Sony xperia z

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azen63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar Sony Eperıa Z aldım . Harika bir telefon yapmış Sony . Yeni Telefoın alacak arkadaşlara öneririm . fotoğrafta paylaşacaktım ama link yeri bulamadım. isterseniz fotoğrafta koyabilirim.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hayırlı olsun :)
Sony'nin servislerini kullanabiliryor musunuz? Movie,music,ve oyun için olan(adını hatırlayamadığım :D )

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Tşklr . şu anda bir sıkıntı göremiyorum. Servisleride kulanabiliyorum.
Hayırlı olsun :)
Sony'nin servislerini kullanabiliryor musunuz? Movie,music,ve oyun için olan(adını hatırlayamadığım :D )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki takılma oluyor mu? video çekimleri nasıl? kaliteli oyunlardaki performansı ne? darbelere karşı dayanıklı mı çizilmeye karşı direnci ne kutu içinde neler çıktı nerden ve ne kadara aldınız daha bikaç sorum olcaktı ama aklıma gelmedi sizin aklınıza gelen bilgileride ekleyerek bizleri aydınlatırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler :)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben xperia z alacam ve unboxing videosu çekmeyecem ha :)

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Hangi ülkeden aldınız ve kaç lira açıklarsanız sevinirim.
>>Çünkü çok yakında yurt dışından bende alacağım..

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
peki takılma oluyor mu? video çekimleri nasıl? kaliteli oyunlardaki performansı ne? darbelere karşı dayanıklı mı çizilmeye karşı direnci ne kutu içinde neler çıktı nerden ve ne kadara aldınız daha bikaç sorum olcaktı ama aklıma gelmedi sizin aklınıza gelen bilgileride ekleyerek bizleri aydınlatırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler :)
takılma sorunu yasamadım. video çekimini iphone ve s3 kıyasladım . bence harika .oyun aymadıgımdan pek oyun performansını ölçmedim.
daha telefonu çizmedim. kutusunda şarj aleti ve kulaklık var.
en sonda ARABISTANDA 1200 TL CIVARINA ALDIM.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

takılma sorunu yasamadım. video çekimini iphone ve s3 kıyasladım . bence harika .oyun aymadıgımdan pek oyun performansını ölçmedim.

SAOLUN arkadaslar inşallah sizlerede nasip olur.

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10

SAOLUN arkadaslar inşallah sizlerede nasip olur.
Peki birşey sorucam arabistandan aldığın telefonu buraya geldiğinde vergisi ne kadar ve Garantisi varmı.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Peki birşey sorucam arabistandan aldığın telefonu buraya geldiğinde vergisi ne kadar ve Garantisi varmı.
vergisi 100 lira olacak ben hala arabistandayım..
1 yıllık arabistan garantisi var

Corleone25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun bende Sony Xperıa Z dusunuyorum.Telefon hakkında sormak ıstedıgım konu oyun oynarken altta kalan menu cubugu ve telefonun usb,sımkart vs gıbı yerlerın kapalı olması kı su gecırmezlık ıcın oyle dusunuldu.Neyse bunlar telefon durusu ıle ılgılı kotu gorunum yada kullanan bırı olarak gordugun eksılerden bahseder mısın?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Buyuk ıhtımalle Nısan ayında Turkıye'de olacak en gec ıse Nısan ayı bıtmeden gelır

sahar03

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Abicim, Bu Telefon Türkiyeye Ne zaman Gelecek.
Sanal Alışveriş Hariç, ŞöyLe Kurumsal Firmalarda Ne Zaman ßoy Gösterecek... (örn: teknosa,vatanbilgisayar vs.)

Bilgisi Olan Varsa Yazabilirmi Şuan ELimde Akıllı Bir Telefon Yok.
Toza ve Suya Dayanıklı Olduğu İçin Lg Nexus4'ten Vazgeçip Bu SüperSonic'e Yöneldim Daha Fazla Sabır Edemicem Kesin Bir Tarih Edinsem Çok İyi Olacak Teşekkürler.
Yorumlarınızı Açığım

Corleone25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet telefonun fotograflarını koyarsan cok ıyı olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Sony Eperıa Z aldım . Harika bir telefon yapmış Sony . Yeni Telefoın alacak arkadaşlara öneririm . fotoğrafta paylaşacaktım ama link yeri bulamadım. isterseniz fotoğrafta koyabilirim.

hayırlı olsun hangi mağazadan ve şehrinden aldınız