Sony Xperia SP mi Galaxy S3 mü

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben olsam beyaz alırdım [MENTION=334828]ArF_GLR[/MENTION] :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
eski yeni olması önemli değil samsung galaxy s3 zaten 2014 un telefonuydu 2012 yılında bile o yüzden galaxy s3 tam çagında , teknolojiyi 1 sene önde götürüyor samsung diğer cihazlar 1 yıl geriden takip ettikleri için xperia sp yeni s3 eski diye birşey yok

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
s2 bile yeni yeni ayrılıyor sayılırken s3 bir iki sene daha gider

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya SP sadece Teknosada bulabildim başka yerlerde neden satılmıyor daha

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdi gördüm Vatan da 1200 tl alacak olanlara duyurulur 50 tl daha ucuz onlada yemek yersiniz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
uydurma be uydurma alsın bakalım 5 i de artık çalıştırmaya takati kalır mı bilinmez 2011 yapımı tel.

0conan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
havada karada her zaman xperia sp derim bunlar kıyaslanamaz bile

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim tercihim s3 sonuçta sp nin çift çekircek 1.7ghz işlemcisi hızı var. s3 ise 1.4 ghz ama s3 4çekirdek olduğundan s3 ün hızı daha yüksek gibi geliyor ama (bu kullandığın yerden yere değişir) yazılım desteği s3 de ve s3 bence yakışıklı bir telefon tercihim s3 den yanadır sony nin telefonlarıyla pek aram yok xpreria z güzel bir telefondu ve zaten sp ile s3 fiyatı aynı gibi bunları bulundurarak alırsa makbule geçer :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s2 2011 nisanda cıktı ve 30milyon sattı piyasada en cok güncelleme alan telefon şu anda sadece 4.2.2 alacak ve devri kapancak 5 i nerden uydurdunuz. ayrıca s3 50 milyondan fazla satmış bir telefon 2012 model ve ve kesinlikle 2014 e 2015 e kadar destek gelir buna emin olabilirsiniz ama sony gecen senede hızlı basladı hatırlarsanız tüm telefonlarını nerdeyse bütün firmalardan önce 4.0.4 e güncellemişti ve su anda gecen seneki amiral gemisi xperia s daha 4.1.2 almadı xperia ion 4.1.2 almadı oysaki s3 4.2.2yi bu ayın sonunda alıcak gibi sony nın gelecegı kararsız bende telefon alma arifesindeyim xperia sp ve s3 arasında kalmıstım ama kesınlıkle s3 alıcam. test sonucları her zaman dogruyu soylemez bunu telefon inceleyen sıtelerin %90ı söylüyo unutmayın ve kesınlıkle xperia sp nin s3 e üstünlük kurdugu tek bir nokta var oda bataryasıdır yeni nesil falan benımde cok kafama takıldı ama sonynın gelecegı karanlık arkadaslar amıral gemısıne bile destek vermeyen bi firma xperia z ile iyi işler başarıyo ama yenı bir amiral gemı cıkınca hemen unutcaktır ayrıca s3 e plastik diyen arkadaslar galaxy s3 malzemesi polikarbondur ve kolay kolay çizilmez sadece plastik hissi verir bunuda bilin kesinlikle samsung fanıda değilim.

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Benchmark testlerinde Xperia SP neredeyse Xperia Z kadar puan alıyor. Nerede Galaxy S3 daha hızlı ? SP de Snapdragon S4 1.7GHZ çift çekirdek işlemci var. buda Galaxy S3 4 çekirdek işlemcisinden daha hızlı. Kaldı ki sony aynı donanıma sahip cihazlar arasında daha stabil yazılım üretiyor. Sony güncelleme geç verir bunda haklısınız ama geç olsada güzel veriyor. Ve aldığınız telefon yeni bir telefon oyüzden güncellemede pek sıkıntı yaşamazsınız. biraz daha yükselebilirim diyorsanız evet Xperia Z iyidir :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Benchmark testlerinde Xperia SP neredeyse Xperia Z kadar puan alıyor. Nerede Galaxy S3 daha hızlı ? SP de Snapdragon S4 1.7GHZ çift çekirdek işlemci var. buda Galaxy S3 4 çekirdek işlemcisinden daha hızlı. Kaldı ki sony aynı donanıma sahip cihazlar arasında daha stabil yazılım üretiyor. Sony güncelleme geç verir bunda haklısınız ama geç olsada güzel veriyor. Ve aldığınız telefon yeni bir telefon oyüzden güncellemede pek sıkıntı yaşamazsınız. biraz daha yükselebilirim diyorsanız evet Xperia Z iyidir :)
SONY aldığın zaman kafan rahat olur . işte o Kadarrrrrrrrrr:)
Ayrıca şu anda en hızlı güncellemeleri veren Sony dir. Geçmişten çok ders almışlar. onun için sony almanızı atvsiye ederim.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
[video=youtube;R7XmgXZBN5A]http://www.youtube.com/watch?v=R7XmgXZBN5A[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sp al kesinlikle.. bu çihazı sgs3 ile karşılaştırman bile hata. bunun rakibi nexus 4 tür. biraz benchmark testlerini incele sp hem işlemci hem gpu olarak üstün. daya iyi oyun performansı sağlar.:thumbup1:

portios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sp al kesinlikle.. bu çihazı sgs3 ile karşılaştırman bile hata. bunun rakibi nexus 4 tür. biraz benchmark testlerini incele sp hem işlemci hem gpu olarak üstün. daya iyi oyun performansı sağlar.:thumbup1:

Şu sp yi çok abartiyorsunuz ! Yok s3 rakibi olamaz , yok tek rakibi nexus 4 ? Geçen başka bir forumda sp kullanan bir arkadaş sunspider testinden 17 bin küsür lü bir puan almıştı ; bende merak ettim ; acaba kullandığım s3 kac puan alıyor diye ; 10 bin küsür aldı sunspider testinde . Dikkatini çekerim düşük puan sunspider testinde daha iyidir. Sp söyle güzel böyle güzel diyorsunuz ama sony yazılım konusunda ne kadar üstüne düşmüş bu cihazın ortada! Merak ediyorum acaba stok tarayıcı ile html5 puanı ne acaba sp nin? Bir de onun karşılaştırmasini yapayım s3 ile...

kaya09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony nin tasarımı daha hoşuma gitti performans olarak hangisi iyi oyun ve internet öncelik
kardeşim sony daha kalite bir telefon fakat kız arkadaşına hava atmak için kesinlikle s3 al sony ile daha iyi oyun oynanır internet istersen iphoneden şaşma

egecano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 tabi sony de bir tek xperia z alcaksin o guncelleme alir. Diger modelleri asla almaz

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Her Türlü Xperia SP önde ama Sony'e artık güncelleme konusunda güvenmiyorum. Sola'ya vericem diyip vermedi ya ben başka bir şey demiyorum. Güncelleme konusu hariç Xperia SP çok güzel telefon :)

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
performans(çok bir fark olacagını sanmıyorum ama) sp'de daha iyidir fakat samsungun güncelleme destegi harika sürekli update geliyor.sp daha hoş duruyor tasarım olarak pili de xperia z ile aynı yani oyun falan oynayarak 1.5-2 gün gider(2370 mAh)şahsen sp

talha1235

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki sp oyun ve gündelik kullanım için alıyorsan ve uzun bir batarya ömrü arıyorsan sp telefonun cebinde yada kulagında aniden patlamasını istiyorsan s3

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia SP aldım yorumlar için teşekkürler

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Sony güncelleştirmelerdede hızlansı aslında. Xperia S P ve İON a geç güncelleme verdi ama diğerlerinde bir sıkıntı yaşanmadı. Bazı insanlar Samsung babalarının mallarıymış gibi ne koysan samsung derler. Xperi SP her açıdan daha hızlı daha iyi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben de aynı yanılgı içindeyim telefon almak istiyorum ama sp mi s3 mü bilemiyorum .. bana göre uyulamayı kasmaması iyi müzik dinlemek ve internette gezinmek falan önemli olan. bu kriterlere göre ne seçmeliyim? :confused1: çok kararsız kaldım yaa