mendocino
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 81
[video=youtube;SvChRTJWDbk]http://www.youtube.com/watch?v=SvChRTJWDbk[/video]
Note 3'ün camı kırılıyor ama çalışıyordu, Z1 kırılmıyor ama çalışmıyorda![]()
Note 3'ün camı kırılıyor ama çalışıyordu, Z1 kırılmıyor ama çalışmıyorda![]()
Bu adam para basıyor hep ayni adamcok ozeniyorum
İç paneli deiştirmek dışını değiştirmekten daha ucuz kardeş emin ol bi camı kırıldımı 400-500 lira dokunmatik kısmı kırılınca 800 den başlayıp uçuyor zaten tamir fiyatlarıNote 3'ün camı kırılıyor ama çalışıyordu, Z1 kırılmıyor ama çalışmıyorda![]()
İç paneli deiştirmek dışını değiştirmekten daha ucuz kardeş emin ol bi camı kırıldımı 400-500 lira dokunmatik kısmı kırılınca 800 den başlayıp uçuyor zaten tamir fiyatları![]()
Değiştirdiğiniz orjinal miydi peki camı ?Yanlışınız var. Ciahzların dokunmatik ekranı ucuzdur, kaç kere ekran söküp taktım şu ana kadar.Vantuzları bastırıp yavaş yavaş yapışkanlarından çekerek ekranı çıkarıp yenisini takmak 2 dakika sürüyor ve S2 ye tahtakaleden 80 tlye alıp takmıştım. Asıl pahalı olan Görüntüyü vere ekrandır, dolayısıyla daha pahalıdır. Servislerde fiyatın tuzlu olmasının sebebi dokunmatik camı değil de ekran+dokunmatik can değiştirmeleridir. Bi türlü vazgeçemediler ekranı dokunmatik ile değiştirme olayını.
Değiştirdiğiniz orjinal miydi peki camı ?
Kasa gerçekten sağlam ama yine de fail![]()
Hocam bunlar şans işi biraz aslında. Biraz araştırın, dokunmatiği ve ekranı en az kırılan cihazlar Sony ler. Yazın arkadaşımla Antalya Finike ye gittik .Aqua parkta kayarken video çekeyim dedi, kayma yerine doğru çıkarken cihazı demire çarpı ve yuvarlanmaya başladı, 7-8 kere yere sekerek 5 m boyunca demir merdivenden aşağı düştü, elimize aldığımızda hala videoyu çekiyordu ve sadece sağ üst kısımda boya atması vardı. Dediğim gibi, şans. Adam belki 5 tane Z1 i aynı anda yere atsa 2 si kırılacak, 3 ü sağlam kalacak.