Z2 deki o.sorunlar 14w22.den.sonra duzelmis diye biliyorum ama?Z2'nin kamerasinda pempelesme sorunu var her ne kadar 20 megapiksel diye met edilsede abartildigi kadar kaliteli degil. Ön kamerada ise E8 kesinlikle daha kaliteli. Ikisinde de S801 islemci mevcut Z2 de 3 gb ram var ama gerek oldugunu düsünmüyorum. Bana kalirsa E8 daha stabil ve alinabilir bi telefon. E8 i öneririm.
Pembeleşme sorunu z3te vardı z2de değil ayrıca o da her cihazda olan bir sorun değildi konu hakkında madem yeterince bilgiye sahip değilsiniz atıp tutmayın :dirol:Z2'nin kamerasinda pempelesme sorunu var her ne kadar 20 megapiksel diye met edilsede abartildigi kadar kaliteli degil. Ön kamerada ise E8 kesinlikle daha kaliteli. Ikisinde de S801 islemci mevcut Z2 de 3 gb ram var ama gerek oldugunu düsünmüyorum. Bana kalirsa E8 daha stabil ve alinabilir bi telefon. E8 i öneririm.
http://shiftdelete.net/android-50-lollipop-alacak-cihazlar-55500 burada e8 alacak deniliyor.Dunki listede lolipop 5.1 icin e8 adini gormedim. Htc vermeyecekmi yoksa guncelleme benim icin onemli. Z2 ye de biraz yakinim o yuzden