Sonyden 8 yeni Yeni Cyber-shot modeli.

Bu konuyu okuyanlar

Peter

Müdavim
Emektar
Katılım
16 Ağustos 2008
Mesajlar
8,051
Reaksiyon puanı
88
Puanları
0
Ultra ince görünümün ardındaki üstün teknoloji: Yeni Cyber-shot™ T900 ve T90
Sony’nin yeni Cyber-shot T serisi modelleri T900 ve T90, ultra ince görünümleri, sıra dışı tasarımları ve birbirinden göz alıcı renk seçenekleri ile diğer dijital fotoğraf makinelerinden ayrılıyor.

Sadece 15,1mm* kalınlığında olan T900; gümüş, siyah, kırmızı ve kahverengi renk seçenekleri ile sunuluyor. 13,9mm* kalınlığa sahip T90 ise gümüş, siyah, kahverengi, pembe ve mavi renk seçenekleri ile kullanıcılarla buluşuyor.

Geliştirilmiş Yüz Tanıma Teknolojisi ve Gülümseme Deklanşörü ile,
Cyber-shot™ W290, W270 ve W230

Sony’nin kompakt tasarımlarıyla ön plana çıkan yeni Cyber-shot modelleri W290 ve W270, kullanıcılarının, fotoğraf çekmenin keyfini her yere taşımalarını sağlıyor. Görüntü kalitesinden ödün vermeden pratik ve kolay kullanım sağlayan yeni modeller ayrıca göz alıcı renk seçenekleriyle sunuluyor.

W290 ve W270’in sahip olduğu geniş 5x optik zoom aralığına ve 28mm geniş açıya sahip Carl Zeiss lens, ayrıntılı yakın çekimlerden panoramik manzaralara ve eğlenceli partilere kadar çekim koşullarınızı genişletiyor.
Kompakt tasarım, yüksek performans: yeni Cyber-shot H20
Sony’nin geliştirdiği yeni Cyber-shot modeli; H20, kompakt tasarımının içine yüksek performansı sığdırıyor. Güçlü bir Carl Zeiss 10x optik zoom lense sahip yeni Cyber-shot H20, 720p HD video kaydı, Optik Görüntü Sabitleyici, geliştirilmiş Yüz Tanıma Teknolojisi (Face Detection) ve Gülümseme Deklanşörü özellikleri ile dijital fotoğrafçılığa yeni bir deneyim katıyor.

Kompakt tasarım, kolay kullanım: yeni Cyber-shot S980 ve S930
Kolay kullanım özellikleri ile dikkat çeken yeni Cyber-shot S980 ve S930 modelleri de, Cyber-shot deneyimine harika bir başlangıç sağlıyor. Gümüş, siyah ve pembe renk seçenekleri ile sunulan modeller, her koşulda daha net resimler için Yüz Tanıma Teknolojisi (Face Detection) ve Görüntü Sabitleyici özelliklerine sahipler.

Yeni Cyber-shot aksesuarları ile fotoğrafçılık keyfinizi artırın
Yeni Cyber-shot modellerinin yanında dijital fotoğrafçılığın keyfini artıran birçok aksesuar da kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Yeni aksesuarlar arasında cihazları çizilmelere ve toza karşı koruyan üç yeni yumuşak taşıma çantası bulunuyor. Çantalardan LCS-CSVA modeli hakiki deriden, siyah, kırmızı, kahverengi ve beyaz renk seçenekleri ile sunuluyor.
Diğer deri çanta modeli olan LCS-CSVB ise siyah, mavi, yeşil ve pembe renk seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.
Günlük kullanıma yönelik bir yumuşak taşıma çantası olan LCS-CSVC modelinin ise siyah, yeşil, gümüş, pembe, kahverengi ve mavi renk seçenekleri bulunuyor.
Yeni Cyber-shot™ S980, W290, W270 Mart ayında, W230, S930 Nisan ayında , T900, T90, ve H20 de Mayıs ayından itibaren satışa sunulacak

KAynak
 

Fox.

Doçent
Katılım
27 Mayıs 2008
Mesajlar
729
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
Her başlık altında neden reklam verdinki?
Kaynak kısmını belirtsen yeterdi sanırım? konu içeriğini kirletmeye gerek yok
 

PRaNGA

Asistan
Katılım
17 Şubat 2009
Mesajlar
303
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Değişik sitelerden alıntı yapsaydın sürekli kaynak gösterirdin. Fakat 1 siteden alıntı yaptıgı icin sürekli kaynak göstermişsin buda reklamdan başka birşey degil.
 

boikot

Asistan
Katılım
31 Ocak 2009
Mesajlar
279
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
bir haber yayınlamışsın insan o kaynağın resimleri yerine ürünün resmini koysaydın daha iyi olurdu.
 
Üst