Sony xperia z2 medya sorunu

ozgurtatli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar xperia z2 telefonumu android 5.1.1 e güncelledim telefon paralel ithalat güncelleme gelmedi xda dan yükledim romu rom iyi güzel ama youtube da ve heryerde video izleyemiyorum kameramda video çekemiyorum kendi kamera uygulamamda hiçbirşey yapamıyorum yeniden başlatıyorum bi süre düzeliyor bi süre sonra tekrar gidiyor

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Bende Z2 kullanıyorum 5.1.1 yüklü böyle sorunlar yok ama ben OTA üzerinden güncelledim. İndirdiğin Rom'un orijinal olduğuna emin misin?

ozgurtatli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet orjinal cwmdan flashladım sen bana orjinal çini biliyorsan link atarmısın ben orjinal sanıyorum ama

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Sony'e orijinal ROM nereden bulunur ben bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir sana ama pek sanmıyorum XDA'da orijinal stock ROM olabileceğini.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bu linkten XperiFirm uygulamasını indir sonra listeden Z2'yi ve uygun versiyonunu seç daha sonra "Latest Release" ye tıkladıktan sonra "Internal" yazanlardan birine çift tıkla ve sağda çıkan paypal butonunun altındaki numaraya tıkla, dosya indirme uyarısı verecek, indikten sonra buradan yardım alarak flashla.