Sorunlu Note EDGE Lütfen yardımcı olun!

Yucesoy47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 Gün önce bir operatörden tahütlü Note edge aldım. Birkaç sorunum var. Birincisi cihaz özellikle sarjdayken ve normal kullanımda hatta bazen cebimdeyken bile durduk yere ara ara ısınıyor (hiç bir uygulama vs. açık değilken) ikincisi ise birkeresinde gece telefonu bıraktağımda şarjı %60 çivarındaydı sabah kalktığımda telefonu kapalı açılmaz halde buldum ancak şarja taktığımda açıldı yani anlayacağınız %60 olan şarjı sabaha kadar kendi kendine açılmayacak duruma gelene kadar bitmiş.

Size sorum sizce bunlar önemsencek sorunlar mıdır? Yada ne yapmalıyım? Aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevirinirim?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Genelde çalışan oyun ve uygulamalardan oluyor, clean master kullanmak ve sık sık ayarlamak lazım, telefonu kapatıp soğudukda açın, clean master ayarlarında telefonu soğutmak var onu kullanın, çözülmezse arızalı telefon

Telefonu rootlayıp clean master'e root yetkisi vermek de başka bir alternatif

Yucesoy47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genelde çalışan oyun ve uygulamalardan oluyor, clean master kullanmak ve sık sık ayarlamak lazım, telefonu kapatıp soğudukda açın, clean master ayarlarında telefonu soğutmak var onu kullanın, çözülmezse arızalı telefon

Telefonu rootlayıp clean master'e root yetkisi vermek de başka bir alternatif

3 günlük cihaz daha 1 tane bile oyun yok yüklü olupta en çok kasacak uygulama facebooktur herhalde öyle söyleyebilirim. Sizce servis bu sorunlara istinaden değişim veya iade kabul eder mi? Açıkçası bi cihaza bu kadar para verip cihazın açılacak olması üzücü. Hızlı cevabınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
3 gb ramı olan telefona fb felan hiçbişey yapamaz, ısınma telefonun çekirdek sorunu olmasından dolayı ola bilir, şarj da işlemci yüzünden dayanamıyordur, bence servisi arayıp sorun değişim isteyin, rica ederim