Sony Xperia Z1 Hoparlör Sorunu

sarp2001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar pazartesi günü aldığım xperia z1 le bu akşam bi durumla karşılaştım. Hoparlörün sol tarafından ses gelmezken sağ tarafından ses geliyor. Hoparlörün patlak olma olasığı var mıdır. son sesle de dinlemedim normaldi ses düzeyi. Sizde de aynı mı peki?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar pazartesi günü aldığım xperia z1 le bu akşam bi durumla karşılaştım. Hoparlörün sol tarafından ses gelmezken sağ tarafından ses geliyor. Hoparlörün patlak olma olasığı var mıdır. son sesle de dinlemedim normaldi ses düzeyi. Sizde de aynı mı peki?

Büyük ihtimalle G2'deki gibi sağ tarafı hoparlör, sol tarafı mikrofon olabilir.

sarp2001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimalle G2'deki gibi sağ tarafı hoparlör, sol tarafı mikrofon olabilir.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Fakat Z1 kullanan bir arkadaşımız var mı daha kesin bilgiler edinebilirim çünkü boşuna garantiye göndermek istemiyorum telefonumu..

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Teşekkür ederim yorumunuz için. Fakat Z1 kullanan bir arkadaşımız var mı daha kesin bilgiler edinebilirim çünkü boşuna garantiye göndermek istemiyorum telefonumu..
Benim Z1de siz yazdıktan sonra denedim bir tarafı hoparlör diğer tarafı mikrofon sorun yok hocam :)

sarp2001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız saolun.. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de Z1 kullanıcısıyım,hoparlörünüzle ilgili bir sorun yok. İphone,Samsung(tablet) ve Sony'deki edindiğim izlenimlere göre de yukarda arkadaşın dediği gibi,bir taraf mikrofon bir taraf hoparlör.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
z1 aldım yeni ama internetten fotoğraf indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony xperia z1 kullanıcısıyım bende . bir sorunla karşılaştım telefon görüşmelerinde watsappdan attığım sesli mesajlarda sesim karşıya boğuk gidiyor . yardımcı olur musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony xperia z1 kullanıcısıyım bende . bir sorunla karşılaştım telefon görüşmelerinde watsappdan attığım sesli mesajlarda sesim karşıya boğuk gidiyor . yardımcı olur musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Z1 kullanıcısıyım telefonda arama yaparken sesi hoparlöre veriyorum arama sesiyle birlikte cızırtı yapıyor neden olabilir. garantiye gönsersem mi ?