Sony Xperia Z1 Düşme Testi!

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
r310-1.JPG

Bunun gibisi gelmedi daha :D Kırılma nedir bilmez

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kasa sağlam fakat son testten sonra telefon çalışmadı. Çalışmadıktan sonra, kasa sağlam olsa ne olur!?

Kardeşim drop testi bende izledim fakat sen telefonu o şekilde o yukseklikten o zemine duşurecek halin yok belki başka bir yerde olsa çalışacaktı sen takılma onlara. Z1 in kasası sağlam kolay kolayda birşey olmaz sen rahat ol. Videodaki gibi isteyerek duşurmezsen hiç birşey olmaz.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=365554]TURKER[/MENTION] bu arada Z1 Compact Şubatta Türkiyede satışa sunulacakmış hadi hayırlı olsun senin adına :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia z1 i aractan düşürdüm gercekten cok saglammış yani ekran tuz buz oldu dokunmatik hiç bir şeklde çalışmıyor ve 950 lira ekran fiyatı cıkardılar

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
uçaktan düşürseydin :)

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sağlamlık,dayanıklılığın yanı sıra telefonun düşme açısı ve ne şekilde düştüğü önemli örnek 3 metre'den 2 telefonu atalım 1'si ekran üstü diğeri üst taraftan olsun arasında dağlar kadar fark olacaktır.Farkederseniz drop test'lerde 2 telefonu aynı açı ile atarlar fakat telefon düşerken ağırlı ne tarafta ise o tarafa doğru yön alır bana göre Xperia bu test'ten başarı ile geçmiş herhangi bir kırılma yok ise iç tarafında garantiye dahi girme ihtimali var. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony experıa z1 hayatımda kullandıgım en berbat telefonlardan biri. verilen bütün para zehir zıkkım olsun. su geçiriyor ,ekran kalitesi görüntü kalitesi sıfır , camı dandiktir inanmayın videoları aldım 4.günü cebimde hiçbir darbe almadan üzerine oturmadan aldım birini arayacaktım ekranda nokta gördüm ne bu dedim dokunmamla tuz buz oldu ekran üzerinize afiyet bana 500 tl ekran parası cıktı. üzerine üstlük hepsi gibi garanti dışı muamelesi para koparma zihniyeti ... aman parçası en pahalı satılan ürün dikkat yani.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonum arabaya otururken cebimden düştü ekrani paramparça oldu xperia z1 . Garanti kapsaminda olmadiği söylendi doğru mudur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim xperia z1 im arabaya binerken düştü ekranı paramparça oldu şimdi bana garantiye girmediğini söylüyorlar bunun için ne yapabilirim

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
benim xperia z1 im arabaya binerken düştü ekranı paramparça oldu şimdi bana garantiye girmediğini söylüyorlar bunun için ne yapabilirim

Maalesef bu tarz hasarlar kullanıcı hatası olarak geçiyor, ücretide baya tuzlu oluyor.

Servise verip yaptırırsanız pahalı olur ama garanti devam eder, telefonculara yaptırırsanız garantiden çıkar ama ucuz olur.