Sony Xperia Z1 Hangi Renk ??

lrevolte35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar uzun zamandır telefon bakıyordum ve en sonunda z1 de karar kıldım sizce hangi renk daha güzel mor mu beyaz mı siyah mı ben moru beğendim ama mor erkeklere hoş gider mi yada hangi renk sizce daha iyi :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
siyah alma parmak izi rahatsız ediyor ekran filmi kullanırsın beyaz şık duruyor tavsiyem beyaz.

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
beyaz al ben beyaz kullanıyorum ilk başlarda biraz soğuk gelmişti ama şimdi alıştım çok güzel yıllardır siyah kullana kullana içimiz kararmış

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Morun tonu çok güzel beğendiysen en güzeli mor bence de hiçte bayan rengi değil kullanabilirsin.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşın da dediği gibi mor inanılmaz güzel duruyor, şiddetle tavsiye ederim.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sony_xperia_z1_purple.jpg

Mor çok hoş duruyor :)

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım mordan sıkılırsın beyaz al,kılıfını mor alırsın olur biter,ama yok ömrü 1 yıl diyorsan öyle mor al,xperia z alırken mor rengine çok bakmıştım sonra beyaz aldım,bence beyaz al,sıkılırsın..

lrevolte35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de mor diyodum da işte :) kız işi diyince bi de bişi daha sorcam z de şikayet varmış su geçirmeyle ilgili z1 de olurmu böyle su geçirme olayları korkuyorum biraz.. 4 yıl kullanmayı düşünüyorum sonradan bi aksilik çıkmaz umarım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben il başta beyaz diyodum ama beyaz rengin önü siyah olduğu için pek yana olmadım şimdi siyah aldım siyah çok güzel arkasına mavi bi kap çok yakıır diyorum.Yani siyah :biggrin:

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyazın çerçeveleri falan kirleniyor, kullandıkça kötü gözüküyor. Siyah hakkında bir şey diyemem de mor bence oldukça güzel. Ben olsam mor alırdım. Erkekle kadınla da bi alakası olduğunu düşünmüyorum.