Sony Xperia Z su geçirdi

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır gayet normal hatta sitede yapılan incelemede Tolga Cem abi kısılması normal demişti, ben öyle hatırlıyorum

hThoRc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi şaka gibi konu ya. Konuyu açan arkadaş çok sabırsız ki bu çok belli. Suya soktuktan yaklaşık 30 dk sonra kuruyor ve sesi normale dönüyor. Hemen paniklemeyin, biraz sabırlı olun ve talimatları okuyun. Kullanma klavuzunda eğer hoparlöre su girmişse kuruyana kadar çalıştırmayın diyor. Ben birkaç kere çalıştırdım bir şey de olmadı ama ne olur ne olmaz. Telefonu suya 1 kere attım o da babama ilk aldığımda göstermek içindi. Zaten bir telefon su dolu bir kaba niye atılır ki ? Ama telefonu şimdiye kadar telefonu musluk altında sadece suyla 2 güne bir yıkamışımdır. Telefon tertemiz oluyor. Xperia Z sahipleri korkmanıza gerek yok. Sesin kısılmasını istemiyorsanız baş parmağınızla kapatın orayı su ile temas ederken.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xperia z kullanan kader arkadaşlarım,bende cesaretimi toplayıp 3 hafta sonra su testini yaptım,sırf millet testi yaptın mı hadi geçiriyorsa diye sorduklarında bakıp kaldığım için yaptım,dediğiniz gibi ses kısıltı ve yarım saat sonra normale döndü,lütfen aceleci olmayın,relax..

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ben gittim spor araba aldım 250 km hız yapıyor ve sağlam da araba diyorlar. şimdi yapıyor mu diye denemem, sağlam mı diye de çarpmam mı lazım? adamlar reklamında bile suya sokuyor. peki suda müzik de dinliyorlar mı? * şeklinde konan not var mıydı hiç baktınız mı ? ayrıca bişey hakkında konuşmak için 2000 tl vermeye gerek var mı?

bir telefonun özelliğini yansıtıyorsa denenir boşuna su geçirmez diye reklam yapmıyorlar ayrıca 250 km hız yapan araban olsun bak bakalım nasıl gaza gelip basacaksın

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
bir telefonun özelliğini yansıtıyorsa denenir boşuna su geçirmez diye reklam yapmıyorlar ayrıca 250 km hız yapan araban olsun bak bakalım nasıl gaza gelip basacaksın
özelliği su geçirmez. su altında mp3 dinleyin diyorsa tamam.

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Suya soktuktan sonra normal bir şey ile karşılaşmışsınız, zaten bu olabiliyor ve 1-2 saat sonra düzeliyor. Eğer saç kurutma makinesi ile kurutmaya çalıştıysanız zarar vermiş olabilirsiniz. Keşke biraz bekleseydiniz.

electrosphere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben geçen x peria z yi suya soktum sesi kısıldı tekrar bır kac kez müzik açtım aynıydı umarım hoparlör ıslakken calıstırınca bır zarar vermemısdır ama şunu anladım x perıa z ılk alındıgındakı ses performansını suya sokup çıkardıktan sonra vermiyor sanki birazdaha db şiddeti düşüyor gibi belkide bana öyle geliyordur piskolejik olarak :lol::dirol:

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
tabiki denicek firma üstüne basa basa söylüyor su geçirmez diye

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
donma problemi olmaz %97 ama açma kapama tuşuna basılı tut kapat

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Genede kullanım kılavuzundaki hususlara dikkat etmek gerek

cer1pdraz2vqunp7d.png

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadasım senin yaptığın cok sacma yazık değilmi o telefona sen yüzme yaparken telefon ilemi yüzeceksin yagmur yagarken şemsiyesiz mi konusacaksın hiç duydunmu elektronik su kacırmıyor diye metal bu suda kacırır kırılırda böyle şeyler tavsiye etmiyorum sorun devam ederse garantiye gönder. saygılar.

Skyrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hoparlörün ustunde fılıtre oldugu ıcın suyun hemen akıp gıtmesını bekleme 45 dk fılan sonra duzelı suyun altında bı fılm cekmedıgım kaldı daha banamısın demedı ( nazar degmesın ) :D

TechnologyBoss

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşım, denemede haklısın ama bence bunu daha fazla tekrarlama. Telefonu su geçiren bir telefon olarak kullan :) limitleri zorlamanın anlamı yok bence

cagridata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanım klavuzunda 20 dk nın üzerinde su geçirebilir diyor hoperlör le ilgili sorun olursa 1 saat kadar herhangi bir işlem yapmayın kurumasına izin verin yazmışlar ;)

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Bu şekilde olması normal. Zaten kullanma kılavuzunda da yazmakta. Hoparlör, mikrofon, ahize sudan sonra 1 saat cızırtı verebilir kısılabilir. Kapaklarını kontrol edip suya soktuğunda problem olmaz.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar telefonu alalı yaklaşık 1 ay oldu fakat cesaretimi toplayamadığım için ancak bugün telefonu suya sokabildim. Sonra müzik açtım ve hoparlörden çok kısık ses geldi ve cızırtı yaptı su kaçmıştır diye düşündüm ve saç kurutma makinesi tuttum sorunum düzeldi. Fakat servise göndermeli miyim karar veremedim. Sizce ne yapmalıyım.
testleri izlediysen zaten hoparlör sudayken ve çıkınca cızırdayabilir ama bir süre sonra düzelir diyor. yani su kaçırmamıştır ve servise gerek olmaz .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
daha 1 saat önce Deniz Suyuna Soktum Telefonu Su Fln Geçirmiyor Ha Bi Daha Deniz Suyuna Sokarmıyım Asla :) Havuz Yeter :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum da suya girdi bendeki de zony xperia z 5 gündür çalışmı yor istanbula döndüğümde dava açıcam tatildeyim şuan döner dönmez mahkemeye vericem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bütün Yorumları okudum.. Kimsenin bahsetmediği bişiden bahsedeyim..!!

Bende Telefonu alır almaz.. daha kimseyle konuşmadan.. Direk musluğun altına soktum.. ardından sürahinin içinde bıraktım:))

Para cok olduğundan değil.. eğer böle bişi varsa doğru yalan öğrenmek istiyor insan..!!

Derken baktım sesi cıkmıyor bir korku sardı beni eyvah ne oldu ne olucak:)

Arkadaşlar telefonun altında.. Bir Nem ve Su sensörü var..!! Özel olarak tasarlanmış bu sensöz.. Telefonunuzda bir video yada muzik acın..! suyun altına tutun yada suyun içine atın..!! telefon otomatik olarak.. Kendine korumaya alıyor sesi kesiyor..!! Sudan cıkardığınızda hoparlor kısık bir şekilde calmaya devam ediyor.. nem sensörü ortam güvenli diyene kadar bu böle.. hemen kurutursanız 15 - 20 dk .. yok zamana bırakırsanız 2-3 saat sürebilir.. tamamen özel koruma sensörü ile alakalı.. bu arada Şarjı s3 kadar gitmiyor gibi geldi bana.. yada ondan sıkıldım kurcalamıyordum buna yeni diye abanıyorum diyede olabilir..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende şarj 4 (dört) günü geçiyor...normal kullanımla...günlük 15-20 dakika oyun ve internet kullanımı dahil...ayrıca günlük 5-6 mesajda dahil bunun içine...bende duşun altında kullandım ve bendede oldu ses kısıklığı il önce panik oldum ama 2-3 saat sonra açıldı artık suya sokmuyorum...:)

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
su alıyor diyen yalan söyler 11 mayıstan bu yana kullanıyorum sağ ve solundaki kapaklar kapalı kalmak şartıy la 1 m derinliği geçmeyecek herhangi bir suda 30 dk geçmeyecek şekilde suya bırakın rahat olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonu suya soktum bişey olmadı şarj ederken su geçirdi ne yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende aynı denemelerı yaptım ve herhangı bır sıkıntı olmadı fakan denızde aynı denemeuı yaptım ve telefon tamamen gıttı servıse gonderdım garantı kapsamı dısındadır dedıler tamıer gonderdım elfon gıtmıss yapılmazz dedılerr daha 10 taksıt warr kara kara dusunmeye dewam fıkrı olan...?

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
arkadaslar bende aynı denemelerı yaptım ve herhangı bır sıkıntı olmadı fakan denızde aynı denemeuı yaptım ve telefon tamamen gıttı servıse gonderdım garantı kapsamı dısındadır dedıler tamıer gonderdım elfon gıtmıss yapılmazz dedılerr daha 10 taksıt warr kara kara dusunmeye dewam fıkrı olan...?

Zaten kılavuzda bu belirtilmiş. Ayrıca denize sokma fikri nereden çıktı

secota

Asistan
Reaksiyon puanı
0
su geçiren telefona asla saç kurutma makinesi tutmayın bekleyin geçer

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o telefonu bana SU GEÇİRMEZ diye satıyorlarsa, ben ister telefon elimdeyken havuza girerim, ister elimi yıkarken musluğun altına koyarım arkadaş..bunda hiçbir kullanma yanlışlığı yok..
arkadaşı yargılamadan önce elinizdeki malın özellikleriyle bütünleşip bütünleşmediğinin tam kanaatinde olsak daha iyi olur.
ister 2tl olsun ister 2000 tl olsun..

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
o telefonu bana SU GEÇİRMEZ diye satıyorlarsa, ben ister telefon elimdeyken havuza girerim, ister elimi yıkarken musluğun altına koyarım arkadaş..bunda hiçbir kullanma yanlışlığı yok..
arkadaşı yargılamadan önce elinizdeki malın özellikleriyle bütünleşip bütünleşmediğinin tam kanaatinde olsak daha iyi olur.
ister 2tl olsun ister 2000 tl olsun..

Adamlar kılavuzda açıkca yazmışlar

cer1pdraz2vqunp7d.png