Sony Xperia Z2 Kullananlar Kulübü | Xperia Z2 Teknik Detay Sorun ve Çözümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
BTSONY ile yazıştım mayıs ayının ortalarında gelecekmiş türkiyeye Z2 . Sabırsızlıkla bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu ne arkadaş ya , temmuzda zaten z3 gelecek diyorlar..

Htc one m8 i alsam mı direk, yoksa beklesem mi Z2 yi bilemedim..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
kullanan kimse yok o yüzden çok paylaşımda yok :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Türkiyeye geliş tarihi hakkında bilgisi olan varmı ?
Mayısta kesin gelirde önemli olan Nisanda gelip gelmeyeceği...

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Şu sanal tuş yerine fiziksel tuş olsaymış tadından yenmezmiş.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Şu sanal tuş yerine fiziksel tuş olsaymış tadından yenmezmiş.
Google ın baskısı sonucu yapılan bir uygulama android üreticilerin cihazlarına bakarsanız zaten tek istisna samsungdur ona da zaten ısrar ve baskılarını sürdürüyor google

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sanırım özelleştirilebilme seçenekleri artırma yönünden şeyler sebebiyle ama tam bir bilgim yok fakat üreticilere hep bu şekilde baskıları oluyor
Buna benzer bir cihaz ilk çıktığında google ın en son sürüm android lisansı ile başlamasındaki ısrarlarını ek örnek olarak verebilirim :)

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekranda açılma ve ısınma sorunları olduğu söyleniyor doğru mu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Okadar övdüler, yok yılın telefonu yok 4k video çekiyor falan derken noldu?! Xperia Z2 nin yılın 2. yarısına kaldığı söyleniyor. 3 dk 4k video çekince ısınmadan dolayı kapanıyormuş telefon.

Zaten şu 4k olayına da ayar oluyorum, ne gerek var telefonda, bataryaya da zarar.

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet Z2 hala yılın en iyi Android'i ben.bu ve bu gibi haberlerin karşıt markaların yaptırdığını düşünüyorum sony bir an önce piyasaya çıkarmalı ve şu dedikodulara son vermeli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Malesef arkadaşlar z2 nin piyasaya çıkması 4-5 ayı bulacakmış :( sonra niye samsung kullanıyor millet diyorlar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Rakiplerinden daha önce tanıtılmış olmasına rağmen Sony'nin yeni amiral gemi modeli Xperia Z2 halen stoklara ulaşabilmiş değil. Pek çok ülkede ön sipariş sayfasından kaldırılan cihaz dün yeniden boy göstermeye başlamıştı. Üretim sıkıntısı olduğuna dair ortalarda dolaşan iddialardan sonra pazar araştırmalarında da bu konu gündeme gelmeye başladı.

Sony ise bileşen sıkıntısı nedeniyle oldukça zorlanıyor. Hong Kong, ABD ve İngiltere gibi bazı ülkelerde cihazın 5-7 ay gecikeceği belirtiliyor. Sony birkaç ay boyunca sınırlı bir satış yapmak zorunda kalacak. Bileşen sıkıntısının ne zaman giderileceği ise meçhul. Geçen yıl benzer bir sıkıntı yaşayan HTC, rakiplerinin oldukça gerisinde kalmış ve beklediği HTC One satışlarını yapamamıştı.

Donanım Haberin Sayfasından Alıntı . Hong Kong, ABD ve İngiltere gibi ülkeler diyor ama bu ülkelerde gelmeyip türküyede satılırsa şaşırırım tabiki :yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bazı Ülkeler de geç çıkacakmış piyasaya Sony elinde ki sorunlu malzemeleri bize satıp diğer ülkeklere yeni ürettiği cihazları 4-5 ay sonra z2s diye çıkarabilir..

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bazı Ülkeler de geç çıkacakmış piyasaya Sony elinde ki sorunlu malzemeleri bize satıp diğer ülkeklere yeni ürettiği cihazları 4-5 ay sonra z2s diye çıkarabilir..
Hıhı kesin öyle olur Mayıs başı deniyor satışa çıkış tarihlerinde bunlar 5-7 aydan bahsediyor mümkünse link atın yoksada alacakların kafasını karıştırmayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar her yönden hangi telefonu önerirsiniz z2 mi note3 mü 5s mi oyun
müzik hız facebok ses internet hızı

M.Schumacher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar her yönden hangi telefonu önerirsiniz z2 mi note3 mü 5s mi oyun
müzik hız facebok ses internet hızı
z2 yi bekle derim ... Oyun icin z2 daha büyük ekran , müzik için z2 ( sony bu işin piri ) , ses için z2 stereo hoparlör( sony yine bu işin piri ) , internet hızı şimdiki cihazlar hemen hemen ayni. NOTE3 ü neden eledim çünki işlemcisi kötü.

BIuE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bencede Z2 Beklenmeli uzun süre seni üzmez. Tabiki yakın zamanda çıkarsa :)

M.Schumacher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet sevigli z2 bekleyen arkadaşlar , teknoloji siteleri UK de cihazın satışa çıkmasıyla incelemelere başlamış bulunmakta.. Ve size egadget in incelemesiyle buluşturmak istiyorum . Buyrun Linki ;
http://www.engadget.com/2014/04/18/sony-xperia-z2-review/ << özellikle videoyu izlerken Z1 ile Z2 arasındaki ekran farkını çok açık göreceksiniz . Z2 nin ekranı tek kelime ile muhteşem.

Gorthaur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet sevigli z2 bekleyen arkadaşlar , teknoloji siteleri UK de cihazın satışa çıkmasıyla incelemelere başlamış bulunmakta.. Ve size egadget in incelemesiyle buluşturmak istiyorum . Buyrun Linki ;
http://www.engadget.com/2014/04/18/sony-xperia-z2-review/ << özellikle videoyu izlerken Z1 ile Z2 arasındaki ekran farkını çok açık göreceksiniz . Z2 nin ekranı tek kelime ile muhteşem.

Bende bi inceledim onların incelemesini :D hayran kaldım; ama sanki kamera da iyi performans göremedim gibi, belki de yanılıyorumdur. Takılmamak lazımdır böyle şeylere..

BIuE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten Çok Güzel inşallah fiyatı da uçuk olmazda alırız.