Sony Xperia Z Satış Fiyatı Kesinleşti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ion benimde dikkatimi çeken bir tel memnunmusun telefonundan artıları eksileri nedir paylaşırsan sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Dubai den 1250 TL ye aldım. S3 ile tek farkı ekran boyu değil. ekranı Full HD 1920x1080, su altında çalışıyor. HDR modunda video HD video kaydı yapabiliyor vs....

erkan614

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1399 olmali fiyati daha fazlasini haketmiyor
Iyice incelemeden almamak lazim
Bende arc var ilk çıktığı gün hiç bakmadan aldım tmm sony güzel tlfn yapıyor yalnız ince bazı detaylar adami uzuyor

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
daha ne tartışılıyor ki Sony dogru dürüst güncelleme bile veremıyor , Sony ıon özene bezene çıkardılar S de böyle , Daha güncelleme yok tamamen enayi yerine koyuyorlar tüketiciyi ,

2. bir handikabıda Snapdragon 600-700 serisini kullanmaması, Qualcoom 600-700-800 serilerini tanıtalı asırlar olcak ama snpdr600 yok bu da demek oluyor ki xperia z bir ara ürün yani 2 ay sonra xperia z+ çıkacak z ler elde kalacak

Uzak durun Sony'Den

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
daha ne tartışılıyor ki Sony dogru dürüst güncelleme bile veremıyor , Sony ıon özene bezene çıkardılar S de böyle , Daha güncelleme yok tamamen enayi yerine koyuyorlar tüketiciyi ,

2. bir handikabıda Snapdragon 600-700 serisini kullanmaması, Qualcoom 600-700-800 serilerini tanıtalı asırlar olcak ama snpdr600 yok bu da demek oluyor ki xperia z bir ara ürün yani 2 ay sonra xperia z+ çıkacak z ler elde kalacak

Uzak durun Sony'Den

Qualcomm 600-800 ile Sony Xperia Z aynı etkinlikte tanıtıldığındn dolayı ve Sony'nin cihayı aylar öncesinden hazır olduğundan dolayı yeni işlemci kullanamadılar.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Qualcomm 600-800 ile Sony Xperia Z aynı etkinlikte tanıtıldığındn dolayı ve Sony'nin cihayı aylar öncesinden hazır olduğundan dolayı yeni işlemci kullanamadılar.
Daha iyi bir strateji izlenebilirdi mesela ces2013 yerine rakiplerinin satışlarını artırmalarını önlemek için 1-2 ay geç çıkarılıp xperia z nin satışlarını %200 oranında artırılabilirdi, Şimdi profesyonel tüketiciler aklından geçiriyor, Ya snp600 varken neden pro alıyım 2000tl veripte eski işlemciyi kullanıyım,

Sony zaten biliyordu qualcoomun serilerini tanıtacagını ama Proyla yetindi , pro ya kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın, Bana göre ace2 bile çok hızlı, kastettiğim şey başka bişey

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3

Uzak durun Sony'Den
Güncelleme konusunda haklısın s3 ile xperia ion eşdeğer olmasına rağmen aylar önce s3 e gelen 4.1.2 güncellemesi
ve hala ion a bir türlü gelemeyen 4.1.2 kullanıcıların sinirini bozuyor maalesef
Sonuç olarak Gelişim Şart...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Daha iyi bir strateji izlenebilirdi mesela ces2013 yerine rakiplerinin satışlarını artırmalarını önlemek için 1-2 ay geç çıkarılıp xperia z nin satışlarını %200 oranında artırılabilirdi, Şimdi profesyonel tüketiciler aklından geçiriyor, Ya snp600 varken neden pro alıyım 2000tl veripte eski işlemciyi kullanıyım,

Sony zaten biliyordu qualcoomun serilerini tanıtacagını ama Proyla yetindi , pro ya kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın, Bana göre ace2 bile çok hızlı, kastettiğim şey başka bişey
İyi de adamların seri halinde bir telefonu yok ki mesela galaxy s serisiyle ünlü s2 en iyi cihaz ödülünü alınca gözler s3 e çevriliyor s3 de birçok yeniliklerle geldi şimdi de gözler s4 e çevrildi
Sony nin de bu konuda strateji değiştirmesi bence şart artık hTC de tek model stratejisine geçti önümüzdeki 4–5 ay sonunda one 2 diye bir model çıkabilir.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
S4.mü sadece gülüyorum..:D

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yorumları neden beğenemiyorum tuhaf :D içimde kaldı öle :D

ayrıca net fiyat varmı yaa :D aruyom bulamuyom :F

beğeniyom tamam sıkıntı yok :D girş yapmamışık olcak işmi :D

ernknd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben Dubai den 1250 TL ye aldım. S3 ile tek farkı ekran boyu değil. ekranı Full HD 1920x1080, su altında çalışıyor. HDR modunda video HD video kaydı yapabiliyor vs....

hayırlı olsun. şarjı nasıl ortalama kaç gün gidiyor?

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Xperia Z ;Htc One ve S4 ile aynı fiyattan çıkarsa,Sony hiç bir markanın fanı olmayan kullanıcıları kazanması zor olur diye düşünüyorum.

romeoseyes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
htc one ve s4 diyenlere gülüp geçiyorum ayrıca sony kendini ispatlamış bir firma ben kendim adına konuşuyorum yazın iphone 5 alacakken kendimi sony xperia Z sırasında buldum

HaXeL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon çok güzel ancak fiyatın düşmesini beklemekte fayda var sanırım gerçi lumia 920 de çok hoşuma gidiyor...

ernknd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia z işlemci olarak nvdia tegra 4 kullanmış olsaydı on numara olurdu.

Corleone25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iphone 5'ınde 2000tl cıvarı oldugunu gormustum yanı bu ıkı harıka telefonun fıyatı neredeyse aynı.Fakat son 10 gundur muthıs ıncelemeler yapıyorum.Her ıkı telefonuda gercekten begendım.Samsung'u hıc ama hıc sevmem ama Galaxy s4 modelıyle oda kafama gırdı.Yanı suan kafam cok karısık su 3 telefon arasında cok kararsızım.Ama bana en yakın olan Xperıa Z sankı bu telefon belkıde yıllardır tasarımıyla,ozellıklerıyle benım telefonum bır telefonu kullanmadan hatta elıme bıle almadan suana kadar en cok begenımı alan telefon Xperıa Z oldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arabıstan da hala cıkmadı ya ne zmn cıkar bılgınız var mı hergun sordurtuyorum :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıstersen ben getıreyım sana yurtdısından kardes galıba 1650 falan gelıyo

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
1650 gelse açtırmada desen 1800 pasaporta geçir filan uzun iş. çıksın bekle öyle al yani :)

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>sony xperia z nin mart sonu arabistan fiyatı; 1300TL arkadaşlar..
>>Getirtecek olan arkadaşlara duyrulur...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefon şuan elimde ve aktif olarak kullanıyorum sıkıntı yok mükemmel ötesi.

İşlemci 1,5 Ghz olarak değil 1,9 Ghz'de Kullanıyorum ve 1350 TL'ye aldım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
turkıyede grantı pesın de olmanıza gerek yok sony turkıye bayısı ıcın gecrlı zaten kıbrıs ta aynı turkıyede de aynı kıbrıs fıyatı 1600 tl aldım ve kullanıma basladım mukemmel

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben aldım valla hediye geldi çok güzel gerçekten herkese tercih ederim geçen gün çamaşır suyuna düştü hiç bişey olmadı