'Şortlu' genç kız insan içine çıkamıyor

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
216991.jpg

Basına söyledikleriyle polisteki ifadesi çok farklı çıkan 'şortlu' kız Nurcan İbrahimoğlu zor günler geçiriyor

Nurcan İbrahimoğlu hakkındaki haberlere isyan etti ve sokağa çıkamadığını, insanların kendisine sürekli laf attığını iddia etti. İbrahimoğlu, yalan söylediği haberlerine ve şoförün ifadelerine tepkili:
''Bana yumruk atan adamın otobüsten inmesine izin veren şoför nasıl böyle ifade verebilir ki?''
Günlerdir gündemden düşmeyen o kız NTV'ye konuştu ve iddialara yanıt verdi. Polise verdiği ifadesinde olayı bire bir anlattığını, kendisine yumruk atan kişinin ''Sen çıplak bacaklarını önüme uzatamazsın'' ifadesini söylediğini savundu.
[TABLE="width: 2, align: right"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

"KISA VE ÖZ KONUŞTUM"

İbrahimoğlu, olaydan bir gün sonra polise giderek olayı anlattığını, polisin ifadede kısa ve öz ifadeler kullanılacağını söyleyerek, ifadeyi kaleme aldığını söyledi. İfadesinde kendisine sarf edilen küfürleri de belirttiğini dile getirdi.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ifade veren şoförün, aracı kullandığını ve olayları nasıl görmüşçesine anlattığını anlamayadığını söyleyen ibrahimoğlu, “Bana yumruk atan adamın otobüsten inmesine izin verdikten iki durak sonra otobüsten indim ve beni karakola götüreceğine dair hiç bir şey söylemedi, otobüsü kulllanan ve bu kişinin gitmesine izin veren biri nasıl böyle bir ifade verebilir ki?” diyerek kendini savundu.
SOKAKTA YÜRÜYEMİYORUM

İbrahimoğlu, olayı Twitter hesabından paylaştığını ve basının kendisini bulduğunu dile getirerek, dikkat çeken ifadeler kulland: “Olayların ardından sokakta yürüyemiyorum, insanlar sürekli laf atıyorlar, ben insan içine çıkamazken neden medyatik olmak isteyeyeyim ki

Kadın voleybolcu Nurcan İbrahimoğlu saldırganın 'çıplak bacaklarını uzatmışsın, toplumu cezbediyorsun, sen toplumun namusunu bozuyorsun' sözlerini sarfettikten sonra yumruklu saldırıyı gerçekleştirdiğini iddia etmişti. DHA'ya konuşan İbrahimoğlu'nun açıklamaları uzun süre konuşuldu.
Beşiktaş kadın voleybol PAV takımı oyuncusu ve Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği 2'nci sınıfta okuyan 19 yaşındaki Nurcan İbrahimoğlu, belediye otobüsünde ayaklarını uzattığı için bir yolcu tarafından tartaklandığını, çenesine isabet eden yumruk yüzünden dudağının patladığını otobüstekilere dönüp 'benim vurduğumu gören oldu mu' diye soran saldırganın kimse ağzını açmayınca 'bakın işte ben ona vurmadım o kendine vurdu' dedikten sonra el sallayarak gözden kaybolduğunu iddia etti.

Beşiktaş kadın voleybol PAV takımı oyuncusu ve Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği 2'nci sınıfta okuyan 19 yaşındaki Nurcan İbrahimoğlu'nun anlattığına göre olay şöyle gelişti;

"42 M NUMARALI OTOBÜSE BİNDİM"

"28 Temmuz günü arkadaşıma gitmek için Bahçeköy'den 42 M otobüsüne bindim. Bir sonraki gün sabah antrenmanım var diye arkadaşımda kalacaktım. Kırmızı otobüstü bindiğim. Normal bir şekilde oturdum yerime. Çok yorgun olduğum için ayaklarımı uzattım. Eşyalarım da vardı yanımda. Biri geçtiğinde de ayaklarımı çekiyordum. Otobüsün yarısı boştu. Adamın biri geldi kim olduğunu bilmiyorum. 40-45 yaşlarında benden 1-2 santim kısa bir adamdı. Bana bakıyordu devamlı ben de bir şey olacağını fark ettim ama hiç dönüp bakmadım. Akşam 21:30 otobüsüydü. Yorgun olduğum için uyukluyordum zaten.

"AYAĞIMA KASITLI ÇARPTIKTAN SONRA YANIMA OTURDU"

Otobüsün yarısı boş olmasına rağmen yanım boşalınca adam yanıma geçti. Geçerken bilerek ayağıma çarptı. Ben de ayağımı tuttum. Özür dilemesini bekledim ama adam yanıma oturdu. Ben de bir şey söylemedim sadece baktım.Sonra dönüp bana 'kusura bakma ama ayaklarını bu şekilde uzatamazsın burası toplu taşıma aracı' dedi. Ben de siz geçerken ayaklarımı çektim zaten yorgun olduğum için uzattım ayaklarımı dedim.

"SEN TOPLUMUN NAMUSUNU BOZUYORSUN"

Ardından adam 'sen toplumun ahlakını bozamazsın, yaptığın terbiyesizlik. Toplumun ahlakını, namusunu senin gibi insanlar bozuyor' diyerek hakaret etmeye başladı. Çok şaşırdım. Siz benim bütün gün ne iş yaptığımı bilmiyorsunuz. Ayağım sakat ve sporcuyum. Bütün gün koştum ayaklarım yara ve uzatmam gerekiyordu uzattım. (dedim ve çok da muhatap olmak istemedim.) Adam söylenmeye devam etti. Altımda da basketbol şortu vardı. Yorgun olduğum için daha rahat giyinmiştim. Daha sonra bana, 'çıplak bacaklarını uzatmışsın, toplumu cezbediyorsun, sen toplumun namusunu bozuyorsun, çıplak bacaklarınla bize gösteriş yapıyorsun. Önce ne söyleyeceğimi şaşırdım. Babam yaşındasınız, benim gibiler mi toplumun ahlakını bozuyor diyince tekrar başladı hakaret etmeye. Benim gibiler değil sizin gibi görüşü dar olanlar yapıyor böyle şeyleri. Kızınız yaşında bir insanım dedim ve bana söylediği şeyleri ben de ona söyledim.

"BANA YUMRUK ATTI"

Bu sırada yumruğunu kaldırdı sen bana böyle şey söyleyemezsin diyerek yumruk attı. Dudağımı patlattı. Önce şoka girdim ardından sinirlenerek bağırmaya başladım.

"OTOBÜSTEKİLER -BAŞIMIZA İŞ ÇIKARMA- DEDİ"

Otobüstekiler sonra bizi ayırdılar ama yardım isteyince bir kadın bana tamam uzatma artık akşam akşam başımıza bir iş çıkarma dedi. Üstüm başım kan içinde otobüsü durdurun ben polisi aramak istiyorum deyince elime vurup engelleyenler oldu. İETT şoförüne de durmamasını söylediler.

"BANA EL SALLAYIP GİTTİ"

Ben tekrar polisi arayınca adam otobüstekilere dönüp benim vurduğumu gören oldu mu diye sordu kimse ağzını açmayınca o da bakın işte ben ona vurmadım o kendine vurdu diyerek otobüsten indi. İnerken de bana el salladı." diye konuştu. Kadın voleybolcu olayın ardından polis merkezine şikayetçi olmak için gittiğini ancak oradaki polislerin de kendisiyle yeteri kadar ilgilenmediğini söyledi. Polis ekiplerinin yönlendirmesiyle Şişli Adliyesi'ne adli tıp raporu almak için gittiğini de söyleyen İbrahimoğlu, burada da dudağı patlamasına rağmen kırık ve bıçaklama olmadan rapor verilemeyeceğini söyleyerek gönderildiğini iddia etti.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Beşiktaş kadın voleybol PAV takımı oyuncusu ve Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği 2'nci sınıfta okuyan 19 yaşındaki Nurcan İbrahimoğlu,

Böyle Basının Taa...

Bu nasıl iş anlamıyorum...

Kız Galatasaray'lı http://www.galatasaray.org/voleybol/pages/bayanvoleybolaltyapi.php

Ancak hala basın Beşiktaş yazmaya devam ediyor!!!

Kız çıkıp ben GS'liyim demiyor!
GS çıkıp bu bizim oyuncumuz demiyor!

Basın da araştırmıyor!

Bu arada Beşiktaş Yönetimi bu kız için yapılacak yürüyüşe Beşiktaş'lı voleybolcuların gitmesini yasakladı...

Reaksiyon puanı
4
bu haberlerın tarıhını şaşırmışlar galıba.bu haber seçimden önce çıkması grekıyordu geç kaldılar galıba.millet meraklı kız sokaga çıksada bacaklarına baksak dıye.

hussmen

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Otobüsteki tüm görgü tanıkları mı yalan söylüyor, kız mı yalan söylüyor.
100 kişiye mi inanalım, 1 kişiye mi inanalım ?

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yine gereksiz bir konu hakkında bu kadar yaz, valla okuyamam bu kadar yazıyı.

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ülkenin geldiği nokta değil...

Sonradan işin aslı çıktı kız yalan söylüyor..

Aslı, otobüste kızın ayağına birisinin ayağı takılıyor ve ona özür dile diye tutturuyor... İşi büyütüyor.. yanılmıyorsam özür de diliyor..

O gün değil sonraki gün abartılı ifade veriyor.... Bunu Doğan medya eski alışkanlığı Ramazanın meşhur haberlerinden işi saptırıyor...

Artık o eski günler değil DOĞAN MEDYA... Artık kendine çeki düzen ver...

Benim güzel halkım bu haberle erken inanmamalı...

Biraz beklesin sonra büyük çoğunluğu nerdeyse tamamı mutlaka düzeltme yapılacak.. fakat milletin aklında haberin ilk hali kalacak...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Neymiş efendim küçük kız koca adamı otöbüste ayağı takıldı diye dövmüş çok komik geliyor bu bana..:D

fiprovet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kız kendini iyi pazarladı harbiden baksana meşur oldu :D

kuunteer

Asistan
Reaksiyon puanı
9
doğan medyanın abartması sonucu ortaya çıkmış yalan haber

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
hanım kızımız voleybolda kendine bir gelecek görmüyor olmalı ki,artistliğe merak salmış.

eee ne kadar sansasyon o kadar dizi teklifi.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Keşke o şortlu haliyle resim çekseydi bizlerde görseydik.
Benim şahsi fikrim bu kız yalan söylüyor unutmayın eğer ciğeri beş para etmez bir kadın bir erkeğe iftira atsın onu orada linç ettirebilir adam şuçsuz bile olsa bu kızın vicdanına kalmış bir olay.
Gelelim olaya bence bu olay şöyle gelişmiştir kız şortla otobüse binmiştir adam ağzı açık şekilde içinden vayy yavrum demiştir ondan sonra kıza yanaşmıştır belki laf felan atmıştır orasını kız bilir ve kızdan beklemediği bi tepki görmüştür ve
1. olasılık= adam zorbalıkla karşılık vermiştir
2. olasılık= adam altta kalmamak için ahlak savunucusu rolüne girmiştir ve kızı ahlaksızlıkla suçlayıp vurmuşta olabilir
benim görüşüm birinci olasılıktan yana ve buda benim görüşüm kızada inanmıyorum

Reaksiyon puanı
10,315
sonuç:
senaryo normal seyrinde devam ediyor.
kız meşhur oldu,
müslümanlar ve müslümanlık kötülendi, karalandı.
yani biz buna klasik türk filmi diyebiliriz.

sevdimsadece

Asistan
Reaksiyon puanı
0
siz adanayı görmediniz sanırım vallahi ne mini sortu nerdese giymeyen bile var :) kimsenin bir şey dediği yok gayet rahatlar hatta bazen ben içimden bacım keşke giymeseydin zahmet olmuş diye geçiriyorum

byrebel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her ramazan aynı oyun, yemiyoruz artık. Koca otobüs yolcu yalan söylüyor, bu kız doğruyu söylüyor, ooolllduuu...

de-

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ülkenin geldiği nokta değil...

Sonradan işin aslı çıktı kız yalan söylüyor..

Aslı, otobüste kızın ayağına birisinin ayağı takılıyor ve ona özür dile diye tutturuyor... İşi büyütüyor.. yanılmıyorsam özür de diliyor..

O gün değil sonraki gün abartılı ifade veriyor.... Bunu Doğan medya eski alışkanlığı Ramazanın meşhur haberlerinden işi saptırıyor...

Artık o eski günler değil DOĞAN MEDYA... Artık kendine çeki düzen ver...

Benim güzel halkım bu haberle erken inanmamalı...

Biraz beklesin sonra büyük çoğunluğu nerdeyse tamamı mutlaka düzeltme yapılacak.. fakat milletin aklında haberin ilk hali kalacak...
Ne kadar eminsiniz olayın aslının ne olduğundan, oradaysanız sözüm yok.Herkes istediğine inanıyor..sizin gibi benim gibi

s3000

Asistan
Reaksiyon puanı
2
akıl var mantık var istanbul gibi yerde şotludan mini etekliden geçilmiyor zaten kim hangisine kafa tutacak çok saçma kız yaptı salaklık şimdi kıvırıyor beter olsun

Submarine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hanım kızımız voleybolda kendine bir gelecek görmüyor olmalı ki,artistliğe merak salmış.

eee ne kadar sansasyon o kadar dizi teklifi.

Şortlu bir kızın dramını bu şekilde yorumlamak bir hayli gülünç.Söylenecek laf çok size karşı fakat susmak daha hayırlı.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
aç köpeğin önüne et atıyorsunuz sonra köpek eti yemeye kalktığı zaman neden yiyiyorsun alçak hayvan muamelesi görüyor pardon ama donla sokağa çıkmak 2011 yılında avrupada bile korkulan bir şey iken türkiye de giymek ne derece aklı selim bir harekettir .Misal vereleim kadın tecavüze uğradı makkemey gider adam kuyruk salladı kendini pazarladı der malum yargımız arsızı namussuz ş. r f sizi koruyor o yüzden kişi kendini bu kadar pisliğin içinde koruması gerekirken kendini ilgi odağı haline getirmesi bilmiyorum akıl karı değil.erkek bile belaya bulaşmamak için kırk takla atarken insanın kendini hedef tahtasına koyması.

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Hep böyle olur zaten :) Sen şöylesin böylesin dedikten sonra hemen tekme tokat girerler.Ramazan bitsin geçer...Bizde her aya uygun,her konjöktüre ! uygun haberler vardır.Hemen o habere şu habere göre saf tutmayalım abiler :)
Hem oruç tutuyorsan kendine tutuyorsun ; insanlara saygı göster.İster şortla gezer isterse çıplak gezer...Saygılı ol !Gördüysen çevir başını öte tarafa.Tamam o tarafta da vardır ama olsun.O zaman dışarı çıkma.Hem etrafa bakıpta ne yapacaksın ? Di mi ama saygılı ol !!!!?

Reaksiyon puanı
10,315
Şortlu bir kızın dramını bu şekilde yorumlamak bir hayli gülünç.

şortlu bir kızın dramı!
Allah dedim!
onun günahlara garkettiği binlerce insanın ahiret dramından falan bahsetmiyorum dostum, ne ki, böyle bir olayı gören bütün insanlar tam tersi olarak anlatırken siz hangi dramdan bahsediyorsunuz?

işte asıl dramatize etmek buna derler!

ya ortalık şortludan geçilmiyor, kimsenin kimseye bişey dediği yok...
böyle bir olay da yok, onca şahit yalan söylüyor da sadece o mu doğru söylüyor?!
etmeyin yahu, çekin elinizi dindar insanların üzerinden...
yıllarca uyduruk kaydırık haberlerle incittiniz, rencide ettiniz, yetmedi hala yav!

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Güneşi başçıkla sıvamak medyaynın işi bu.ANLAYANA