Sony Xperia Z1 Düşme Testi!

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[video=youtube;SvChRTJWDbk]http://www.youtube.com/watch?v=SvChRTJWDbk[/video]

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Videoyu izlemedim, evde izleyeceğim ama G2 ve Note3 ten daha sağlam olduğunu tahmin edebilirim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bu adam para basıyor hep ayni adam :D cok ozeniyorum

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Kasa sağlam ama sonuna kadar izleyin :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bu testlerin [MENTION=2]Troy[/MENTION] hakkı abiden de bekliyoruz :) Kuzenin liseye giderken yanlışlıkla bir test yapmış. 4. kattan betona telefonu düşmüş. Sonuç hiç bir şey olmamış :) Kullanılan telefon Nokia 3410 :D

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Note 3'ün camı kırılıyor ama çalışıyordu, Z1 kırılmıyor ama çalışmıyorda :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
0:03 deki hareketine bayılıyorum ya :D :D kaş yukarı :D

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Test ettiği telefonları bana verse almıyorum demem. :D :D

Ve Bu arada bir kez daha Sony'nin kasasının başarılı olduğunu gördük :D

alsonur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güzel sağlam cihaz olmuş keşke kapakları açılmasa düşünce mesela havuzda yere düşürdün ve sekerek suya düştü. kapak açıkken suya girerse iptal olur. bakalım ilerliyen günlerde görücez .

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Note 3'ün camı kırılıyor ama çalışıyordu, Z1 kırılmıyor ama çalışmıyorda :D
İç paneli deiştirmek dışını değiştirmekten daha ucuz kardeş emin ol bi camı kırıldımı 400-500 lira dokunmatik kısmı kırılınca 800 den başlayıp uçuyor zaten tamir fiyatları :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
İç paneli deiştirmek dışını değiştirmekten daha ucuz kardeş emin ol bi camı kırıldımı 400-500 lira dokunmatik kısmı kırılınca 800 den başlayıp uçuyor zaten tamir fiyatları :)

Yanlışınız var. Ciahzların dokunmatik ekranı ucuzdur, kaç kere ekran söküp taktım şu ana kadar.Vantuzları bastırıp yavaş yavaş yapışkanlarından çekerek ekranı çıkarıp yenisini takmak 2 dakika sürüyor ve S2 ye tahtakaleden 80 tlye alıp takmıştım. Asıl pahalı olan Görüntüyü vere ekrandır, dolayısıyla daha pahalıdır. Servislerde fiyatın tuzlu olmasının sebebi dokunmatik camı değil de ekran+dokunmatik can değiştirmeleridir. Bi türlü vazgeçemediler ekranı dokunmatik ile değiştirme olayını.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Yanlışınız var. Ciahzların dokunmatik ekranı ucuzdur, kaç kere ekran söküp taktım şu ana kadar.Vantuzları bastırıp yavaş yavaş yapışkanlarından çekerek ekranı çıkarıp yenisini takmak 2 dakika sürüyor ve S2 ye tahtakaleden 80 tlye alıp takmıştım. Asıl pahalı olan Görüntüyü vere ekrandır, dolayısıyla daha pahalıdır. Servislerde fiyatın tuzlu olmasının sebebi dokunmatik camı değil de ekran+dokunmatik can değiştirmeleridir. Bi türlü vazgeçemediler ekranı dokunmatik ile değiştirme olayını.
Değiştirdiğiniz orjinal miydi peki camı ?

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kasa gerçekten sağlam ama yine de fail :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kasa gerçekten sağlam ama yine de fail :D

Hocam bunlar şans işi biraz aslında. Biraz araştırın, dokunmatiği ve ekranı en az kırılan cihazlar Sony ler. Yazın arkadaşımla Antalya Finike ye gittik .Aqua parkta kayarken video çekeyim dedi, kayma yerine doğru çıkarken cihazı demire çarpı ve yuvarlanmaya başladı, 7-8 kere yere sekerek 5 m boyunca demir merdivenden aşağı düştü, elimize aldığımızda hala videoyu çekiyordu ve sadece sağ üst kısımda boya atması vardı. Dediğim gibi, şans. Adam belki 5 tane Z1 i aynı anda yere atsa 2 si kırılacak, 3 ü sağlam kalacak.

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hocam bunlar şans işi biraz aslında. Biraz araştırın, dokunmatiği ve ekranı en az kırılan cihazlar Sony ler. Yazın arkadaşımla Antalya Finike ye gittik .Aqua parkta kayarken video çekeyim dedi, kayma yerine doğru çıkarken cihazı demire çarpı ve yuvarlanmaya başladı, 7-8 kere yere sekerek 5 m boyunca demir merdivenden aşağı düştü, elimize aldığımızda hala videoyu çekiyordu ve sadece sağ üst kısımda boya atması vardı. Dediğim gibi, şans. Adam belki 5 tane Z1 i aynı anda yere atsa 2 si kırılacak, 3 ü sağlam kalacak.

Doğru diyorsun bu yeni xperialar hem sağlam hemde suda bozulmuyor o yüzden çok iyi

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
cihazın ekranı kırılmıyor muhtemelen ekran bağlantıları çozladı. Çok masraf çıkardığını sanmıyorum tabi şans işi olduğu doğru.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Sony candır s4 olaydı ikiye bölünürdü..:D

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kasa sağlam fakat son testten sonra telefon çalışmadı. Çalışmadıktan sonra, kasa sağlam olsa ne olur!?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kaç defa telefonu betona attı kırığı çıkığı yok çok masraf çıkarttığını sanmıyorum. Ne olursa olsun bozulmayan telefon istiyorsanız biraz abartı istekleriniz var bence.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu adam reklamdan ne para kazanıyor ya ama xperia z için olanı bulamadım :) Düşürdüm telefonu zaten arka cam gitti değiştircem yarın yani öyle kırılmaz sağlam dendiğine bakmayın çok yüksekten düşmedi benim telefon ama şans işi birazda :) attığın açıya göre değişir.Bu videoyu daha önceden de izlemiştim yani attığı açıya göre değişir belkide sizinki böyle düşse kırılabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xperia Z Kullanıyorum arabayla yaklaşık 60 km hızla giderken arabadan düştü hiç bir sorunu yok hayla çalışıyor