Sony yazılımında home tuşunun google araması nasıl kapatılır?

owerkaragoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony yazılımının en gıcık kaptıgım tarafı home tuşunda basılı tutduktan sonra üste google arama çıkıyor onu nasıl kapatabiliriz bilen varmı oyun oynarken elim hep oraya gidiyor oda hep engel oluyor

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
maalesef ona yapabilcek bişey yok aynı dertten bende muzdaribim

owerkaragoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sys\app den google yazan bütün apkları sildim fakat şöyle bir sorunla karşılaştım da play store giremiyorum baglantı hatası veriyor çözümü nedir

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hocam sen google dışındaki yazılımları silcektin onlara dokunma telefonun nevri dönüyo

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Sony yazılımının en gıcık kaptıgım tarafı home tuşunda basılı tutduktan sonra üste google arama çıkıyor onu nasıl kapatabiliriz bilen varmı oyun oynarken elim hep oraya gidiyor oda hep engel oluyor
Ayarlar > Uygulamalar yolunu izle Google Arama yı devre dışı bırak düzelecektir.

owerkaragoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sagolasın Oldu Sonunda Çok mutluyum kapatabildim

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben de google aramayı devre dışı bıraktım :) kullanmadığım için kapattım iyi oldu :) Yaşasın Özgürlük :)

owerkaragoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony Xperia Z modelinin su geçirmezlik özeliginde ön kısmında bulunan hoparlöre su geçmez dimi kardeşimin varda bir tane daha sokamadık suya oralarda kapanıyormuş sanırsamda nasıl kapatcaz işte

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Sony Xperia Z modelinin su geçirmezlik özeliginde ön kısmında bulunan hoparlöre su geçmez dimi kardeşimin varda bir tane daha sokamadık suya oralarda kapanıyormuş sanırsamda nasıl kapatcaz işte
Oralar kapanmıyor diye biliyorum . Suya soktuğunuz zaman oraya da su temas ederse hoparlör 1-2 saat içinde düzeliyormuş .