Sony Xperia Z Ve Kutusu Ve İçindekiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc one dan daha iyi bir cihaz.Fiyatı iyi olursa Türkiye'de çok satar.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
htc one'ın hızlandırılmış işlemcisi(gözle görülür fark yok) dışında neyi daha üstün?

xperia z tasarım,dayanıklılık,arayüz açısından daha iyi. diğer özellikler zaten aynı.

htc'ye microsd takılamıyor ayrıca.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben istenbul bilişimden aldım tv dock içinden çıkıyor ve kulaklığı harika bi şey ilginçime giden telefon çok hafif bende samsung wave s8500 vardı daha küçüktü ama çok ağırmış onu anladım z ve ben mutluyuuuz :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar ışık olmayan yerde Flashsız noise yapıyor mu? Exmor RS Sensörü dediği kadar aydınlatıyor mu? Kamera çok önemli benim için. Özellikle de video.

redick61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
offf çok sıkıntı yapıtı bu telefon bende iphaneyi hanıma vermeyi düşünüyorum..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben aldım doc aparatı yoktu ve kutusu bunun yarısı kadar doc baska yerden temın etme ımkanım varmı

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Adalete bak be adamların kutusundan dock ünitesi çıkıyor. Bize verilen kutu yarım kiloluk ezine peyniri kutusu kadar.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar türkiyeye garanti kapsamlı girenlerde dock yok,boşunada üzülmeyin,125 tl gibi bi rakama her sitede artık satılır olmuş,bu tamamen pazarlama kazığı,başka ülkelerde var ama türkiye ye gelince yok,ne yapalım sağlık olsun..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kutunun içinden sadece kulaklık,adaptör ve data kablosu mu çıkıyor ?? Yoksa Ayrıca sıparışımıze SmartTag ve Dockıngstatıonda eklıyebiliyor muyuz ??