Sony Xperia U mu, Samsung Galaxy W mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşlerim sony grafik bakımından olsun çözünürlük falan derken süper bir teknoloji.sony televizyondada bütün markalarda üstün ve telefona gelince eğer oyun oynamak daha çok işimi görür diyorsanız sony derim çünkü baştada dedigim gibi çözünürlük olsun grafik olsun müthiş bir mucize bende yakın zamanda sony alacağım samsung galaxy ace ile sony xperia arasında kalmıştım ama iç detaylara baktıgımda sony nin önde oldugunu görüp sony almaya karar verdim.karar senin :)

FrukoFurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana kalırsa samsung galaxy w al hem daha ucuz hemde daha kaliteli
galaxy w da 1.4 ghz işlemci var xperia da 1.0 ghz
galaxy w da 3.0 bluetooth var xperia da 2.1
ikisinde de 512 mb ram var ama galaxy de 3gb rom var
galaxy nin 2 gb sd kart veriyorlar 1.0 gb sistem 1.7 de telefon hafıza sı var 32 gb ye kadar da hafıza kartı alabiliyor
galaxy w de 3gli konuşma yapabilirsin fakat xperia da yapamazsın
galaxy w MP3, AAC, AAC+, eAAC, WMA, WAV, WMV, MPEG4, DivX, Xvid, FLAC, AMR, 3GP gibi dosyaları açabiliyor
xperia ise MP3, AAC, AAC+, WMA, WAV, MPEG4, 3GP, AMR bu dosyaları açabiliyor
galaxy w de 5mp kamera + 10 x zoom var xperia da ise 5mp kamera + 3 x zoom var
samsung galaxy w 3.7 inç bir ekran varken sony xperia u da 3.5 inç bir ekran var
oyun oynamayı çok seviyorsan galaxy w xperia u dan daha çok oyun açıyor apple dan atılan uygulamaları bile çalıştırıyor
samsung galaxy w u tv ye de bağlayabiliyorsun htc nin hdmileri var onları taktığın zaman otomatik olarak tv buluyor ama xperia da öyle bir şey oluyormu bilemiyorum
xperia da 4.0 android var galaxy w da ise 2.3.2 android var fakat galaxy w 4.0.4 android programı atılınca hiç zorlanmadan çalışıyor zaten ikisinide alınca ikiside 2.3.2 android oluyor 4.0.4 sen kendin yapabiliyorsun
video kalitesi samsung galaxy w https://www.youtube.com/watch?v=503omy-VsnM
video kalitesi sony xperia u https://www.youtube.com/watch?v=_FU00vYqoew
bu iki video yu da 720 p (hd) de izle o zaman fark belli oluyor mikrofon gücü olarak

FrukoFurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu telefonu almak için haftalardır araştırıyorum, bir kaç arkadaş şebeke gitme sorunundan bahsetmiş. Koskoca telefonun şebekesimi gidiyor?

+ Wifi'da gidiyormuş. Böyle sorunlar varsa almam. Kullananlar veya bilgi sorunu olanlar Şebeke ve Wifi hakkında bilgi verirse çok memnun olurum. :)
valla ben samsung galaxy w kullanıyorum bodrum da bile konuşabiliyorsun fakat bazen ses yankılanıyor xperiada konuşamıyorsun bile
gelelim wifi classic wifi mesafesi 2 apartman arasıdır galaxy de sen wifiden çık demedikçe yada kapsama alanından uzaklaşmadıkca 4 üzerinden 1 çekse bile çok iyi bir şekilde kasmadan hq video izleyebiliyorsum mesela ben eski önümüzdeki apartmanın wifisinden belgesel film gibi şeyleri zorlanmadan izliyordum

samsung galaxy w nun oyun puanı 9012
samsung galaxy s2 nin oyun puanı 10999
samsung galaxy s in oyun puanı 7912
sony xperia arc ın oyun puanı 9079
sony xperia u nun oyun puanı 8132

galaxy w nün video puanı 13502
galaxy s in 14000
galaxy s2 nin 16923
sony xperia arc ın 12800
sony xperia u nun 12600
apple iphone 4 s in 15200
alaTest uluslararası dergi ve internet sitelerinden Samsung I 8150 Galaxy W ye 90 (excellent) puanını verdi
xperia u nun ise internet oylarına göre (performansa göre) 86 (excellent) puanını aldı

galaxy w da telefonu ters çevirince arayan kişiyi reddediyor müziği kapatıyor videoları durduryor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
armut sen direk galaxy nin + larını koymuşun sony oyunlarda daha iyi bir kere onu bidaha düşün derim tek o değil sony zaten çok eski bir marka televizyonlar ilk sonyden bilidiginiz gibi sende galaxy varki sony yi eleştiiryon ama yanlış sony + larını saysam bitmez neyse..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şahsen ben xperia ray ile xperia u arasında kalmıştım. 4gb benim için hiç problem degil. oyun yüklemicem zaten. iphone 4 32 gb vardı bende ve full oyundu milletin elinden düşmüyodu. o gün bu gündür telefonda oyuna karşıyım görmemiş gibi telefonu isteyip oyun oynamalar falan.. vermesen adın cimriye cıkıcak falan filan. oyun moyun yükleme abi sosyal ağ telefonu xperia u . pazar günü siparişimi verdim kısmetse yarın elimde olucak telefon. bence samsung dan çok daha iyi bir telefon. bilip bilmeden burda samsungun sırf + larını yazan tipler sadece kendilerinde var diye kendi telefonlarını yüceltme adına yazmışlar .. samsung daha iyi olsa bizde samsung alırdık ya da alternatif olarak w modelini önerirdik bi akıllı sizler degilsiniz arkadaşlar. ancak herkesin söylediği gibi bende katılıyorum 4 gb sorun yaratmicaksa al yoksa on numara bir telefon fiyatına göre ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
armut diyen arkadaşım senin teknolijiden geri kalmış halin var herhalde. Şuanda dünyada telefonda pc de vb teknoliji de bir numara.
git dersine çalışta gel. bir kere düşün samsung o kadar telefon çıkarıyorki aklın şaşar. öylesine araştırmak cahilliktir. sony in ne şeklinde hayır var nede özelliklerinde en iyisi samsung-iphone 4 den sonraları- htc markası bunu iyi ezberle tammamı. bir kere galaxy w ile sony yi
karşılaştıramazsın her türlü samsung.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben sony xperia s e bayıldım fakat sorayım dedim samsung galaxy s2 mi yoksa sony xperia s mi ben yamtığım araştımalar sonucunda sonynin karizmasına bayıldım ama düşüncelerinizi beklerim:blush:

ilkayyy17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia u bencede

SENİN İÇİN S2 KESİNLİKLE HİÇ DÜŞÜNMENE GEREK YOK. SONYERİCSSONDAN SONRA SONY ADIYLA YAPTIĞI İLK TEL VE BİR SÜRÜ SORUN ÇIKARDI O YÜZDEN GÖZÜN KAPALI S2 AL DERİM

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler alttaki led aydınlatma kapatılabiliyormu ? yada tek renge dönüştürülebiliyormu ?

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
arkadaş bir telin hafıza özelliği yoksa ben lanet olsun der geçerim (eğer öyleyse bile en azından 8gb şart)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
biride çıkıp dememişki.. galaxy w tek çekirdek işlemci.. xperia u çift çekirdek.. xperia u da yazılım desteği var.. arkanda koca sony şirketi var.. samsung 5 aylık telefona ics veremiyor.. neresini alıcam ben o telefonun.. ön kamerası var ama ics alıp yüz tanıma ile kilit açma olayı felan yok.. ne işe yarar o ön kamera.. sanki gece gündüz görüntülü konuşma yapıyoruz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar xperia u ve sansung galaxy w kullanan biri olarak xperia u yu tercih ettim ve onu kullanıyorum şarjı gayet ıyı ve dokunmatiğide cok duyarlı samsunga hiç bakmayın ama sony nın tek eksığı hafızası oda 4 g bana yetiyi sizi bilmiyorum ama sonyalmanızı tercih ederim heleki xperia s alabiliyosanız :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony xperia için garantisi bittikten sonra telefon bozulursa falan servis bulması zor demişlerdi bu konuda bilgisi olan var mı?

snowfalcon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu telefonu almaya niyetlendim çok ve android özelliği var diye . şarjı ne kadar gidiyor bilgisi olan var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence galaxyi all oyun ve internet olarak harika bi telefon ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hayddaaaa bütün yorumlari okudum u ve w başabaş gidiyo. Netcez şimdi karar vermek için verseler bir iki gün denesek ama mümkün değil ki. Birbirinizi taşlamayin gerçekleri yazin yeter

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hacı yorumlara baktım bende kendime 2 gün oldu xperis s aldım ama tabi hız ve kullanım fena degil bide yapabildikleri sınırsız gibi geldi ama daha önceden galaxy ace kullanan biri olarak diyorum samsung al derim hiç bulaşma sonye çünkü alım satım işlerinde fiyat markayı acayip etkiliyor kullanacaksan dahi samsung ama xperia u degilde bu üstlerini tavsiye ederim xperia u kullanan biri olarak çeşitli özellikler keşfetsemde kamera çok kaliteli çekim yapmıyor videolarda samsung herzaman ipi göğüslemiştir. Kendine iyi bak fazla takma ama samsung al hatta bende bi tane bulursam alacam :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben xperia u kullanıyorum çok güzel bir telefon hiç kasmıyor 4 gb hafızasına gelirsek bence yeter çünkü sen uluslar arası şirket yöneticimisin 32 gb yi napacaksın genelde android telefon alımının sebebi oyunudur bende 2 adet oyun var ve bunlar ban fazlasıyla yetiyor hadda sanada önerebilirim hiçde ağır oyunlar değil ikisi toplam 200 mg almıyor ama gayet güzel oyunlar
1. x-runner
2. fredy budgett
bu oyunlar geyet başarılı bu iki oyunu indir yeter bence ve taşımaı kolat 3,7 gibi büyük bir ekrana sahip olmaması ekran kalitesini dahada arttırıyor pikselleri x peria u da daha çok olduğundan dolayı w göre çok daha iyi görüntü kalitesi taşımasına gelirsek 3,5 inç olduğu için gayet kolay alt tarafındaki değiştirilebilir plastiklere hiç girmek istemiyorum gayet gereksiz ama telefonun adı xperia u "u" nun açılımı you yani sen bu telefon senin zevklerine göre yaratıllmış demektir u olmasının sebib alttaki değiştirilebilir zımbırtısı kısaca x peria u çift çekirdekli işlemcisi daha iyi olduğuna göre x peria w dan daha iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bnm xperia u telefonum var gayet memnunum 4gb bana yetiyor ayrıca dedikleri gibi güneş altındada ekran simsiyah olmuyor kuzenimin ace plusundan ışık altında daha iyi performans sergiliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende xperia l mt 25 I var ama bir türlü zoom u bulamadım yardımcı olurmusunuz tesekkur ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende sony xperia u almak istiyorum ama ewet 4gb benim için sorun olacak antalyada sony xperia u en ucuz nerede satılıyor acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Galaxy w alıcaktım. fakat cok arastırma yaptım. hem ınternet uzerınden hem gercekten bılırkısılerden. Samsung marka olarak dunya capında bı marka fakat telefonlarda aynı seyı soyleyemıcem. kullanan arkadasımdan duyduguma gore bataryası cok zayıfmıs telefon kapalıyken bıle bataRYA %10-12 azalabılıyormus. kamera cekımı xperiada daha ıyı ve tasarım olarakta hıc suphesız sony ı secebılırsın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
otg kablosu VAR BAGLA TELEFONA FLASH BELLEGI IZLE FILMINI XPERİA U 280PPİ EKRAN WONDER 216 PPİ ÖZELLİKLERİ EKRANA SAHİP