Sony xperia Z Kısayol tuşları yok olmuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aNTv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba..
Resimde gördünüz gibi oyun oynarken kenarda çıkan kısayolları kapatmak mümkünmü oyun oynarken tam ekran oynamak istiyorum, yani telefonun böyle bir imkanı yok mu ?

ztnzoaI.jpg

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
daha dün aldığım için bakamadım öyle bir seçenek var mı diye ama olduğunu pek sanmıyorum

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Tuşların olduğu o kısım ekran alanına dahil mi ki?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
one x de de vardı aynı sorun daha sonra cfw ile ya da yamalarla halledilebiliyordu sony de durum ne bilmem.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Z'yi tasarlayanların eksik düşündüğü bir tarafı bu. Oyun oynarken yanlışlıkla geri tuşuna basıp oyundan çıkmanız işten bile değil. :(

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Daha yeni dün aldım :) bir kaç gün kullanalım bakalım artı eksi neyi varsa yazarım :)

İlk zamanlarda tam anlamıyla test etmek filan zor. Hani bilsen de inceden tırsıyor insan acaba birşey olur mu diye. Ben uzun süre suya sokamamıştım go yu. Ama artık neredeyse her kirlendiğinde çeşmenin altında deterjanlayıp ovalıyorum :D :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Su olayından bende hala tedirginim ileride geçer inşallah. :D

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yabancı sitelerde anlayamadım, ilk başta pek dikkat çekmiyordu ama kullandıkca artık sinir olmaya başladım bu tuşlara ya :)
Ben telefonu suyun altına sokuyorum ancak tek sorunu çıkardıktan sonra 1 saat falan sesi az çıkıyor telefonun. :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Evet su olayı biraz zaman alır. Ama, ekran koruma filmini takarken camsil spray ile her iki yüzeyi bir güzel ıslatıp takacaksın. Ne hava kabarcığı ne iz oluşacak. Bu arabaların camlarını kapladıkları gibi. O zaman anlıyorsun aaa bak bişey olmuyor hakketten diye :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Hani ekranı kötüydü ? Beklediğin gibi değildi ? Ne yalancı adamsın.. :D

Ekran konusunda fikrim pek değişmedi. Emin olun piyasada en iyi ekrana sahip olan telefon Optimus G dir. S4, Oneden falan daha iyi. Yani neredeyse optimus g alıyordum bu yüzden. :)

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ekran konusunda fikrim pek değişmedi. Emin olun piyasada en iyi ekrana sahip olan telefon Optimus G dir. S4, Oneden falan daha iyi. Yani neredeyse optimus g alıyordum bu yüzden. :)

Optimus G mi ? Nereden çıkardın bunu ? Bir bildiğin vardır umarım.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O tuşları oyun sırasında kapatmak için program vardı forumda da görmüştüm. Aratın google'da falan bulursunuz.

RdhcK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Bugün mağazada xp z ile lg optimus g'yi yan yana inceledim.
Nette ikisindede aynı videoyu açtım optimus g bariz daha keskin ve net görüntü verdi.
Daha sonra ikisi ile aynı yerin fotolarını çektim bu kez de sony daha net fotoğraflar çıkardı
Performansları hızları falan kafa kafaya gibi, ses konusunda ben zaten müziği kulaklıkla dinlerim ama sony bu konuda daha iyidir diye tahmin ediyorum.
Anlayacağınız kafam bayağı bi karıştı.
Ekranı çok daha iyi olan lg mi yoksa daha iyi kamera ve su geçirmeyen sony mi ?
:(

cavit63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gün gelen güncellemeyle kamera ve görüntütüde bayagı düzeltmeler yapıldı

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Bugün mağazada xp z ile lg optimus g'yi yan yana inceledim.
Nette ikisindede aynı videoyu açtım optimus g bariz daha keskin ve net görüntü verdi.
Daha sonra ikisi ile aynı yerin fotolarını çektim bu kez de sony daha net fotoğraflar çıkardı
Performansları hızları falan kafa kafaya gibi, ses konusunda ben zaten müziği kulaklıkla dinlerim ama sony bu konuda daha iyidir diye tahmin ediyorum.
Anlayacağınız kafam bayağı bi karıştı.
Ekranı çok daha iyi olan lg mi yoksa daha iyi kamera ve su geçirmeyen sony mi ?
:(
LG daha sağlam sony su geçirmez.
Aralarındaki fark bu ben telefon alırken adam dediki, 1500 lira ve lg öneriyorum çok sağlam telefon (dış hattı zor kırılıyor ), ben sony seviyorum mesela.. zaten adamda sevdiğin hangisi ise onu alcaksın dedi adam, istersen nokia 3310u sev, (sev) ama yani iste yeterki. :) İstediğin telefonu alınca daha mutlu oluyor insan o kadar özellik takıntısı yapma. :)
Sanki iphone alanlar çok mu muhteşem özellikleride. :) Yada Blackberry.

RdhcK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğru diyorsun içine sinen sevdiğin telefonu almak en mantıklısı.
Benim sorunumda burada :) ikisininde tasarımı köşeli, ve şık duruyor yani ikisinide severek kullanırım.Benim sorunum telefonu aldıktan sonra sony'nin ekran kalitesi beni üzer mi yani keşke lg'yi lasaydım (kapasitif tuşlarda lg' de ekrana dahil değil altta ayrı yapmışlar ) dermiyim.Ya da lg'yi alsam kamera ve ses konusunda çok mu yanlış seçim yapmış olurum.
Kafayı yemezde sağ kalırsam bu ikisinden birini kesin alıcam :)

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğru diyorsun içine sinen sevdiğin telefonu almak en mantıklısı.
Benim sorunumda burada :) ikisininde tasarımı köşeli, ve şık duruyor yani ikisinide severek kullanırım.Benim sorunum telefonu aldıktan sonra sony'nin ekran kalitesi beni üzer mi yani keşke lg'yi lasaydım (kapasitif tuşlarda lg' de ekrana dahil değil altta ayrı yapmışlar ) dermiyim.Ya da lg'yi alsam kamera ve ses konusunda çok mu yanlış seçim yapmış olurum.
Kafayı yemezde sağ kalırsam bu ikisinden birini kesin alıcam :)

Şu kadar söylüyorum sony'de lg'de kullandım, sony bana daha güzel geldi, yani hangi oyunu oynarsam oynim adamların kafasının netline kadar çok rahat görüyorum, videolara aldanma internetteki git bir test et derim birilerinde, sony'nin farkını göreceksin, dokunmatiği çok ama çok rahat..
Yinede bir test et bende sony var diye demiyorum, s3 ile sony arasında dağlar kadar fark var mesele, insan kullanınca anlıyor.

RdhcK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ben ses konusunda takıntılıyım ve çok fazla müzik dinlerim ve klip izlerim (kulaklıkla) lg tamam görüntü falan iyi de ses konusunda güvenemiyorum.
Sadece bu nedenle bile %70 sony alıcam
Bu arada aNTv verdiğin bilgiler içinde teşekkürler,kafamdaki bazı sorularıda cevaplamış oldun :) büyük ihtimalle sony xpz kafilesine katılacağım.

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ben ses konusunda takıntılıyım ve çok fazla müzik dinlerim ve klip izlerim (kulaklıkla) lg tamam görüntü falan iyi de ses konusunda güvenemiyorum.
Sadece bu nedenle bile %70 sony alıcam
Bu arada aNTv verdiğin bilgiler içinde teşekkürler,kafamdaki bazı sorularıda cevaplamış oldun :) büyük ihtimalle sony xpz kafilesine katılacağım.
Rica ederim, telefonun kendi sesi çok çıkmıyor, genel olarak bunun nedeni dışındaki su koruması, ancak kulaklık ile muhteşem ses kalitesi var zaten yanında verilen kulaklıklar kulan içini çok iyi kavrıyor, taktığında şarkı açmasan bile dışardaki sesleri duyamıyorsun şarkıyı açtığında zaten istediğin kıvamı alıyorsun, ancak ben sony'i almamın nedeni suyun altında video çekmek ve oyun performansı ekran kalitesi, ses olarak pek beklentim yoktu ancak kulaklığı çok sevdim, kendi sesini çok beğenmedim zaten baktımızda telefon çok ince, hele su koruyucu kaplaması olmasa telefon dahada ince olacak. :)