Sony Xperia Z1 Pişmanlık...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lan benim z 1 eğildi.
1. Memleketimde ben dahil ne kadar çok zengin varmiş bir dandik cihaza 2000 tl ve üstü verebilecek.
2. Ben dahil bu telefona bukadar paray verenlerde ....... E sürülecek akil yokmuş...
3. Bir daha androitmi asla.....
4. Bir işlemci bu kadar mi isinir ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi telefon un garantisi var sonucta ver teefonu teknik servise böyle bir şeyin olması normal değil . benm telefonum xperia L o bile kasmıyo bahsettiiğimz telefon z1 bide

Kirveee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
z1'de bu anlattığınız sorunları ben yaşamadım nedense.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam Sony xperia Z1 telefonumu gece yatarken youtube den bir klasik müzik açarak dinleyerek uyumak istedim bu arada tel şarj da idi sabah uyandığımda tel şarj ışığı yanıyordu fakat tel açamadım gün boyunca tel kilitli kaldı reset attım arkasındaki küçük delikten lakin kırmızı renkteki şarj ışığını söndüremedim tel hiç açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkasındaki küçük delik ? z, z 1 , z 2, z 3 arkası cam deliği nerde buldun ? z 1 modeli biraz sorun çıkarabiliyor. o yüzden çok çabuk z 2 çıkarıldı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 3 ay önce aldım telefonu güncellemeden önce sorun yoktu güncelledikten sonra ekranı kilitliyorum geri açmak istediğimde ekran kararıyor biri aradığında görüntü gelmiyor falan araştırdım sorun ekran koruyucudandır yazıyordu çıkarttım düzeldi bi kaç gün önce şarj %24 deyken kapandı açılmadı şarja taktım yine bi değişim olmadı yan tarafında kilit tuşuyla ve ses tuşuna aynı anda bastım titredi açıldı sonra aynı sorun yine oldu ekran kararmaya başladı bi ara düzeliyor sonra yine aynı ne yapmalıyım