• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sony Xperia Z1 Compact Elimizde!

Avrupada 1400 ise 1600 burada doğubank fiyatı olur. Garantili ise 1800 hatta 2000i bulur. Aslında hakediyor mu ne?

fiyati begendim yurt disinda yasiyorum, sony mobile resmi sitesinden baktim telefon 460 isvec kronu yani 1500 tl yapiyor. Z1 ciktiginda 6300 isvec kronuydu yani 2100 tl. simdi baktigimda 2 telefon arasinda 500 tl fark var compact 500 tl daha hesapli gelicek Z1 den. tabi bu buranin fiyat derlemesi. turkiyede umari sony 1600-1700 barajini asmazssa telefon cok satar

sony bir cok avrupa ulkesi resmi sitesinden fiyatlari vermis ama turkiye sitesinde fiyat vermemis(: bize bir guzellik yapicak demekki:d bence 1700 u gecmez

[MENTION=339112]Netkolix[/MENTION]

Hiç sanmıyorum :D En az 1700

1500 olcaktı fiyatı 2000 e çekmişler , 2000 verene kadar z2 alırsın bea

İlk yorumlara baktımda bizim insanımızın huyu bu heralde diyorum :))
Herşeye bir kulp takmak bizde adet olmuş...
Şimdi Z1 Compact çıkıncada bir kusur bulamayanlar Z1 alanlara hakaret oldu demeye başladı :)))
Merak ediyorum da sırada ne var ?
Neyse iyi güldürdüler beni...
Bu kadar zorlarına gittiğini bilmiyordum :lol::lol:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1500 olcaktı fiyatı 2000 e çekmişler , 2000 verene kadar z2 alırsın bea
Genelde Xperia cihazlar zaten 500-600 euro bandından satışa sunuluyor fiyatlar yani hep aynı değişmiyor ama TL değer kaybettikçe ve vergiler yük bindikçe etkisini biz hissediyoruz oysaki fiyatta artış yapmıyor adamlar :)