Sony XperiaZ Arama Sorunu

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar bu hafta sony'den bir güncelleme geldi 300mb'lik,güncelledim ve güncellemeden sonra birisi arayınca sesim karşıya gitmiyor yada karşıdan ses gelmiyor tuş kilidindeki telefonu kulağına koyarmış gibi hiç bir ses yok bir türlü çözemedim teknik sorun mu yoksa güncellemeden kaynaklanan bir sorun mu bilemiyorum hata ile bilgisi olan birileri yardımcı olursa sevinirim

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Daha bugün xperia z si olan kuzenimi aradığımda bu sorun olduğunu söyledi :) 4.4.2 güncellemesini hatalarından biridir

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Başka kullanıcılarda da bu hatanın olması yazılım hatası demektir,telefonu sıfırladım bu sorunu çözerse iyi olur çözemezse ya teknik servise verilmesi gerek yada biran önce yazılımı update etmeleri gerek

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Update center dan yazılımı onarmayı denemelisin

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Öyle bir seçenek bulamadım daha doğrusu yok fabrika ayarlarına döndürdüm telefonu ve düzeldi yazılım sorunu varmış demekki tekrar update olunca düzeldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar lütfen banada yardım. Benim sorunum daha farklı 5 konuşmanın 3 ünde bu problem oluyor her zaman olmasada, son güncellemeden sonra bu problem başladı. Problem şu; biri beni aradığında veya ben birini aradığımda telefonu kulağıma götürdüğümde sensör devreye giriyor ve ekran kararıyor daha sonrasında tekrar ekran açılmıyor hangi tuşa basarsan bas ekran açılmıyor. Telefon hala açık çağrı gelebiliyor ama ekran simsiyah hiçbir şey gözükmüyor problem nedir ne yapmam lazım arkadaşlar ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı sorun var arama yapılınca yada arama gelince ekran kilitleniyor ne yapmam gerekir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var, ne yapmamaız lazım bilem varsa lütfen yardım etsin