## Sony xperia Z telefon için acil yorumlaınız...##

salih60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle S.a. Uzun zamndır xperia z yi aarastırıyorum telefon cok hosuma gidiyor velakin yapılan kötü yorumlar beni düşündürüyor. Kullanıcı arkadaslardan ricam Memnunmusunuz normal bi kullanıcı olarak. + Bir şey daha eklemek istiyorum servise giden telefonunuz oldumu servis sorunu var bilgigim kadarıyla. Yardımlarınız için teşekkürrt...

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
böyle bir konu açmak yerıne madem okumuşun neden soruyosun ? 1000 tane xperia z konusu açıldı 150 tane yorum yapıldı

150 yorumu tek tek incele kararını verirsin

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar öncelikle S.a. Uzun zamndır xperia z yi aarastırıyorum telefon cok hosuma gidiyor velakin yapılan kötü yorumlar beni düşündürüyor. Kullanıcı arkadaslardan ricam Memnunmusunuz normal bi kullanıcı olarak. + Bir şey daha eklemek istiyorum servise giden telefonunuz oldumu servis sorunu var bilgigim kadarıyla. Yardımlarınız için teşekkürrt...

bin tane yorum okumuşsun hala kararsızsın git incele telefonu sonuçta zevk meselesi herkesin zevki birbirine uymaz. Örneğin;
-TFT ekranı kimisi beğenmez ama bana göre gayet güzel hiç bir kötülüğü yok.
-İşlemcisi yetmiyor diyor kimisi günlük kullanımda hiçbir sıkıntı çıkarmıyor gayet seri
-Ses seviyesi zayıf densede Z su geçirmez bir telefon bu düşünülünce böyle olması doğal
Bunlar böyle uzayıp gider en iyi kararı senin zevkin belirlicek ben hiç Sony kullanmamıştım ilk Sony telefonum ama pişmanda değilim aldığım için.