the duke
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 24
Batarya süresi düştü mü uzadı mi anlayamadım bende sabah yükledim 232 olanı
Batarya süresi hakkında bir bilgi yok.
Batarya süresi düştü mü uzadı mi anlayamadım bende sabah yükledim 232 olanı
Benimde. Elimde z3 var. %32deyken world of tanksta bi kaç maç yaptım %3 gördüm şarjı. Ayrıca 20 dakikamı alıyor güncellemek. Yok indir yükle sonra optimize edilsin 200 küsür uygulama. Hafıza kartındaki uygulamalar gözükmesin yarım saat illa hafıza kartını çıkar tak kendine gelsin falan.Batarya süremde inanılmaz düşüş var. Son gelen 2 güncelleme yüzünden sanırım.
Gönderdim işlem yapılmadan geri geldi.Selâmun Aleykum..
Telefonunu herhangi bir sebebden ötürü teleservise gönderen oldu mu acaba ?
Gönderen varsa, göndermeden önceki hâli ile geldikten sonraki hâli arasındaki farklılıkları söyleyebilir mi ricâ etsem..?
Peki, teşekkûr ederim..Gönderdim işlem yapılmadan geri geldi.
Malesef haklısın kardeşim telefonun gece çekimi çok kötü bende bu durumdan müzdaribim hele ki gece ön kamerayla çekim yapıyorsanız ölmüşsünüz de ağlayanınız yok :biggrin:Z2'nin kamerası gece çekimlerinde tek kelime ile berbat!
Sensör çok iyi ama sorunun yazılımsal olduğunu da düşünmüyorum örneğin bu akşam Galata Kulesi'nin dibinde ışıklardan fotoğraf çekemedim ne yaptıysam o parlamayı düşüremedim ve zoom yaparak ışıkları aşıp kuleyi çekebildim ancak yansımalar yine belli oluyor. Otomatik ve manual çekimlerde başarısız ve kötü sonuçlar aldım istiyorsanız gidip deneyebilirsiniz ayrıca sizin de buna benzer kötü deneyimleriniz var mı?
İşkembeden sallamış ver telefonu geri doğru dürüst yapsınlar.Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce 1500tl ye sony xperia z2 telefonunu almıştım 1ay kullandıktan sonra telefonu yere düşürüp kırdım turkcellde 400 TL'ye yaptırdımtelefonu geri alınca sim kartını taktım ve pin kodunu girdim ama bildirim çubuğunda servis yok işareti vardı en fazla 2 diş çekiyordu oda alışveriş merkezlerinde falan ama çoğunlukla servis yok diyordu ertesi gün telefonu yaptırdığım yere götürüp bunun nedenini sordum adam hatla alakalı 4.5g ye geçmen lazım dedi ama telefonum yaptırmadan önce heryerde full çekiyordu bende gittim 4.5g ye geçtim ama hala aynı sorun devam ediyor yaptırdığım yere götürecek ama ilk buraya sorayım dedim sizce bunun sebebi nedir ekranı yaparke yaparken sim kart bölgesinde parça mı unuttular ya da parçayı yeniden koymayı mı unuttular yardımcı olursanız sevinirim.
Benim Z2 suya girip çıktığında içi nemleniyor kamera lensi buğulanıyor kapakları açınca su damlacıkları görüyorum. Şarj girişi temazsızlık yapıyor. Şarj aleti sürekli gidip geliyor. Ekranlarda orta sağda nasıl diyim bir çember bu çemberin olduğu yer pixel biraz daha fazla parlak gibi garantiye göndersem değişim mi yaparlar yoksa tamirmi?
Keşke gelmeseydi.. Kamera yazılımı hala aynı sadece arayüzü değiştirmişler telefon genel performansında bir değişiklik yok, stamania modu gitti yerine doze geldi vs vsŞuan Sony Türkiye cıhazıma wıfı üzerinden 6.0 geldi
Çok ufak değişiklikler olmuş hani beklentinin altında ama gene de stamina hariç olumsuza giden bişey yok, artıları var sadece. Sony pek kameraya el atmayacak gibi hala 20mpde hdr yok, google camerada bile var.Keşke gelmeseydi.. Kamera yazılımı hala aynı sadece arayüzü değiştirmişler telefon genel performansında bir değişiklik yok, stamania modu gitti yerine doze geldi vs vs
arayüz kullanımı daha zor olmuş yine de beğensemde bazı şeyler olmamış gibi daha detaylı kontrol sağlayabiliyoruz bu güzel ama sanıyorum ki cihaz belleğinin yavaşlığından ya da benim telefonumda ki yüklü uygulamaların çokluğundan(100+) dolayı cihaz biraz yavaş çalışıyor, ısınıyor ve hızlı pil tüketmeye başlıyor örneğin facebook'ta gezerken. S801 artık eskidi, lpddr4 ram, ufs 2.0 derken telefon çöp oldu.Çok ufak değişiklikler olmuş hani beklentinin altında ama gene de stamina hariç olumsuza giden bişey yok, artıları var sadece. Sony pek kameraya el atmayacak gibi hala 20mpde hdr yok, google camerada bile var.
Yaptım en ufak değişiklik yok. Sadece güvenlik açıkları giderilmiş sanırım.23.5.A.575 adlı güncelleme geldi, güncellemeyi yapan var mı?