Sordum.com tekrar aktif

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan klon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

klon

Asistan
Reaksiyon puanı
19
http://www.sordum.com

tekrar aktif yayina baslamistir. isletim sistemleri , internet , yazilim , ipuclari .... gibi alanlarda 2004 yilindan beri (degisik isimlar altinda) faliyettedir , slogani : Siz sormadan biz söyledik
- Dns jumper , xpspeed ... gibi kendine ait yazilimlari olan
- Günlük yabanci dergi , site ve forumlardan cevirileri ile
- Kalite odakli karsiliksiz yardim amaci güden (Sitenin herhangi bir reklam geliri yoktur)
Profesyonel ve bu isi yapan yazar kadrosu ile siz sayin halkimiza hizmete kaldigi yerden devam ediyor

ALINTIDIR

Reaksiyon puanı
2,148
Bi ara siyasete sarmıştı inşallah yine siyasi haber görmem.

klon

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Siyaset sorduma sardi (Domainini banlayarak) , sordum siyasete degil , ne neden domaininin banlandigi ile ilgili bir bilgi ne bir uyari var , Türkiyede kalite istenmiyor , pkk sitelerinin hepsi dururken sorum.com gibi bir Pc sitesini banlamak vatan hainliginin belgesidir

Reaksiyon puanı
2,148
Olaydan haberim yoktu, sevdiğim bir site ve takip ediyorum. Ama her girdiğimde hükümet karşıtı haberler vs görmek hoşuma gitmiyordu hiç o yüzden belirttim. Sitenin bilgisi dışındaysa bunlar tabi diyecek lafım yok.

klon

Asistan
Reaksiyon puanı
19
sitenin domaini banlanmadan önce hükümet karsiti tek bir yazi kelime yada harf yoktu , tek bir illegal icerik vs yoktu ve halende yok ,
forumda da verilen icerikten hicbir zaman hickimseden sikayet gelmedi , sorunun ne oldugu konusunda hickimsenin enkücük bir fikri yok , desemki dns jumper , tüm dünyada takdir gören bir yazilim ayrica icerik filtrelmede cocuklari zararli icerikten de koruyor (open dns nin icerik filtreli kismi ile) , dedimya garip bir ülke TÜRKIYE
Chip forumunda anasayfadan baslik calan biri ile velociraptorun bir tartismasi olmustu , o da benim tanidiklarim var domaininizi banlattirayim da görün demis , adam daha sonra alalen domaini banlattirdigini yazmisti , demekki bu isler her alanda oldugu gibi araya adamini koyup istedigin domaini banlattirmak seklinde oluyormus , velociraptor türkiyede yasamadigindan bir anlam veremiyor tabiiki

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ben de diyorum nasıl bu kadar keskin alan değiştirir bir site... :) İşin aslı başkaymış, geçmiş olsun.
Sıklıkla takip ederim sordum.com'u, devam etmesine sevindim. Umarım başta DNS Jumper gibi yazılımlar olmak üzere, kaliteli ve işe yarar içerikleri paylaşmaya devam eder Velociraptor. :) Teşekkürler bilgilendirme için.