Sony Xperia Z5 Ultra Sızdırıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Sony Xperia Z5 Ultra Sızdırıldı

Sony'nin geçtiğimiz günlerde tanıttığı Xperia Z5 ailesine yeni bir üye daha katılıyor. İşte önümüzdeki yıl çıkarılması planlanan Sony Xperia Z5 Ultra hakkındaki ilk detaylar.

Sizce Sony Xperia Z5 Ultra bu özelliklerle gelirse fiyatı kaç TL olur?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fiyatından çok teknik özellikleri ve boyutu hakkında görüşlerimi paylaşmak istiyorum. ilk olarak sony nin geçtiğimiz günlerde tanıttığı z5 serisinin beklediğim gibi çıkmadığını belirtmek isterim. her yeni model bir öncekinden kayda değer farklar olmadan piyasaya sürülüyor. z2 de ki ram ile z5 deki ram in aynı olması hayal kırıklığı...teknolojiyi insanların parasını almak için kullanmak hiç de hoş bir hareket değil. ayrıca sony maalesef samsung ve apple ile rekabet edemedi ve edemiyor..durum böyle olunca sony nin daha ileri teknoloji ürünleri piyasaya sürmesi gerekir.
z5 ultradaki ekran boyutunun 6" ten fazla olmaması ve ekranı olabildiğince telefonun boyutuna yakın olması gerekir . zira telefondan çok tablet görüntüsü ortaya çıkıyor.fiyatında 2000 tl yi aşmaması lazım.

tahir40

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Sony telefonlar en berbat ekran çerçeve oranına sahip, kocaman çerçeveler, sivri köşeler, hep kütük gibi telefonlar. 5" sonyler bile 6" telefonlar kadar büyük kasayla gelirken bu telefonun 7" tabletlerden ufak olmasını beklemek hayalperestlik olur... Cebinde taşıyamayacağın telefona da masaüstü işlemci koysalar boşuna...

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Sony telefonlar en berbat ekran çerçeve oranına sahip, kocaman çerçeveler, sivri köşeler, hep kütük gibi telefonlar. 5" sonyler bile 6" telefonlar kadar büyük kasayla gelirken bu telefonun 7" tabletlerden ufak olmasını beklemek hayalperestlik olur... Cebinde taşıyamayacağın telefona da masaüstü işlemci koysalar boşuna...

beğenmiyorsan git başka telefonlarla ilgilen. kişilerin ihtiyaçlarına göre büyük yapıyorlar hemen bi şikayet ki bence tasarımı harikulade olmuş..

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Çerçevenin alası iPhone'da var ama eleştirmek bir yana, kimse lafını bile etmiyor. Niye? Çünkü iPhone dimi?
Vallahi anlamak güç sizi, sırf "Sony" diye demediğinizi bırakmıyorsunuz. Sony gibi harika tasarım yapan firmayı nah bulursunuz, öpün başınıza koyun.

tahir40

Asistan
Reaksiyon puanı
19
beğenmiyorsan git başka telefonlarla ilgilen. kişilerin ihtiyaçlarına göre büyük yapıyorlar hemen bi şikayet ki bence tasarımı harikulade olmuş..
1-Ne alacağımı elbette sana soracak değilim. 2-Kimsenin 6 küsür" sony telefon(kalas gibi çerçevelerle resmen 7" lik tablet olacak) alacağını, bu telefonun satacağını düşünmüyorum. 3- Tamam firmanın aşığı olabilirsin de daha çıkmamış gelecek yıl çıkacak telefonun sırf arkadan fotosunu görüp nasıl tasarım harukiri olmuş diyorsun ki?

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
1-Ne alacağımı elbette sana soracak değilim. 2-Kimsenin 6 küsür" sony telefon(kalas gibi çerçevelerle resmen 7" lik tablet olacak) alacağını, bu telefonun satacağını düşünmüyorum. 3- Tamam firmanın aşığı olabilirsin de daha çıkmamış gelecek yıl çıkacak telefonun sırf arkadan fotosunu görüp nasıl tasarım harukiri olmuş diyorsun ki?

sen nasıl çıkmamış telefona kalas diyorsan tablet gibi olacak diyorsan bende öyle harika olacak derim.. piyasadaki en iyi tasarımlardan biri de sony'nin.. sony hem küçük hem büyük telefon yapıyor, insanların beğenisine alternatif sunuyor.. ayrıca çerçeveler de her geçen üründe daha da düzeliyor..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çerçevenin alası iPhone'da var ama eleştirmek bir yana, kimse lafını bile etmiyor. Niye? Çünkü iPhone dimi?
Vallahi anlamak güç sizi, sırf "Sony" diye demediğinizi bırakmıyorsunuz. Sony gibi harika tasarım yapan firmayı nah bulursunuz, öpün başınıza koyun.

kesinlikle haklısın. iPhone'daki çerçeveler m9 da yok :laugh:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Sony 1080p nin üstünde ekran telefona koymayacağını açıklamamış mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum ;4K ekran nedir ya çok gereksiz ne güzel 1080p gidiyolardı.Bunun haricinde büyük ekran hastası tanıdık çok gayette satar ama cebe sığmayan telefon alınmaz benim görüşüm :D

Z

Ziyaretçi-İzmir

SDN Okuru
Xperia Z Ultra kullanıyorum. Boyutları (6.4 inç) tam istediğim gibi. Çok geniş bir ekran, ama aynı zamanda çok ince. Eskiden olduğu gibi hem telefon, hem de tablet taşımaktan kurtuldum. Android güncellemesi telefonumu yavaşlatmasaydı, değiştirmeyi hiç düşünmezdim. Artık daha küçük bir telefon kullanmam. Bu nedenle yeni Xperia Z5 Ultra tam da istediğim telefon. Kim ne derse desin, Xperia Ultra'nın kıymetini kullanan bilir.