ben gittim spor araba aldım 250 km hız yapıyor ve sağlam da araba diyorlar. şimdi yapıyor mu diye denemem, sağlam mı diye de çarpmam mı lazım? adamlar reklamında bile suya sokuyor. peki suda müzik de dinliyorlar mı? * şeklinde konan not var mıydı hiç baktınız mı ? ayrıca bişey hakkında konuşmak için 2000 tl vermeye gerek var mı?
özelliği su geçirmez. su altında mp3 dinleyin diyorsa tamam.bir telefonun özelliğini yansıtıyorsa denenir boşuna su geçirmez diye reklam yapmıyorlar ayrıca 250 km hız yapan araban olsun bak bakalım nasıl gaza gelip basacaksın
testleri izlediysen zaten hoparlör sudayken ve çıkınca cızırdayabilir ama bir süre sonra düzelir diyor. yani su kaçırmamıştır ve servise gerek olmaz .arkadaşlar telefonu alalı yaklaşık 1 ay oldu fakat cesaretimi toplayamadığım için ancak bugün telefonu suya sokabildim. Sonra müzik açtım ve hoparlörden çok kısık ses geldi ve cızırtı yaptı su kaçmıştır diye düşündüm ve saç kurutma makinesi tuttum sorunum düzeldi. Fakat servise göndermeli miyim karar veremedim. Sizce ne yapmalıyım.
arkadaslar bende aynı denemelerı yaptım ve herhangı bır sıkıntı olmadı fakan denızde aynı denemeuı yaptım ve telefon tamamen gıttı servıse gonderdım garantı kapsamı dısındadır dedıler tamıer gonderdım elfon gıtmıss yapılmazz dedılerr daha 10 taksıt warr kara kara dusunmeye dewam fıkrı olan...?
o telefonu bana SU GEÇİRMEZ diye satıyorlarsa, ben ister telefon elimdeyken havuza girerim, ister elimi yıkarken musluğun altına koyarım arkadaş..bunda hiçbir kullanma yanlışlığı yok..
arkadaşı yargılamadan önce elinizdeki malın özellikleriyle bütünleşip bütünleşmediğinin tam kanaatinde olsak daha iyi olur.
ister 2tl olsun ister 2000 tl olsun..