Sony xperia Z2 mi htc one e8 mi Samsung Galaxy Alpha mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inVolVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Fiyat farki önemli değil arkadaşkar. Oyun oynarim, nette gezerim. Sizce hangisini almaliyim.

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Z2'nin kamerasinda pempelesme sorunu var her ne kadar 20 megapiksel diye met edilsede abartildigi kadar kaliteli degil. Ön kamerada ise E8 kesinlikle daha kaliteli. Ikisinde de S801 islemci mevcut Z2 de 3 gb ram var ama gerek oldugunu düsünmüyorum. Bana kalirsa E8 daha stabil ve alinabilir bi telefon. E8 i öneririm.

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Z2'nin kamerasinda pempelesme sorunu var her ne kadar 20 megapiksel diye met edilsede abartildigi kadar kaliteli degil. Ön kamerada ise E8 kesinlikle daha kaliteli. Ikisinde de S801 islemci mevcut Z2 de 3 gb ram var ama gerek oldugunu düsünmüyorum. Bana kalirsa E8 daha stabil ve alinabilir bi telefon. E8 i öneririm.
Z2 deki o.sorunlar 14w22.den.sonra duzelmis diye biliyorum ama?

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Pembeleşme sorunu z3te vardı z2de değil ayrıca o da her cihazda olan bir sorun değildi konu hakkında madem yeterince bilgiye sahip değilsiniz atıp tutmayın :dirol:
Ayrıca birinde 3gb ram varken aynı yongaseti bulunurken 2gb ram bulunana nasıl daha stabil dersin o da ayrı komedi yazılımsa yazılım htcye çok stabil diyorlar xperia serisinin arayüzüne de saf androide en yakın arayüz kabul ediliyor ve stabilitesine vurgu yapılıyor arayüz stabiliteleri de bu kadar yakınken abartan sizsiniz batarya ekran kalitesi su geçirmezlik alüminyum çerçevesi gibi ek özellikleri de işin içine katarsak z2 e8den daha iyi bir cihaz

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben E8 öneririm pişman edicek bir cihaz değil ama Z2'de güzel bir cihaz kısaca hangisini almak istiyorsanız onu alın her iki cihazda pişman etmez gayet iyilerdir.

Alpha'yı önermiyorum.

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Dunki listede lolipop 5.1 icin e8 adini gormedim. Htc vermeyecekmi yoksa guncelleme benim icin onemli. Z2 ye de biraz yakinim o yuzden

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aferin size e8i sonynin amiral gemisiyle kıyaslıyorsunuz tebrikler...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Xperia z2 de htc one e8 de alsan pisman olmazsin ama ben sanırım xperia z2 alırım sebebi güncelleme desteği

kendal reis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alpha da iyi performanslı telefon birde gorilla glas 4 kullanan ilk telefon amma velakin fiyatı fazla yani özelliklerini aşan bir fiyatı var bence, z2 ve e8 işlemci olarak ondan daha stabil z2 ve e8 dede fark olarak batarya farkı ram farkı birde su geçirmezlik dersek bence z2 al.Tabi e8 de kötü telefon değil alphada öyle özellikle alpha alırsan kılıfsız olarak bence en şok telefon :)