S
SDN Okuru
SDN Okuru
:yes:
kardeşim bu dediklerine göre xperia sp diyorum ,çünkü bede ondan alıcam Allah izin verirse...
kardeşim bu dediklerine göre xperia sp diyorum ,çünkü bede ondan alıcam Allah izin verirse...
Ya arkadaslar sp dıyenlere hayretle bakıyorum ya.. Arkadas telefonun wıfı cekımınde sorun var ekran tft ahıze sesıkı bır telefonun belkı en onemlı olayıdır cunku adı uzerınde telefon bu, ahıze sesı ıyı olması lazım fakat sp ıcın ahıze sorunu var denılıyor yetersız ahıze sesı, kulaklık performansı zayıf denılıyor, ısık sızması var denılıyor kımınde.. Ama hıc arastırmadan etmeden bu tıp onemlı sorunları goz onunde bulundurmadan kesın sp tabıkı sp dıyerek ınsanları nıye yanlıs yonlendırıyorsunuz... Gelelım sonuca s3 dedıgın telefonun sarjı da ıyı gıdıyor ses olarak spden ustun ahıze sorunu yok kulaklık performans ıyı, malzeme kalıtesı kılıf ıle halledılır ama ahızeyı nasıl halledeceksın wıfıyı nasıl halledeceksın kronık sorun bunlar sonyın ınatla tft ekran kullanmasını nasıl halleceksın.. S3te hoz takıp sıstemı var sesle kontrol var telefonu ters cevırınce cagrı sonlanması yakınlık sensoru ekranda bırınden mesaj geldıgınde kulagına goturusen kısıyı arama yapıyoır.. Daha bırcok bılınen s3 ozellıklerı.. Ekranı cıft kullanma vs. Yanı tum bunları es gecıp 1.7 lık cıft cekırdek hızı ıcın sp denmesı gercekten acayıp.. Dıkkatlı olalım ınsanları yanlıs yonlendırmeyelım..
S3 tabi sony de bir tek xperia z alcaksin o guncelleme alir. Diger modelleri asla almaz
S3 tabi sony de bir tek xperia z alcaksin o guncelleme alir. Diger modelleri asla almaz