S
SDN Okuru
SDN Okuru
ion benimde dikkatimi çeken bir tel memnunmusun telefonundan artıları eksileri nedir paylaşırsan sevinirim
daha ne tartışılıyor ki Sony dogru dürüst güncelleme bile veremıyor , Sony ıon özene bezene çıkardılar S de böyle , Daha güncelleme yok tamamen enayi yerine koyuyorlar tüketiciyi ,
2. bir handikabıda Snapdragon 600-700 serisini kullanmaması, Qualcoom 600-700-800 serilerini tanıtalı asırlar olcak ama snpdr600 yok bu da demek oluyor ki xperia z bir ara ürün yani 2 ay sonra xperia z+ çıkacak z ler elde kalacak
Uzak durun Sony'Den
Daha iyi bir strateji izlenebilirdi mesela ces2013 yerine rakiplerinin satışlarını artırmalarını önlemek için 1-2 ay geç çıkarılıp xperia z nin satışlarını %200 oranında artırılabilirdi, Şimdi profesyonel tüketiciler aklından geçiriyor, Ya snp600 varken neden pro alıyım 2000tl veripte eski işlemciyi kullanıyım,Qualcomm 600-800 ile Sony Xperia Z aynı etkinlikte tanıtıldığındn dolayı ve Sony'nin cihayı aylar öncesinden hazır olduğundan dolayı yeni işlemci kullanamadılar.
Güncelleme konusunda haklısın s3 ile xperia ion eşdeğer olmasına rağmen aylar önce s3 e gelen 4.1.2 güncellemesidaha ne tartışılıyor ki Sony dogru dürüst güncelleme bile veremıyor , Sony ıon özene bezene çıkardılar S de böyle , Daha güncelleme yok tamamen enayi yerine koyuyorlar tüketiciyi ,
2. bir handikabıda Snapdragon 600-700 serisini kullanmaması, Qualcoom 600-700-800 serilerini tanıtalı asırlar olcak ama snpdr600 yok bu da demek oluyor ki xperia z bir ara ürün yani 2 ay sonra xperia z+ çıkacak z ler elde kalacak
Uzak durun Sony'Den
İyi de adamların seri halinde bir telefonu yok ki mesela galaxy s serisiyle ünlü s2 en iyi cihaz ödülünü alınca gözler s3 e çevriliyor s3 de birçok yeniliklerle geldi şimdi de gözler s4 e çevrildiDaha iyi bir strateji izlenebilirdi mesela ces2013 yerine rakiplerinin satışlarını artırmalarını önlemek için 1-2 ay geç çıkarılıp xperia z nin satışlarını %200 oranında artırılabilirdi, Şimdi profesyonel tüketiciler aklından geçiriyor, Ya snp600 varken neden pro alıyım 2000tl veripte eski işlemciyi kullanıyım,
Sony zaten biliyordu qualcoomun serilerini tanıtacagını ama Proyla yetindi , pro ya kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın, Bana göre ace2 bile çok hızlı, kastettiğim şey başka bişey
Ben Dubai den 1250 TL ye aldım. S3 ile tek farkı ekran boyu değil. ekranı Full HD 1920x1080, su altında çalışıyor. HDR modunda video HD video kaydı yapabiliyor vs....
S4.mü sadece gülüyorum..![]()