Sony Xperia Z2 Türkiye'de

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Sony Xperia Z2 Türkiye'de

Sony'nin 4K video çekim özelliğine sahip, suya dayanıklı akıllı telefonu Xperia Z2, Türkiye'de satışa sunuluyor. Cihazın Türkiye fiyatı ve detayları haberimizde.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
tasarım ve özellikler gayet güzel. Almayı planlıyordum ama bazı ek ödemler çıkınca sanırım 1 ay ertelemek zorunda kalacağım.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Tekno mağazalara geldi mi acep akşam bi metrocty teknosadan kontrol edeyim :devil2:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Almayi erteleyenler az daha beklerseniz z3 gelecek zaten sony berbat bir politika izliyor

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Cihazların isimlerini değiştirip pro, lite veya plus, yapınca düzgün politikamı oluyor komik olmayın qualcom'un 805 işlemcisi gelince tüm firmalar cihazları güncelleyecek. Adını da artık siz koyun ne demek istiyorsanız...

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Telefon üreticileri iyice şaşırdı. Z3 sızıntıları şimdiden başladı. Yıl da bir çıkarttıkları amiral gemilerini artık 6 aya indirdiler. Üst seviye cihazlarını da iphone fiyatından satmaya başladılar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Almayi erteleyenler az daha beklerseniz z3 gelecek zaten sony berbat bir politika izliyor

LG de Samsung'u baltalamak için erkenden çıkardı. En azından Ekim'i bekleyip, o süre zarfında pro, lite gibi ara modeller sunabilirdi. Hem ekimde sd805 işlemcili model çıkarıp dengeleri değiştirirdi. Ama sonuçta hepsi aynı sistemin farklı isimli teknoloji silahları..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
LG de Samsung'u baltalamak için erkenden çıkardı. En azından Ekim'i bekleyip, o süre zarfında pro, lite gibi ara modeller sunabilirdi. Hem ekimde sd805 işlemcili model çıkarıp dengeleri değiştirirdi. Ama sonuçta hepsi aynı sistemin farklı isimli teknoloji silahları..

Malesef yeni model adi altinda insanlarimizi somurme durumuna geldi olaylar 4 ayda bir telefon degistiren var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kimse kimseyi zorla sömürmüyor. ne istediğini bilen tüketici olmazsa elbette birileri bundan para kazanmak isteyecektir. burada üreticiler değil, tüketiciler suçludur

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Yılda 2 amiral gemi tanıtıyo diyenler
Samsung s5 i s5 prime olarak çıkarınca + üzerine Note 4 ü tanıtınca yılda kaç amiral gemisi tanıtmış oluyor ?
Adamlar en azından dürüst izleyecekleri politikayı açıklıyorlar diğerlerinde o bile yok HTC desen yine One Prime diye bir model hazırlıyor
Yılda tek amiral gemi tanıtan cihaz istiyorsanız iPhone a yönelmelisiniz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
kimse kimseyi zorla sömürmüyor. ne istediğini bilen tüketici olmazsa elbette birileri bundan para kazanmak isteyecektir. burada üreticiler değil, tüketiciler suçludur

Son sözü vatandaş söylemiş. İlla her çıkan amiral gemiyi alacaksınız diye bir şart yok.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
sonynin bu politikası millete ters. piyasaya çıkıp satın aldın iki ay sonra üst modeli ve hataları düzeltilmiş hali. sap gibi hissediyorsun kendini. hem note ayrı s serisi ayrı. sony bence hata ediyor.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Z2'yi baltalamayın yorumlarla gayet güzel cihaz. Burdaki sorun Sony'nin satış,pazarlama ve reklam özürlü bi firma olması.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Z2'yi baltalamayın yorumlarla gayet güzel cihaz. Burdaki sorun Sony'nin satış,pazarlama ve reklam özürlü bi firma olması.

Vatan bilgisayar'a gidicem yarın. Geldiyse bi incelerim. İnternette var ama mağazasına biraz geç geliyor. Bir de fotoğraf çekicem bakalım G2'den iyi mi kötü mü :P

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Vatan bilgisayar'a gidicem yarın. Geldiyse bi incelerim. İnternette var ama mağazasına biraz geç geliyor. Bir de fotoğraf çekicem bakalım G2'den iyi mi kötü mü :P

4K'yı açık bırak git canlı bombaya dönüşsun,belki bi süre sonra kapanmazsa şayet. :lol:

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Biraz geç kaldılar ama ben fiyatının 2.199 TL daha fazla olacağını bekliyordum.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Kanyonda inceliyorum cihazı...

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Artık her firma benzer özelliklerde amiral gemilerini sunmaya başladılar. Firmalar dış tasarımda ve ilave yazılım özellikleriyle farklılık yaparak ürünlerini satmaya çalışıyorlar. Donanım desteklemese bile 4K video çekimi için zorladılar mesela. Kullanıcıların sonsuz istekleri bunlar. Windows Phone üzerinde fazla değişiklik yapılamadığından firmalar Android'e mahkumlar öte yandan.

Z2 yeni çıktı bizde. Z3'ü bekleyin demeye başladınız. Z3 çıktığı gün Z4'ü bekleyin diyecekler aynı kişiler. İhtiyacın olduğu tarihte seni tatmin edecek bir telefona geçiş yapın işte.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
G3,m8, s5 hikaye bu cihazın yanında bu senenin kralı ama fiyat sıkıntı büyük sıkıntı

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Zaten bütün mesele fiyatlar. Bu cihazlar 1000-1500 arası olsa burada kimse polemiğe girmez sanırım. :D

Her ne kadar burda sony ve htc'yi övüp samsung ve lg'yi yersem de aslında hepsinin amacı aynı ulaştıkları kitleler farklı ondan dolayı forever n73:D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Her ne kadar burda sony ve htc'yi övüp samsung ve lg'yi yersem de aslında hepsinin amacı aynı ulaştıkları kitleler farklı ondan dolayı forever n73:D

Ya hepsi hemen hemen aynı. Plastik seven lg ve samsung arasında karar veriyor. Metal seven htc ve sony arasında karar veriyor. Aslında bu malzeme cinsi tercihi de ios-android arasındaki tercih gibi. Nasıl ios sevmeyen adama iphone önermek saçmaysa, metal sevmeyen adama da sony, htc önermek o kadar saçma. Mesela ben şuan gözümü htc m8 ace'e diktim. Çünkü o da plastik, hem de baya ucuz olacak deniyor. :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ya hepsi hemen hemen aynı. Plastik seven lg ve samsung arasında karar veriyor. Metal seven htc ve sony arasında karar veriyor. Aslında bu malzeme cinsi tercihi de ios-android arasındaki tercih gibi. Nasıl ios sevmeyen adama iphone önermek saçmaysa, metal sevmeyen adama da sony, htc önermek o kadar saçma. Mesela ben şuan gözümü htc m8 ace'e diktim. Çünkü o da plastik, hem de baya ucuz olacak deniyor. :D

Haha:D bana fark etmez samsung adam gibi cihaz yapsın işin ...unu çıkarmasın param varsa samsung'da alırım ayırt etmem ama şu an sony dışındaki cihazlar bana çok boş görünüyor

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12

Önce ben diktim:P

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Piyasanın en iyi en alınacak telefonu. Keşke biraz daha küçük yapsa idi ama. Ah bu telefonu almak vardi :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Çok olmasa da cihazı kurcaladım kafamda biraz ekran konusunda soru işaretleri vardı ama sıkıntı yok ekranı da çok başarılı. Bir sürü ek mod ekli cihazda ama en çok hızlı çağrı cevaplama hoşuma gitti. Arama gelince kulağına götür otomatik açılsın, salla meşkul'e alsın :)

Ek olarak dün akşam ellerine gelen ilk parti cihazı bu gün satmışlar ikinci parti ben orada iken geldi adam yarın bunlarda gider dediki haklı 10 dk içinde cihaza bakmaya 10 kişi geldi :)

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu dikdörtgen cihazları sevemedim G3 daha hoş bana göre