Sony Xperia Z Performans

canerakbas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kağıt üzerindeki performansı iyi olmasına rağmen batman vice city gibi oyunlarda takılmalar yaşanıyor Lg nexus 4 almayı düşünüyordum ama kamerasının hakkını vermiyor

800 1500 arasında bi telefon

Müzik
İnternet
Oyun

Bunların olduğu bir telefon varmı

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kağıt üzerindeki performansı iyi olmasına rağmen batman vice city gibi oyunlarda takılmalar yaşanıyor Lg nexus 4 almayı düşünüyordum ama kamerasının hakkını vermiyor

800 1500 arasında bi telefon

Müzik
İnternet
Oyun

Bunların olduğu bir telefon varmı

Z yi beğenmiyorsan One derim ama o bütçe yetmez bu fiyatta en iyisi Lg optimus G bence

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bütçeyi ufak tutmadan xperia z al derdim ve z hakkında mı performans sıkıntısı var demek istedin?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
arkadaşın 1 gram bilgisi olmadıgı belli

xperia z htc one galaxy s4 bu telefonların hepsinde kasıyor ufak bile olsa çünkü oyun full hd ye uyumlu değil telefonun yavaşlığıyla alakası uzaktan yakından yok

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Müzik ve internet her telefonda aynıdır zaten o yüzden senin için kıstas oyun olucak bende dahil olmak üzere Z de performans sorunu göremedik kullananlar olarak ama üst limitine en yakın S4 ve Z var ikisinden birine bakabilirsin.

ozgur79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yada 720p kaliteli bir telefon alabilirsin. Ben S3 kullanıyorum ama Xperia SP öneririm hem fiyatı da 1250 TL civarı. Bence telefonlar daha 1080p'ye hazır değil :)

Ayrıca sen kasıyor demişsin , arkadaşlar iyi açıklamış 1080p uyumlu oyun yok. 720p tam uyumlu uygulama bile az zaten.

blackcaners

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim telefon Real Racing 3'te kasmıyor Subway Surf'te ufak bi kasma yapıyor oda oyunla alakalıdır 1 gb'lık oyunu takır takır oynarken subway surf'te kasma oluyor. :D O kasma oynanışı bozmuyor 1-2 sn oluyor ve bitiyor.

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadasim siz telefonlari sadece islemci ve ekran islemcisinden ibaret saniyosunuz. Buda performans da dusukluk olunca sovup sayiyor kotuluyorsunuz. Telefonda en onemli unsurlardan birisi kasadir ve islemcilerin kasanin neressine yerlestirildigi onemlidir. Oyun oynarken elin altinda olunca daha fazla isinir buda oyin kasma donma gibi sorrun yasatir. Htc one da islemci ortada ve aliminyum kasa oldugu icin isiniyor ama hemen soguyor. Z ayni sekilde ama islemci elin altina denk geliyor. Buda daha fazla isinmasina yol aciyor. Ama lg ve samsung plastik yapili oldugu icin hemde islemci el altinda oldugu icin asiri isiniyor ama s4 cok performansli ama yinede donma oluyor. Buda oyunun ekran islemcisi ile uyumlu olmamasindan kaynaklaniyor. Kendi hafizasi fazla olan telefonlar bir adim ondedir. Sebebi ise normal hafiza . Hafiza kartindan daha hizlidir. Ama cogu firma genelde samsungtan alir dahali hafizayi cunku samsung bu konuda cok gelismistir. Ne yazik ki kendi telefonlarinin hafizasi en dusuk seviyede.
Ve kimse demesin ki samsung susunce kirilir cunku plastik. Aliminyum dusunce bukulma zedelenme ihtimali plastigin kirilma ihtimalindan daha yuksek. Ama alan kisi plastik icin 2000 lira vermek hic istemiyo. Sony htc lg iphone nokia samsung gibi markalar kendi islerini bilen markalardir performans konusunda belki birisi digerinden fazladir ama sadece performans konusunda olabilir o yuzden kim ne alacakca neye gore alacagini iyi bilmelidir.

NightOfShade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu aralar yeni duyduğum cihaz "general mobile discovery " 600 tlmiş ama combat arms 4 bile kasıntısız yağ gibiymiş . hiç birine tanıklık etmedim ama internette performans videoları mevcut.

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
4.3 inç hd ile 5.inç full hd lerin ekranlarına bakın ikisindede pikseller sayılmıyor. Xperia S ile Xperia Z de denedim bunu. Birsürü kişinin dediği takılmaların şuan full hd bütün telefonlarda olduğu bence zevkine göre karar ver. Xperia Z eski işlemci var diyorlar üstünde ama Snapdragon S4 kötü bir işlemci değildir emin ol ve sony stabil yazılım ile işlemciden iyi perfomans alırsın. Yinede karar senin kararın en azından eline alınca hangisi iyi geliyor çünkü ilk defa bütün telefon özellikleri birbirine benzer ve hepsi iyi reklam yaptı. Bu da tabi Samsungun satışları düşürdü. Şahsen Xperia Z veya Htc derim. Ah bir Sony Nexus çıksa o gerçekten başka olur başka ....

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
xperia z kullanıyorum 11 mayıstan bu yana dark knight nfs most wanted temple run 2 temple run oz zombie survive jetpack real racing 3 yüklü sürekli oynuyorum donma kasma ekran da açılıp kapama oyundan atma ya rastlamadım birde 1080 p tam destekleyen 4-5 cihaz var şu an z yi beğenmeyen ya z ultra ya da i1 almalı illede SONY XPERİA ALMALI (çünkü sonya 6 altı ayda samsung galaxy serisi kullananların %38 i xperia serisine dönmüş durumda)