Sorun hep sorun

qwerty20

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sevgilim en ufak birşeyden birşey bilene sorun yapıyor artık çok üzülüyorum.:(

Ya ben çok anlayışlı birisiyim yada hep sorun yapan o:(

Ben birşeyi sorun yapmam onu üzecek ama o ufak bişeyden bilene bir sorun yaratıyor ve hep alttan ben alıyorum özür dileyerek haklı yada haksız olsam bilene

bilemıyorum mutsuzum artık evlenıncede bu devam edecek mı bılemıyorum cok dusunuyorum bunu:crying:

FerdiAltan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sevgilim en ufak birşeyden birşey bilene sorun yapıyor artık çok üzülüyorum.:(

Ya ben çok anlayışlı birisiyim yada hep sorun yapan o:(

Ben birşeyi sorun yapmam onu üzecek ama o ufak bişeyden bilene bir sorun yaratıyor ve hep alttan ben alıyorum özür dileyerek haklı yada haksız olsam bilene

bilemıyorum mutsuzum artık evlenıncede bu devam edecek mı bılemıyorum cok dusunuyorum bunu:crying:

kesin seni sevmiyordur :)

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
benim bir arkadaşın nişanlısı vardı aynı böyle.Arkadaş baktı olmuyo attı nişanı evlendi başkasıyla gayette mutlu şimdi. Sen daha nişan bile yapmamışken salla gitsin.Hayat boyu biri mutlu edilmeye çalışılmaz seninle mutlu olanla evlen gitsin ne uğraşıyon.

qwerty20

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim bir arkadaşın nişanlısı vardı aynı böyle.Arkadaş baktı olmuyo attı nişanı evlendi başkasıyla gayette mutlu şimdi. Sen daha nişan bile yapmamışken salla gitsin.Hayat boyu biri mutlu edilmeye çalışılmaz seninle mutlu olanla evlen gitsin ne uğraşıyon.

Çok seviyorum abi sevmesem dediğini yapardım ne yapacam bilemiyorum :( az önce çok mutlu iken forumda şimdi yine aradı yine bir sorun ve yine üzgünüm :(

Çok seviyorum abi sevmesem dediğini yapardım ne yapacam bilemiyorum :( az önce çok mutlu iken forumda şimdi yine aradı yine bir sorun ve yine üzgünüm :(

fredyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vurun k***rına tekmeyi gitsin.

tasma taktırtmayın kendinize arkadaşlar, sizi evcil hayvanları gibi kullanmalarına izin vermeyin :D

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Huzursuz bir insan ne eşinde,ne çocuğunda ne iş arkadaşlarında huzur bırakır.