Sony Xperia Z2 Compact

Quadriceps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba SDN üyeleri. Bende HTC One X var. Telefonumu çok seviyorum ama çok aktif bir kullanıcı olduğum için Telefonumun özellikleri ve şarjı bana yetmiyor. Sırf bu yüzden şarjlı kılıf ve Portable Battery Pack aldım. Sizlerle paylaşmak istediğim şey şu : Sony diğer Telefon üreticileri gibi Z1 modelinin minisi çıkartırken Mini isminin kötü şöhretini bilerek Compact adı altında Z1 Compact üretti ancak Z1 Compact benim istediğim özellikleri barındırmıyor. Benim istediğim telefon tam olarak Xperia Z2 ancak çok büyük Z2 nin Compact modeli gelecek mi bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yakin bir zamanda gelmez daha z1 compact bile turkiyeye gelmedi alacaksan onu al

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Öyle bir model çıkarmazlar.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Daha Z1 Compact Türkiye'de çıkmadı sen Z2 Compact'ı baya beklersin bence Z1 Compact'ı al ama acelen yoksa Z2 Compact'ı da bekleyebilirsin. Zaten Sony mini modellerinde kısma yapmıyor.
Z2 çok iyi bir telefon Z2 Compact da öyle olur.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Çıkacağı hakkında kesin bir bilgi yok hemde çıkış süresini düşünürsek baya uzun bir zaman geçmesi gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yakin bir zamanda gelmez daha z1 compact bile turkiyeye gelmedi alacaksan onu al

Z1 Compact benim istediğim tüm özellikleri barındırmıyor olsa zaten ona yönelirdim.

Bunu neye istinaden söylüyorsunuz ? Bildiğiniz bir şey mi var yoksa kendi düşünceniz mi ? Z1 Compact çıkartan Z2 ' nin de Compact 'ını çıkartabilir.

Quadriceps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Z1 Compact benim istediğim tüm özellikleri barındırmıyor olsa zaten ona yönelirdim.

Bunu neye istinaden söylüyorsunuz ? Bildiğiniz bir şey mi var yoksa kendi düşünceniz mi ? Z1 Compact çıkartan Z2 ' nin de Compact 'ını çıkartabilir.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Yok dostum,Xperia Z1 6 ay 5 ay oldu,Z1 Compact daha yeni çıkacak.5-6 Ay Beklersen alırsın ama kaybedeceğin çok fazla olmaz,çünkü İPS ekran var,20 MP Kamera var bi' 4K video çekim yok o kadar.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Xperia Z2 Compact biraz zor çıkar yani 2015 Ocakta çıkabilir.Sen Z1 Compact al kamera zaten Z2 ile aynı 20.7 MP Android 4.3 ile geliyor ama yakında 4.4 KitKat güncellemesini aldıktan sonra Z2 gibi olacak yine de karar senin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bencede z1 copact varsa z2 compact olmali mantiklı düşünecek olursa bende z2 compact bekliyorum umarim yakinda olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
neden olmasın bencede z2'nin compatı çok süper olacak eminim

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Z2 nin donanimi Htc m8 in dizayni bir cihaz ariyorum(: gören yada duyan insanlik namina beni bilgilendirsin:D