Soru? Xp Cd sindeki dll,cpl,exe dosyalarını yenileriyle değiştirmek???

Reaksiyon puanı
2,148
arkadaşlar simgeleri değiştirilmiş dll, cpl gibi dosyaları windows cdsine nasıl entegre edebilirim nLite ile yapılabilirmi

Reaksiyon puanı
2,148
programı kurcaladım beceremedim anlatabilirmisin ?

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
dosya adlarını degiştirmeden i386 dosyasının içine at direk sonra nlite ile iso yap ;)

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
programı kurcaladım beceremedim anlatabilirmisin ?

Yapmak istedigin cok zaman harcayabilecegin yorucu bir is.
Neden?
Cunki Xp Cd'sinde butun dosyalar .exe .dll halinde bulunmaz bazilari .cab dosyasidir ( orn : *.ex_, *.dl_, *.sy_ gibi ) ve cab editorle tek tek degistirmen gerekiyor tabi erinmezsen :)
mesela ornek.exe dosyasi xp Cd sinde ornek.ex_ dir ama o exe degil cabinet dosyasi, once ornek.ex_ dosyasini ornek.cab yapicaksin sonra icindeki orjinal dosya ile kendi dosyani degistirip yeniden paketleyeceksin sonra tekrar ornek.ex_ yapip iso editor ile tekrar CD'nin imajina tasiyacaksin.
bu son islemi butun dosyalari degistirdikten sonrada yapabilirsin ama yinede degmez :)
Ben sadece UXTheme dosyasi icin yapmistim o bile yeteri kadar yorucu :mrgreen:

Daha kolay bir yolu varsa bilmiyorum,
Kolay gelsin,

Reaksiyon puanı
2,148
sivasspor senin dediğin için bana cab editörü lazım o zaman sen yaptım diyorsun ismini verebilirmisin

PC meraklısı senin dediğin de çok basit geldi ama sen diyorsan bir bildiğin vardır elbet onu deneyeceğim :)

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sivasspor senin dediğin için bana cab editörü lazım o zaman sen yaptım diyorsun ismini verebilirmisin

PC meraklısı senin dediğin de çok basit geldi ama sen diyorsan bir bildiğin vardır elbet onu deneyeceğim :)

valla link veremem cunki tatile falan cikamam kisin ortasinda.:mrgreen:
Ama sonu "_" ile biten dosyalarin hepsi cabinet dosyasidir bedava surumleri varmi bilmiyorum ama ararken dikkat etmen lazim cunki windows cab editoru ile windows mobile cab editoru ayni degil bazen denk dusebiliyor :)

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
abi sen bana isim ver yeter ben bulurum :D

Cab editor falan diye ara bulursun zor degil benden istemede :ph34r:
Filzip falan vardi sanirim tam hatirlamiyorum hangi programdi.
Ama bir tane shareware program verebilirim bu illegal degil paylasmak sonucta kirik falan yok :euro:
ArchiveXpert
Sanirim bu is gorecek bir program ama kendinde arayabilirsin.

Reaksiyon puanı
2,148
sana da kolay gelsin ;) boş bi anımda uğraşacağım :)

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
vista icin bir program vardi programin asil amaci ücretsiz yazılımlar bölümünde verilen driverpacks lerin vista versionlarını dvd ye entegre etmekti fakat araştırmalarım esnasında dikkatimi çeken olay şu ki vistayi kurulmuş gibi mount ediyor ve daha sonra senin belirledigin o klasör içerisinde normal program files, windows, users gibi klasörleri ve içerisinde ki dosyalari editleme şansı sunuyor. daha sonrasında tekrar unmount ederek dvdye normal vista kurulumu şeklinde yaziyor. denemekte fayda var. xp için öyle bir sistem varmi bilmiyorum. automatic installation kit in getirdigi güzelliklerden de olabilir bu sistem.

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
vista icin bir program vardi programin asil amaci ücretsiz yazılımlar bölümünde verilen driverpacks lerin vista versionlarını dvd ye entegre etmekti fakat araştırmalarım esnasında dikkatimi çeken olay şu ki vistayi kurulmuş gibi mount ediyor ve daha sonra senin belirledigin o klasör içerisinde normal program files, windows, users gibi klasörleri ve içerisinde ki dosyalari editleme şansı sunuyor. daha sonrasında tekrar unmount ederek dvdye normal vista kurulumu şeklinde yaziyor. denemekte fayda var. xp için öyle bir sistem varmi bilmiyorum. automatic installation kit in getirdigi güzelliklerden de olabilir bu sistem.

AIK tool sadece vista ve yukarisi icin.