gibi gösteriyor değil mi? işlemcin ve ekran kartın ne?
Evet kayıtta kasiyor gibi gösteriyor islemcim Intel core i5 ekran kartı AMD radeon r7 m260 2 gb

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Evet kayıtta kasiyor gibi gösteriyor islemcim Intel core i5 ekran kartı AMD radeon r7 m260 2 gb
R7 M260dan kaynaklanıyor sıkıntı. Yetersiz. Çünkü oyunu anlık videoya işleyemiyor. Laptopta normal bu durum.