Sony Xperia SP mi Galaxy S3 mü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:yes:
kardeşim bu dediklerine göre xperia sp diyorum ,çünkü bede ondan alıcam Allah izin verirse...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sp kullanıcısı olarak s3 klasik leşmiş eski model bir telefon artık ,sp ye kitkat güncellemesi gelicek ve s3 5 güncellemesi gelse bile o donanıma uygun hale gelmesi bile cihazı agırlastıracaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xperia SP 4.3 güncellemesini alırken sgs3 3-4 gün önce aldı.ama şu anda sp nin benchi 2.518 iken note2 (gt-n7100) 2.499 passmark da android aletlerin karşılaştırmasına bakarsanız sp(sony c5303) note2 (gt-n7100)'yi geçiyor.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Böyle konu açılması hata kesinlikle Xperia SP.

nezihidmrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende iki telefon arasında kalanlardanım.sonuç sp aldım özellikle 4.3 ile birlikte memnunum.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Xperia Z1 Compact öneririm 4.3 ile geliyor yakında 4.4 KitKat alacak bu ay çıkacak fiyat ise 1500 TL

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaslar sp dıyenlere hayretle bakıyorum ya.. Arkadas telefonun wıfı cekımınde sorun var ekran tft ahıze sesıkı bır telefonun belkı en onemlı olayıdır cunku adı uzerınde telefon bu, ahıze sesı ıyı olması lazım fakat sp ıcın ahıze sorunu var denılıyor yetersız ahıze sesı, kulaklık performansı zayıf denılıyor, ısık sızması var denılıyor kımınde.. Ama hıc arastırmadan etmeden bu tıp onemlı sorunları goz onunde bulundurmadan kesın sp tabıkı sp dıyerek ınsanları nıye yanlıs yonlendırıyorsunuz... Gelelım sonuca s3 dedıgın telefonun sarjı da ıyı gıdıyor ses olarak spden ustun ahıze sorunu yok kulaklık performans ıyı, malzeme kalıtesı kılıf ıle halledılır ama ahızeyı nasıl halledeceksın wıfıyı nasıl halledeceksın kronık sorun bunlar sonyın ınatla tft ekran kullanmasını nasıl halleceksın.. S3te hoz takıp sıstemı var sesle kontrol var telefonu ters cevırınce cagrı sonlanması yakınlık sensoru ekranda bırınden mesaj geldıgınde kulagına goturusen kısıyı arama yapıyoır.. Daha bırcok bılınen s3 ozellıklerı.. Ekranı cıft kullanma vs. Yanı tum bunları es gecıp 1.7 lık cıft cekırdek hızı ıcın sp denmesı gercekten acayıp.. Dıkkatlı olalım ınsanları yanlıs yonlendırmeyelım..

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Ya arkadaslar sp dıyenlere hayretle bakıyorum ya.. Arkadas telefonun wıfı cekımınde sorun var ekran tft ahıze sesıkı bır telefonun belkı en onemlı olayıdır cunku adı uzerınde telefon bu, ahıze sesı ıyı olması lazım fakat sp ıcın ahıze sorunu var denılıyor yetersız ahıze sesı, kulaklık performansı zayıf denılıyor, ısık sızması var denılıyor kımınde.. Ama hıc arastırmadan etmeden bu tıp onemlı sorunları goz onunde bulundurmadan kesın sp tabıkı sp dıyerek ınsanları nıye yanlıs yonlendırıyorsunuz... Gelelım sonuca s3 dedıgın telefonun sarjı da ıyı gıdıyor ses olarak spden ustun ahıze sorunu yok kulaklık performans ıyı, malzeme kalıtesı kılıf ıle halledılır ama ahızeyı nasıl halledeceksın wıfıyı nasıl halledeceksın kronık sorun bunlar sonyın ınatla tft ekran kullanmasını nasıl halleceksın.. S3te hoz takıp sıstemı var sesle kontrol var telefonu ters cevırınce cagrı sonlanması yakınlık sensoru ekranda bırınden mesaj geldıgınde kulagına goturusen kısıyı arama yapıyoır.. Daha bırcok bılınen s3 ozellıklerı.. Ekranı cıft kullanma vs. Yanı tum bunları es gecıp 1.7 lık cıft cekırdek hızı ıcın sp denmesı gercekten acayıp.. Dıkkatlı olalım ınsanları yanlıs yonlendırmeyelım..

sp konusunda hep deniliyor deniliyor denmissin ben kullandım 4.3 le wifi sorunu gitti diğer sorunları gormedim ama sadece altdaki ledi bile insanı kendisine aşık ediyor kamera zaten sony ve özellikle batarya interneti sürekli açık pek oyun oynamıyorum mmüzik dinliyorum ve iki günü zorluyor bu diğer android telefonlarda neredeyse imkansız

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S3 tabi sony de bir tek xperia z alcaksin o guncelleme alir. Diger modelleri asla almaz

ne olur bilmiyorsainz yorum atmayın su forumunda kalitesini düşürmeyin hangisi daha iyi bilemem ama güncelleme sıkıntısı yok suan 4.3 kullanıyor ve 4.4 imzalandı geleceği de kesin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S3 tabi sony de bir tek xperia z alcaksin o guncelleme alir. Diger modelleri asla almaz

ne olur bilmiyorsainz yorum atmayın su forumunda kalitesini düşürmeyin hangisi daha iyi bilemem ama güncelleme sıkıntısı yok suan 4.3 kullanıyor ve 4.4 imzalandı geleceği de kesin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Deniliyor deniliyor dememin sebebi sp kullanıcılarının kendi yorumları olduğu için... Ayrıca bilmiyorsanız yorum yazmayın ne demek tüm sp kullanıcıları genel manada aynı sorunlar uzerine odaklanmış durumda.. Telefonu kullanıyor olmak onun sorunlarını es gecmek anlamına gelmez mesela bendede BB böld 9900 var onunda bataryası 5 para etmez.. S3 ünde olumsuz yönleri var benim elestırdıgım nokta kesin net olarak sp denilmesi kesin bir yorum yapılamaz kimine gore şarj önemlidir git sp al dersin gerçi s3 ünde sarjı iyidir ama spnın kat kat iyidir,, kimine gore pratik kullanım ses sensorlerle donatılmış bir telefon önemlidir s3 dersin .. Umarım anlatabıldım. Selamlar