Sony xperia z1 garanti hakkında

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar karmarka diye bir siteden sony xperia z1 almaya karar verdim alıcam fakat garanti kısmanda sony eurasia yazıyor bana site güvenlimi bu garanti verdigi yer iyi bir yermi bilgi verirmisiniz arkadaşlar çok teşekkür ederim :) [h=5][/h]

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim benim düşüncem 50-100 lira indirimli diye bilinmeyen yerlerden alma mağazasından al kafan rahat etsin (şahsi düşüncem)

defas59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar karmarka diye bir siteden sony xperia z1 almaya karar verdim alıcam fakat garanti kısmanda sony eurasia yazıyor bana site güvenlimi bu garanti verdigi yer iyi bir yermi bilgi verirmisiniz arkadaşlar çok teşekkür ederim :)
öncelikle öyle bilmediğin yerlerden alışveriş yapmanı önermem.
z1 e vericeğin parayı iphone 5s e ver daha mantıklı bana göre.

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5s te ekranı kötü kamera kötü özelligi yok pili küçük nfc yok ekranı küçük sony daha çok hoşuma gitti 200 tl fark var yazanların çogu çok memnun ama ne bileyim o garanti yerini ilkkez duydum

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5s te ekranı kötü kamera kötü özelligi yok pili küçük nfc yok ekranı küçük sony daha çok hoşuma gitti 200 tl fark var yazanların çogu çok memnun ama ne bileyim o garanti yerini ilkkez duydum

Kardeşim cihazı almaya kararlıysan fikrin kolay kolay değişmez sen en iyisi mağazasından al kafan rahat etsin

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=373478]+bahadir[/MENTION] kardeşim sony centerden mi bahsediyorsun?

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anladım kardeşim çok sağolasın orada 200 tl koyuyor üstüne ya