Sony Xperia Z Alacağım bakarmısınız acaba

vokeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu cihazı alacağım fakat nereden almalıyım birde nasıl almalıyım kvk garanti nedir disrüptür firma garanti nedir paralel ithalat garantisi nedir normal orjinal olarak nasıl alabilirim bu cihazı alıp direk kullanmak istiyorum hiç uğraşmadan

ve bu fiyatların arasında bayagı fark var neden acaba 1400-1800 arası fiyatlar?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bence almamalısınız. Alacaksanız Z1 tavsiye ediyorum. Biraz sorunlu bi cihaz Z.

vokeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence almamalısınız. Alacaksanız Z1 tavsiye ediyorum. Biraz sorunlu bi cihaz Z.
Sorunlarından bahsederseniz daha tatmin olurum belki sorunları değilde + ları benim için iyidir sorunsuz smartphone yok bence dediğim gibi sorunlarını söylerseniz sevinirim.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Xperia Z Ekran konusunda başarısız. Ekrana önem vermiyorsan iyidir cihaz. :D

vokeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki sizce htc one mi xperia z mi benim için kamera görüntü ses ve en önemlisi sağlamlık önemli sağlamlık derken telefonu banyo yaptırmayacağım çizilme konusunda ekran vbvb..

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kamera: Xperia Z, Ses: HTC One, Sağlamlık: Xperia Z, HTC One Su geçirmezlik: Xperia Z. seçim senin. :)

vokeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kamera: Xperia Z, Ses: HTC One, Sağlamlık: Xperia Z, HTC One Su geçirmezlik: Xperia Z. seçim senin. :)
Htc one çok cabuk çiziliyormuş eğer öyle birşey varsa xperia znin bütün eksilerini yoksayabilirim

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kamera ses, çizilme ve en önemlisi artistik olarak one en iyisi.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sorunlarından bahsederseniz daha tatmin olurum belki sorunları değilde + ları benim için iyidir sorunsuz smartphone yok bence dediğim gibi sorunlarını söylerseniz sevinirim.

Ekran soluk ve renksiz kalıyor rakiplerine göre. Telefonu yan çevirip oyun oynarken hoparlör tıkanıyor, eliniz orada kaldığı için ses az geliyor. Eski tip bi işlemcisi var. Bazı cihazlarda su geçirme problemi var. Kamerası az ışıklı ortamlarda Htc one dan ve S4 ten geri kalıyor.

vokeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran soluk ve renksiz kalıyor rakiplerine göre. Telefonu yan çevirip oyun oynarken hoparlör tıkanıyor, eliniz orada kaldığı için ses az geliyor. Eski tip bi işlemcisi var. Bazı cihazlarda su geçirme problemi var. Kamerası az ışıklı ortamlarda Htc one dan ve S4 ten geri kalıyor.
testleri fln izledimde bir kaç gündür detaylı araştırma yapıyorum kasa ve ekran cizilme olarak htc one daha çabuk çiziliyormuş alimyum oldugundan kasası xperia z de böyle birşey olmadıgını gördüm ne derece dogru bilemiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yalnız ben karar vermişken yine kararsızlığa kapıldım ne güzel alıcaktım yaaa :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Z1'i bekle için rahat olsun. :D Sony'i seçmeni tavsiye ederim.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Kesinlikle Z1'i bekle . Alırsın kafan rahat olur.

TheOne12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Özelliklerini bilmiyorum ama Z1 i beklemeni tavsiye ederim

vokeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tahminen ne zaman gelir ve fiyatı ne olur z1in acaba

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
tahminen ne zaman gelir ve fiyatı ne olur z1in acaba
Ekimde gelir tahminen . Fiyatı için net bir şey söylemek mantıklı olmaz çünkü dolar şu an uçmuş durumda belki o zamana düşer , bilemeyiz . Ama tahminen 2000-2200 olur.

vokeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekimde gelir tahminen . Fiyatı için net bir şey söylemek mantıklı olmaz çünkü dolar şu an uçmuş durumda belki o zamana düşer , bilemeyiz . Ama tahminen 2000-2200 olur.
Fazlaymış max bütçem 1800 maalesef :(

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir de xperia Z nin sarj Girişi sim kart girişi vs sürekli aç kapat yapa yapa yalama oluyormuş. Kapatsan bile yavaş yavaş açılıyormuș. Ama güzel telefon. Kuzenim yemekten sonra bulaşık yıkar gibi lavaboda yıkıyor :)))

vokeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağlam telefon lazım bana geri kalmayacak bir telefon