Sony Xperia Z1 Acil yardım arkadaşlar.

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar telofonda birşey farkettim telofonu kapatıyorum açma tusuna basıyorum SONY yazıyor sonra siyah ekran cıkıyor power tusuna basmadıgım sürece siyah ekran kalıyor basılı tutuyorum ondan sonra Sony'nin grafik teması çıkıyor açılıyor bu normalmi ? Ayrıca bana 4.3 gelmedi sebebi yanlıs yüklememi ben aldıgımda telofonu güncelleme vardı direk kurdum yanlışmı kuruldu acaba ? :(

Teşekkürler...

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.3 GÜncellemesi Vodafone cihazlarına gelmedi..Bende 4.2.2 de kullanıyorum..Cihazın vodafone çıkışlıysa güncelleme bekleme boşuna..Diğer sorununa cevabım yok malesef hiç bir fikrimde yok neden öyle bir sorun oluyor..

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vallahi Vodafone çıkışlı cihazlara 4.4 gelcek direk 4.3 hiç gelmiycek diye bir söylenti bile var..Umrarım doğru değildir tabi..Ama ilk hissetiğim öfkeyi sende hissettin sanırım..Cihazın seri numarası nedir?? Benim seri numarası BH90DFDL06 mesala..Kutunun kenarında yazıyor.. ;)

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
BH904Q7G0D Çok saçma değilmi nasıl böyle birşey olabilir. :(

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence de çok saçma aynı cihaza farklı muamele çok saçma hemde..Vodafone cihazlarında sanki farklı donanım varmış gibi davranılıyo..saçmalık..

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kardeş müşteri hizmetlerini felan arasak bir işe yaramaz herhalde değilmi ? Mesala vodafone ile anlaşmayı fes etti diyelim bunlar ne olucak ? Bu telefon hiç mi güncellenmicek.Kardeş peki manuel olarak güncellesem her hangi bir değişim felan olurmu garanti dışı auto'dan farkı olurmu bir bilgin varmı ?

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Vodafone cihazlarına gelmeyecek diye bir şey yok.Güncellemeleri Imei numarasına göre dağıtıyorlar yakın zamanda size de gelecektir eğer beklemek istemiyorsanız flashtool üzerinden orjinal 4.3 romunu yükleyebilirsiniz

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vodafone cihazlarına gelmeyecek diye bir şey yok.Güncellemeleri Imei numarasına göre dağıtıyorlar yakın zamanda size de gelecektir eğer beklemek istemiyorsanız flashtool üzerinden orjinal 4.3 romunu yükleyebilirsiniz

Hehh aynen katılıyorum bende bunu diyecektim..