Sony z2 alnir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar kardeşime z2 almaya karar verdım.Ancak kafamı kurcalayan şeyler var.Telefonda kasa açıklığı olabiliyormuş sanırsam doğru mu? Ve şu model farklılıkları kafamı karıştırdı d6503 alın d6502 çöp diyor bazı forumlarda bu farklılık nedır? Güncelleme desteği nasıldır ve ayrıca telefonu teknosadan alıcam.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
1400-1500 tl bandında alınabilecek en iyi telefon. Söyleyecek başka söz yok !!!

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayir d6502 dede 4g var ancak bazi sorunlar cikartiyomus seriye takılma teknoloji sans isidir d6503 alsanda belki sorunlusu gelecek sen telefonu alirken kutunun icini yetkililerin yaninda ac iyice bi bak sorunlumu degilmi diye sonra al diger sorularina gelirsek 2-3 yillik xperia z bil e android lolipop aldi guncelleme isini kafaya takma sony cok iyidir o konuda ozellik ben xperia serisinin sarj olayini cok seviyorum uzun sure kullaniliyor performans olarak cok iyi isinma biraz fazla olur ancak ısınmayan telefon yok .

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler yorumunuz için.Bu ekran boşluğu oluşuyormuş bu kolay olan birşey mi?Fotoğraflarda arasına kağıt bıle koyan var.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bence 3-5 ay bekleyin biraz daha para koyun üzerine ve g4 alın. G4 yanlış hatırlamıyorsam 1999TL'ye düşmüştü. Eğer düşmeyip indirime girdiyse yorumumu görmezden gelin :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Z2 iyi telefondur ama

Başka önerilere açıksanız
Z3C ve M4 Aqua'yı incelemeden geçmeyin derim.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bu arada gözümden kaçmış. Z2 ile ilgili bir çok konumuz ve kullananlar kulübümüz var. Bu tarz merak ettiklerinizi konu olarak değilde konulara yorum yazarak sormanızı rıca edicem.

Kendi görüşüme gelicek olursam Z2 iyi cihaz ve alınabilir. Para biriktirip birazda indirim olursa G4 öneririm.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...