djvietnam
Profesör
Sony gibi bir dev varken samsung da nedir. İnput lag konusunda en başarılı tv ler sony'de w905 kullanıcısı olarak ps4 ile birlikte inanılmaz performans alıyorum
Tamam senin dedigin olsun sony bi numara

Sony gibi bir dev varken samsung da nedir. İnput lag konusunda en başarılı tv ler sony'de w905 kullanıcısı olarak ps4 ile birlikte inanılmaz performans alıyorum
Tamam senin dedigin olsun sony bi numara![]()
Özellikle neden 2017 dediniz?4K Televizyonlar standart hale gelmeden ucuzlamaz. Özellikle ülkemiz de 2017'den önce ucuzlaması mümkün değil. Playstation 4 için Sony'nin bu modelini aldım, Şu an oldukça memnunum.
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-KDL42W655ABAEP-42-in%C3%A7-107-cm-Ekran-SMART-LED-TV-Dahili-Uydu-Al%C4%B1c%C4%B1,103452,465025,832263.html?langId=-14
Özellikle neden 2017 dediniz?
Sharp 8k yı üretmeye başladı bile zatençünkü 4k olanlar ara ürünlerden hedef 16k bunun için oyalama için var bunlar...
Sharp 8k yı üretmeye başladı bile zaten![]()
Adam gelecegi gormuşBu hızla zaten çok ta uzak olmayan bir zamanda normal fiyatlara gelir bu televizyon da. Şimdilik fullhd yayın yapan kanal var mı sanki bir de onun 4k olan tvsini alalım .![]()
Almak mantık işi değil.