Sorun, N8'i sizin için özel olarak inceleyelim

kcr

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Benim merak ettiğim daha ziyade işlemci ve ram ile alakalı. N8 birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırmada ne kadar başarılı? Örneğin mp3 çalar, kamera, word, pdf dosyaları, internet tarayıcı vs. programlar hepsi bir arada çalışır halde iken performans ne kadar etkileniyor?

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Tasarım çok önemlidir. Kaybettiği ilk nokta da burası. Nokia artık üst düzey sınıfına hitap edemiyor...
İstediği kadar CEO değiştirsin. An itibariyle yükselişi sonlanmıştır Nokia nın.
N serisi iyi olabilir ama rakiplerine göre hiç de öyle değil...

yrss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tasarım çok önemlidir. Kaybettiği ilk nokta da burası. Nokia artık üst düzey sınıfına hitap edemiyor...

katılmıyorum arkadaşım sana tasarım konusunda.

arkadaşlar telefonu bugun inceleme fırsatı buldum 3 saati aşkında onunla uğraştım telefon resimlerde biraz kaba görünüyo ama baya zarif ve ince bir telefon ele çok güzel oturuyo kamera cıkıntısını bir kaç dk sonra hissetmiyorsunuz bile. tasarımı muhtesem yani. ekranın dokunmatigi bu güne kadar gördüğüm en iyi dokunmatik bence çok hassas yağ gibi :) menü geçişleri çok hızlı birkaç program açıldıgında bile kasmıyor ne diyeyim iphone 4 ten daha nazik fiyat performans açısından en güzel telefonu almak istiyorsanız hiç düşünmeyin derim...

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
adobe reader ile 80-100 mblık bir pdf dosyasındaki hareket performansı nasıl?
öğrenciyim...pdf kitapların her zaman yanımda bulunması iyi oluyor fakat 5800 da sayfa değiştirmek büyütmek tam bir işkence!

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Bence tasarımı harika,şu cihaza 512 mb ram,1 GHz hızında kaliteli bir işlemci vede android işlemi koysalardı eğer piyasada rakibi olmazdı.ama maalesefki klasik symbian sorunları ile cihaz hantal olmuş

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bence tasarımı harika,şu cihaza 512 mb ram,1 GHz hızında kaliteli bir işlemci vede android işlemi koysalardı eğer piyasada rakibi olmazdı.ama maalesefki klasik symbian sorunları ile cihaz hantal olmuş
İşletim sistemi çok yeni ve bu sistem için de gereken işlemci belliyse 1 ghzye gerek yoktur heralde.

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
38
şu inceleme cihaz üretimden kalkmadan bitseydi bari ! haksızmıyım

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Çok geçikti :D Biraz daha beklerseniz(8 ay) ben yayınlarım :D

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
İşletim sistemi çok yeni ve bu sistem için de gereken işlemci belliyse 1 ghzye gerek yoktur heralde.
O zaman bu yavaşlıklar vede tarayıcı sorunu çeşitli iyileştirmelerle düzelirmi diyorsun.inş.düzelir çünkü çok şekil bir cihaz

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İki gündür kullanıyorum gayet memnunum... iyi olup olmadığına gelince bana göre gayet hoş almak isteyenlere tavsiye ederim...hiç duymadığım bi özelliğini öğrendim fm verici olarak kullanılabiliyor...

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
İki gündür kullanıyorum gayet memnunum... iyi olup olmadığına gelince bana göre gayet hoş almak isteyenlere tavsiye ederim...hiç duymadığım bi özelliğini öğrendim fm verici olarak kullanılabiliyor...

İnternet performansı nasıl,tarayıcıda çökmeler,donmalar oluyormu?

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
iyi site yüklemeleri hızlı... pdf ve ofis dosyaları için programı mevcut... şu ana kadar bi donma sorunu da yaşamadım ...

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3

Bu FM verici dediğin arabaların çakmak kısmına takılıp, radyodan müzik çalan alet mi oluyor?Onun gibi kullanabiliyorsak gerçekten çok işime yarar.

Ve benimde bir sorum olacak, cihazı incelediğiniz sürede kendi kendine açılıp kapanma, yanıt vermeme gibi sorunlarla karşılaştınız mı?

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu FM verici dediğin arabaların çakmak kısmına takılıp, radyodan müzik çalan alet mi oluyor?Onun gibi kullanabiliyorsak gerçekten çok işime yarar.

Ve benimde bir sorum olacak, cihazı incelediğiniz sürede kendi kendine açılıp kapanma, yanıt vermeme gibi sorunlarla karşılaştınız mı?

evet arabalarda kullanılan sistemin aynısını telefona da eklemişler...kapanma konusunda da şimdiye kadar bişey olmadı inş olmaz....

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
O zaman bu yavaşlıklar vede tarayıcı sorunu çeşitli iyileştirmelerle düzelirmi diyorsun.inş.düzelir çünkü çok şekil bir cihaz
Bence düzelir. Sonuçta o çok stabil iosta da düzeltme güncellemeleri oluyor, sorunsuz işletim sistemi yoktur bence.

erquin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
usb klavye yada usb gamepad ile oyun oynanabiliyor mu :))))
telefon usb klavye ile konrol edilebiliyor mu enter ile giriş esc ile çıkış gibi
ısınma sorunu varmı özellikle gps veya wifi kullanırken
kinetic scroll da takılmalar oluyor mu 5800 daki gibi
iphone daki gibi uzaktan erişim olan nerde oldugunu gösteren telefonu kilitleyen uygulaması (mobile me) var mı
fm transmitter web tv ofis uygulamaları navigasyon pusula performansları ve pil ömrüne etkileri nasıl
gece fotograf ve video cekimi nasıl
multi touch oyun ve fotograflardan başka nerelerde kullanılıyor
5800 da birden fazla; resimleri veya rehberdeki numaraları, mesajları yada müzik çalardaki müzilkleri işaretlemek işkenceydi bu telefonda çoklu seçim nasıl
divx filmleri altyazıları ile program yüklemeden izleyebiliyor muyuz

son olarak ta artık bu telefonun kamerasının 12 mp oldugunu bilmeyen yok demek istedigim fm transmitter gibi SIP gibi saat kaç? pusula
gibi pratik işe yarar ve milletin bilmediği özellikler üzerinde durursanız cok daha faydalı bir iş yapmış olursunuz şimdiden emeğinize sağlık

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
evet arabalarda kullanılan sistemin aynısını telefona da eklemişler...kapanma konusunda da şimdiye kadar bişey olmadı inş olmaz....

Harika...Önümde tek engel babam kaldı:dil:.Birde SDN incelemeyi yayınlasada daha bi rahat alsam.

rauz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.
Nokia N8 ofis uygulamaları konusunda nasıl acaba. Görüntüleme dışında düzenleme imkanı sağlıyormu? Cevap yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

ByAdmin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Boşuna yazıp durmayın inceleme iptal oldu.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
gecebekçisi siteden ayrılmış...inceleme olursa o yapmaz.ama inceleme olsa iyi olur