Sony Xperia Z C6603 3G var mı ?

ndense

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 gündür Xperia Z kullanıyorum. Bende ki modeli C6603 ve bu modelde 3G değilde LTE olduğunu öğrendim bilgilendirme çubuğunda da hiç 3G işaretini görmedim sadece E (Edge) işareti var zaten operatör internetini kullanırken internetim çok yavaş bu 3G eksikliğinden mi yoksa başka birşeyden mi ? ya da LTE teknolojisi içinde zaten 3G yi barındırıyor mu beni bu konuda bilgilendirir misiniz ?

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonda 3g var evet ancak görüntülü konuşma yapamıyorsun. ancak ekstra bi program kullanarak yapabilirsin. göstergede e harfindan başka H+ işeretide çıkıyor buda 3g demek ;)

ndense

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu biliyorum o sorun değil operatör üzerinden pek görüntülü görüşme yaptığım söylenemez :)
Ben hiç H+ görmedim bir sorun mu var acaba telefonumda

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
ayarlar/diğer/mobil şebekeler/şebeke modundan tercihi wcdma(tecih edl)/gsm olarak işaretle.

ndense

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar şuan söylediğiniz gibi fakat hala sadece E işaretini görüyorum başka bir sorun olabilir mi? Kusura bakmayın android te yeniyim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Operatörünü arayıp hattının 3G ye açık olup olmadığını öğren. Kapalı olabilir.

gleakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayarlar/xperia/internet ayarları burdan kabul et H işareti gelir..

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşın dediği gibi 3g de kapalı olabilir hangi hatsın ? Vodafone ise 3g yaz 3636 ya Turkcell için 3g yaz 2222 ye Avea için 3g yaz 5080 e gönder.

ndense

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sorun çözüldü hhattım 3g ye açıkndeğilmiş kusura bakmayın benim hatam operatör değişikliği yaptığımdan bu aklıma dahi gelmemişti hepinize yardimlarınız için teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HELAL OLSUN MÜTHİŞ CEVAP ÇOK İŞİME YARADI sıkıntıdan patlıyordum :clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim hattim 3 g ye acik ama görünyülü konusamiyorum lütfen yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bu Sonyler'de 3G diye yazmıyor. Nedenini de anlayamadım. :D Hep H. Ayarlar/Mobil Şebekeler/Yalnızca WCDMA'yı işaretlerseniz 3G'ye erişirsiniz.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
3G üzerinden görüntülü görüşme sadece eski tip Nokia larda ve Samsung larda var patentten dolayı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu Sonyler'de 3G diye yazmıyor. Nedenini de anlayamadım. :D Hep H. Ayarlar/Mobil Şebekeler/Yalnızca WCDMA'yı işaretlerseniz 3G'ye erişirsiniz.
Dertleri neymiş bu Japonların merak ettim:)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
3G üzerinden görüntülü görüşme sadece eski tip Nokia larda ve Samsung larda var patentten dolayı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dertleri neymiş bu Japonların merak ettim:)

Yok la netten baktım 3G'den daha gelişmişiymiş. Yani 3.5G oluyor. :D H = 3.5G

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yok la netten baktım 3G'den daha gelişmişiymiş. Yani 3.5G oluyor. :D H = 3.5G
Onu bunu bilmem ben üst tarfta 3G yazısını görmediğim sürece istersen LTE yazısını görüyüm yinede güvende hissetmem kendimi:D 3G candır can aslında biz avelılarda 3G diye bir şey yok ama yinede internet kullanıyoruz:)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Onu bunu bilmem ben üst tarfta 3G yazısını görmediğim sürece istersen LTE yazısını görüyüm yinede güvende hissetmem kendimi:D 3G candır can aslında biz avelılarda 3G diye bir şey yok ama yinede internet kullanıyoruz:)

Ucuz paket lazım 1GB. Hangi Operatör'de ucuzdur? :devil:

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
O kadarcık kusur kadı kızında da bulunur eskisi kadar yok şehir içinde sorun yok şehirler arasında ise 1-2 çekiyor ama yinede Türksel e göre az çekiyor

Demen gibi Turkcell'den paket kazığı yemektense, Avea'ya geçeyim. :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Demen gibi Turkcell'den paket kazığı yemektense, Avea'ya geçeyim. :D
Evde öyle bir sistem oluşturmuş ki kardeşim Wi-Fi çekiyor 3G çekmiyor 3G çekiyor Wi-Fi çekmiyor matematiğin sınırlarını zorlamış:D ayrıca 3 tanıdığımıda Aveaya geri döndürdüm türkselden:D türksel gerçekten çok kazık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben oparatörden 3g ayarlarını yaptırdım telden de ayarları yaptım hala konuşamıyorum yardım edbilecek kişi varmı yoksa bi prorgam falan mı indirmek gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beş para etmez bir telefon.3g görüntülü konuşma yok.en dandik telefonda bile varken bunda yok.telefonu biraz kulağımdan uzaklaştırsam karşı tarafa ses gitmiyor.yazık parama ben .kesinlikle tavsiye etmiyorum