Tuşların olduğu o kısım ekran alanına dahil mi ki?
Aaaa aldınız mı ?daha dün aldığım için bakamadım öyle bir seçenek var mı diye ama olduğunu pek sanmıyorum
Aaaa aldınız mı ?Nasıl görüşlerinizi paylaşın lütfen hocam
![]()
Daha yeni dün aldımbir kaç gün kullanalım bakalım artı eksi neyi varsa yazarım
![]()
Su olayından bende hala tedirginim ileride geçer inşallah.![]()
Hani ekranı kötüydü ? Beklediğin gibi değildi ? Ne yalancı adamsın..![]()
Ekran konusunda fikrim pek değişmedi. Emin olun piyasada en iyi ekrana sahip olan telefon Optimus G dir. S4, Oneden falan daha iyi. Yani neredeyse optimus g alıyordum bu yüzden.![]()
Optimus G mi ? Nereden çıkardın bunu ? Bir bildiğin vardır umarım.
LG daha sağlam sony su geçirmez.Merhaba
Bugün mağazada xp z ile lg optimus g'yi yan yana inceledim.
Nette ikisindede aynı videoyu açtım optimus g bariz daha keskin ve net görüntü verdi.
Daha sonra ikisi ile aynı yerin fotolarını çektim bu kez de sony daha net fotoğraflar çıkardı
Performansları hızları falan kafa kafaya gibi, ses konusunda ben zaten müziği kulaklıkla dinlerim ama sony bu konuda daha iyidir diye tahmin ediyorum.
Anlayacağınız kafam bayağı bi karıştı.
Ekranı çok daha iyi olan lg mi yoksa daha iyi kamera ve su geçirmeyen sony mi ?
![]()
Doğru diyorsun içine sinen sevdiğin telefonu almak en mantıklısı.
Benim sorunumda buradaikisininde tasarımı köşeli, ve şık duruyor yani ikisinide severek kullanırım.Benim sorunum telefonu aldıktan sonra sony'nin ekran kalitesi beni üzer mi yani keşke lg'yi lasaydım (kapasitif tuşlarda lg' de ekrana dahil değil altta ayrı yapmışlar ) dermiyim.Ya da lg'yi alsam kamera ve ses konusunda çok mu yanlış seçim yapmış olurum.
Kafayı yemezde sağ kalırsam bu ikisinden birini kesin alıcam![]()
Rica ederim, telefonun kendi sesi çok çıkmıyor, genel olarak bunun nedeni dışındaki su koruması, ancak kulaklık ile muhteşem ses kalitesi var zaten yanında verilen kulaklıklar kulan içini çok iyi kavrıyor, taktığında şarkı açmasan bile dışardaki sesleri duyamıyorsun şarkıyı açtığında zaten istediğin kıvamı alıyorsun, ancak ben sony'i almamın nedeni suyun altında video çekmek ve oyun performansı ekran kalitesi, ses olarak pek beklentim yoktu ancak kulaklığı çok sevdim, kendi sesini çok beğenmedim zaten baktımızda telefon çok ince, hele su koruyucu kaplaması olmasa telefon dahada ince olacak.Ya ben ses konusunda takıntılıyım ve çok fazla müzik dinlerim ve klip izlerim (kulaklıkla) lg tamam görüntü falan iyi de ses konusunda güvenemiyorum.
Sadece bu nedenle bile %70 sony alıcam
Bu arada aNTv verdiğin bilgiler içinde teşekkürler,kafamdaki bazı sorularıda cevaplamış oldunbüyük ihtimalle sony xpz kafilesine katılacağım.