- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 344
Aıdıa64 ile bakabilir misin birde ?
Antutu testi yaparken orayı kontrol edebilirsin

AnTuTu yaparken 3-4 gene uykuda
Aıdıa64 ile bakabilir misin birde ?
Antutu testi yaparken orayı kontrol edebilirsin
![]()
İlginç![]()
140 k alıyor onda sorun yok ama iste, insan pimpirikli oluncaİlginç
Performansta sıkıntı yoksa dert etmemek lazım aslında ama
Başka bir XZ kullanıcısına sormak lazım
Antutuda kaç bin alıyor mesela Geekbench ı sormuyorum hatalı biliyorsunuz.
3g de mi kullaniyorsunTelefonu cuma gunu aldım. İlk aldığımdan beri telefonu kapatıp açtığımda internetin gelmesi uzun sürüyordu. Statik moda alıp ip değiştirdiğim de oldu. Şu an da internet geldi ama gidebilir. Biraz yardım edin
Tamam,onlar epıl alabilirler.Boş ver onları sana sorsalar aynen epıl en iyi de yoksa saldırganlaşabiliyorlar.Bu Tür insanlarla tartışmaya girmeye değmez.Forum iyice bilgisiz dolmuş iphone 6nin XZ den daha çok fps ve daha iyi oyun deneyimi daha iyi grafik vereceğini iddia edenler var siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Düz mantık girsek 6s+ kadar fps alır.Tamam,onlar epıl alabilirler.Boş ver onları sana sorsalar aynen epıl en iyi de yoksa saldırganlaşabiliyorlar.Bu Tür insanlarla tartışmaya girmeye değmez.
Üzerindeki logo insanları bu kadar cezbediyor ya,Aklım almıyor.Neyse sen önerini yap onları da takma.Nasıl olsa konu sahibi düşünür bir herkes apple öneriyor bu niye farklı önerdi diye.Düz mantık girsek 6s+ kadar fps alır.
Cahillik başa bela
Kendini bir şey sana o cahil yok mu delirtiyor beniÜzerindeki logo insanları bu kadar cezbediyor ya,Aklım almıyor.Neyse sen önerini yap onları da takma.Nasıl olsa konu sahibi düşünür bir herkes apple öneriyor bu niye farklı önerdi diye.
Takma kafaya,salla öyle tipler her yerde her forumda var ne yazıkki.En iyisi onlara aynen aynen demek.Her ne kadar uğraşsan da öyle insanlar fikir değiştirmezler.Kendini bir şey sana o cahil yok mu delirtiyor beni
Zamanında delirtmiştim ben onu zevkli oluyorTakma kafaya,salla öyle tipler her yerde her forumda var ne yazıkki.En iyisi onlara aynen aynen demek.Her ne kadar uğraşsan da öyle insanlar fikir değiştirmezler.
Zamanında delirtmiştim ben onu zevkli oluyor
Mesajınızı şimdi gördüm.Forum iyice bilgisiz dolmuş iphone 6nin XZ den daha çok fps ve daha iyi oyun deneyimi daha iyi grafik vereceğini iddia edenler var siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
5-6 saat ekran suresi alıyorum gayet yeterli. Ois eksikliği ise günlük kullanimda hissedilmiyorArkadaşlar bu cihazı kullanan forum üyeleri bu cihazdan genel olarak memnunlar mı ? Kameradaki OİS eksikliğinden söz edilmiş fakat ben özellikle batarya konusundaki durumu merak etmekteyim. Acaba bu cihazın pil performansı yeterli midir ?
Teşekkürler.
Normal değil bende böyle bir durum yok, sen yeni yazılım güncellemesini yap bir bakalımselam öncelikle xperia-xz telefon var ve şarjda iken filaş bölümünde ufakbi ışık beliriyor şarjda kameraya falan girince sönüyor şarjdan çıkarıncada sönüyor normalmi bu flaş bölümünde ışık belirmesi... bilgisi olan varmı
kardeş yazılım güncellemeside yaptım amaa hala devam ediyo ama şunu fark ettim başka bir hızlı şarj aleti olmayan şarj aletinde fiaşta ışık falan yok kendininkini takınca arka kameranın ordaki filaşta ışık beliriyo şarjda sende denermisin bi ışık falan varmı orda şarjdaykenNormal değil bende böyle bir durum yok, sen yeni yazılım güncellemesini yap bir bakalım
Ben denedim sürekli yanan bir ışık yok hocam servise gonderin iletisime geçipkardeş yazılım güncellemeside yaptım amaa hala devam ediyo ama şunu fark ettim başka bir hızlı şarj aleti olmayan şarj aletinde fiaşta ışık falan yok kendininkini takınca arka kameranın ordaki filaşta ışık beliriyo şarjda sende denermisin bi ışık falan varmı orda şarjdayken
servise haber verdim indirdiniz bir jygulama neden olmuştur dediBen denedim sürekli yanan bir ışık yok hocam servise gonderin iletisime geçip
Telefonu sıfırla o zaman birservise haber verdim indirdiniz bir jygulama neden olmuştur dedi
Teşekkürler. Zaten her an her saniye video çeken insanlar değiliz. Dolayısıyla çok bi eksiklik hissedilmeyecektir diye düşünüyorum.5-6 saat ekran suresi alıyorum gayet yeterli. Ois eksikliği ise günlük kullanimda hissedilmiyor
Kullanıyorum memnunum, soracaklarin varsa sorabilirsin.arkadaşlar telefonu kullanıpta hala memnun olanlar varmı. Önerirmisiniz